Eu tot nevasta de Geaman.Fooarte analitic al meu barbat. Foarte optimist, el poate orice, stie orice chiar daca in viata lui n-a mai facut lucrul ala,un pic de cocos as zice eu. E de apreciat faptul ca mereu vrea mai mult de la viata si ma impinge si pe mine inainte.
A,am uitat sa va zic, eu sunt Rac, zodiacul zice ca ne potivim ca nuca in perete, dar noi avem acelasi fel de umor[:)] si asta ne cam aduce pe aceeasi lungime de unda.
zodia Gemenilor- cum e?
Deschis de
piatra lunii
, iul 29 2003 00:57
28 raspunsuri la acest subiect
Postat 29 iulie 2003 - 21:04
Postat 29 iulie 2003 - 23:56
Io = geamana. Imi place sa fiu geamana pentru ca am tot timpul sentimentul ca am ceva special (nu stiu daca e zodia musai de vina pentru asta). Partea buna e ca comunici usor cu oamenii, simtul umorului e bine dezvoltat si daca ai cu cine, iese distractie la maxim! Schimbarile sunt ca oxigenul - fara ele ma asfixiez...
Ca si Mirela: lucrurile care conteaza le duc pana la final!
Principalul defect: gandesc prea mult, sunt prea analitica, ma oboseste cateodata sa tot invart lucrurile de pe-o parte pe alta!
L.
Postat 30 iulie 2003 - 08:57
din cate am observat eu, gemenii sunt destul de duali, de fapt asta spune si denumirea zodiei. nu stii niciodata in ce toane ii gasesti, instabili, nehotarati, putin superficiali si frivoli cateodata. astea sunt defectele dar cu siguranta exista nenumarate calitati, pe care sunt sigura ca le-ai descoperit la sotul tau...
scuffy
Postat 30 iulie 2003 - 10:46
Scuffy, exact asa-i! Hai ca i-ai descris bine, gandindu-ma si la alti Gemeni pe care-i stiu.
Oricum vad ca fiecare e multumit cu zodia lui, adica n-am auzit pe nimeni sa zica ca nu-i place sa fie in zodia x , asa ca fiecare isi stie zodia cel mai bine si cum se simte in ea.
tuturor Gemenilor!
Piatra lunii
Postat 30 iulie 2003 - 10:49
Tot geamana! si tot Anca! Si mai si subscriu Lala26!!!!!
Postat 31 iulie 2003 - 00:26
Eu din cati Gemeni stiu, mai ales barbatii (dar si femei)- le place paharul, vorba Victoriei parca. Depinde cat le place, sau cand, dar totusi le place. Voi ce ziceti de asta?
Postat 31 iulie 2003 - 00:51
Mie nu imi place zodia asta. Nu ma inteleg bine cu cei din Gemeni, nici barbati nici femei. Mi se par certareti si cu doua fete. Acum vorbesti ceva si ai impresia ca te-au inteles si e tot ok ca peste o ora-doua,o zi-doua sa vezi ca se intorc cu 180 grade si nu mai stii ce sa crezi. Am avut doar experiente negative. Poate ca au fost doar coincidente (desi cam multe) totusi eu mi-am format aceasta parere. Cine stie, oi fi eu incompatibila cu zodia asta!
Nu am zis ca nu sunt inteligenti, nici vorba, ma refer la comportamentul lor in viata privata.
LAURA
Postat 31 iulie 2003 - 14:53
quote:Sunt situatii cand chiar imi pare rau ca nu-mi place sa beau un piculet de alcool. Am avut parte de multe misto-uri de-a lungul timpului cand ieseam la o bere si eram singura care nu puneam gura pe bere (pentru ca nu imi place) si nici altceva cu alcool nu ma tenta. Si nici instabila si nici cu schimbari bruste de dispozitie si preferinte. Si nu sunt un geaman atipic. Nu cred ca toti cei nascuti intr-o zodie anume sunt la fel. Mama mea e tot in zodia gemenilor nascuta si suntem doua caractere complet opuse. Ea e un munte de bunatate, e moale, lasa tot timpul de la ea, se lasa calcata in picioare numai ca sa fie toti cei din jur multumiti, e o gospodina excelenta, in timp ce eu sunt... greu de suportat, ca sa nu intram in detalii (dar nu din cauza zodiei, ci din cauza rasfatului excesiv de care am avut parte de-a lungul timpului, probabil). Daca astrele influenteaza intr-adevar caracterul omului, probabil sunt criterii mult mai stricte de apreciere decat ca esti nascut intr-o zodie anume. Nu ma pricep prea bine, dar stiu ca se tine cont de ascendent care se calculeaza in functie de data exacta a nasterii si chiar ora la care esti nascut influenteaza mult astrograma.
Originally posted by piatra lunii
Eu din cati Gemeni stiu, mai ales barbatii (dar si femei)- le place paharul, vorba Victoriei parca. Depinde cat le place, sau cand, dar totusi le place. Voi ce ziceti de asta?
Postat 31 iulie 2003 - 17:28
Eu sint Capricorn, dar stiu ca Gemeni pt fete este o zodie f buna. Ma bucur ca fetita mea este tot Gemeni. Prietena mea cea mai buna si multe persoane cu care ma inteleg excelent sint tot in Gemeni. Sint niste oameni deosebiti, impaciuitori, inteligenti, toleranti, buni la suflet, buni familisti etc etc. La baieti treaba sta putin altfel, cel putin la cei pe care ii cunosc eu. SInt cam egoisti...dar asta tine si de educatia fiecaruia.
GabiG
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
Postat 31 iulie 2003 - 18:08
si eu sunt geaman si ma bucur ca nu-s alteva. in primul rind, e mare diferenta intre cei de mai si cei de iunie. aia de mai sunt mai zapaciti si mai neindeminatici, aia de iunie sunt ceva mai linistiti si mai calculati. calitatea cea mai mare a gemenilor e sinceritatea. suntem atita de naivi ca nu putem nici sa mintim...