Odaiana puiule, din astea si eu am stiut prea bine in timpul sarcinii!
Trebuie sa recunosc ca nu imi trecea cu nimic, adica: lapte, iaurt, biscuiti, piine, maalox, nu mincam alimente acide... Orice am incercat nu a avut efect. Ma trezeam noaptea si nu mai puteam sa dorm de acid. Si culmea, am mai facut si un baiat chelut. Cu ce mi-a trecut? Cu suspensie de Novalex, e aluminiu si magneziu iar puiul meu nu a avut de suferit deloc, e bine sanatos.
Poate te ajuta!
Cum sa scap de arsuri la stomac?
Deschis de
odaiana
, iul 17 2003 04:23
20 raspunsuri la acest subiect
Postat 17 iulie 2003 - 16:11
Postat 17 iulie 2003 - 16:50
Eu am luat MAALOX-nu are contraindicatii de sarcina
Am avut arsuri ingrozitoare..de-mi venea sa dorm numai in fund..numai asa imi treceau.Cu Maalox m-am simtit bine.MI-au trecut
Bb e sanatos,nu l-a afectat in nici un fel
KORINA mamica x 2
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=408
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=457
Postat 17 iulie 2003 - 22:41
Un foarte bun si eficient medicament care nu are contraindicatii in timpul sarcinii este TUMS tablete care de obicei are gust de menta sau Mallox cum au spus si fetele (dar este mai bun in forma de gel.) Si eu am arsuri insuportabile cateodata (sunt in saptamana 31 de sarcina) dar cu un Tums sau chiar o jumatate le rezolv imediat. Si inca ceva: dupa masa, in special, incearca sa stai cat mai mult in pozitie verticala. Am incercat si o multime de cai naturiste pentru a calma arsurile dar nimic nu a functionat pana cand medicul mi-a recomandat aceste TUMS care pentru mine sunt miraculoase.
Postat 18 iulie 2003 - 01:24
Hihihi, ce fetitze paroase vei face Daiana! Cel putin asa zic babele... si eu cunosc problema asta, ca aveam o "jaragaie" pe piept mama-mama... si fetitza mea a avut ceva par, nu gluma!
Incearca cu lapte rece, pe mine ma mai calma... si asteapta-te la si mai rau, mai incolo spre 7-8 luni, asa a fost la mine
Nu mai manca citrice decat dimineata...si poti lua Malox sau Dicarbocalm, 1-2 tablete pe zi, alterneaza-le in functie de ce efect au.... In rest rabdare si curaj, ca trece!
Pupici Tamara si bebeii gemeneii
Postat 18 iulie 2003 - 03:48
Fetelor, va multumesc din suflet pt. sfaturi, sper ca in curand sa nu mai fiu "inghititorul de flacari"!
Postat 19 iulie 2003 - 05:42
ceai de sunatoare si de galbenele!
nu minca nimic e contine zahar,
DA fructe, miere.. si pop corn pe stomacul gol(nesarat)si stingel cu ceaiul de care ti-am zis!
asta m-a ajutat pe mine in timpul sarcinii.. si inca f bine!
sanatate!!
Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/
Postat 19 iulie 2003 - 11:13
lapte caldutz cu miere si morcov ras cu 2 mere rase... f bun ... apoi intins in patutz si iti revii repede
Freia si bebita Alexa
Postat 19 iulie 2003 - 17:23
Te duci frumos la firma Golden NEO LIFE DIAMITE INTERNATIONAL de pe strada Barbu Vacarescu, cauti un distribuitor( sunt suplimenti alimentari) si cumperi o sticla de suc de Aloe Vera. Este o minune. Vindeca ulcer, gastrita, probleme de pancreas, etc, deci si arsuri la stomac. Si mai are si un gust atat de bun de iti vine sa bei toata sticla odata. Trebuie sa iei numai 3 linguri pe zi.
CRinuta
Postat 19 iulie 2003 - 17:25
Eu nu stiu de ce ai luat ceai de codita soricelului deoarece mie acest ceai imi provoaca arsuri la stomac. Ai luat exact ce nu trebuia. Asta e bun pt alte boli, nu pt stomac.
CRinuta
Postat 20 iulie 2003 - 00:16
Eu stiam ca laptele dulce ajuta.
Nicoleta.