Alexa, daca eu nu ti-am raspuns la salut, imi cer scuze: nu am facut-o intentionat - poate data viitoare vom reusi sa ne cunoastem! Bisericute nu au existat, dupa parerea mea, ci doar grupuri de oameni care au dorit sa se cunoasca si care au fost putin mai curajosi, poate. Oricum, imi pare sincer rau ca ai considerat o pierdere de timp!
Catalina , uffff, poate data viitoare ... trage-ne de maneca! Sigur aveai ce cauta acolo... doar ca am fost ata de multi!
Ochinegri, cred ca faci o confuzie. Oricum, imi cer scuze daca te-ai simtit lezata de cuvintele mele. Te-as ruga, totusi, sa incercam sa mentinem un nivel decent al dialogului. Multumesc.
DeDe
Impresii de la intalnirea DC - Bucuresti 12 iulie
Deschis de
Marianar
, iul 12 2003 16:17
42 raspunsuri la acest subiect
Postat 14 iulie 2003 - 14:28
Postat 14 iulie 2003 - 14:28
Fetelor, nu cred ca ar trebui sa ne suparam ca s-au facut bisericute sau ca nu am mancat prajitura sau ca nu am reusit sa vorbim cu toata lumea, sau ca nu m-a bagat nimeni in seama....... Asa cum s-a zis, nu puteam face un cerc mare, ce-ar fi trebuit sa se intample sa ia fiecare cuvantul Data viitoare va fi mai bine. Eu am fost pentru prima data la intalnirea DC, va stiam doar dupa nume, ar fi trebuit sa stau pana seara sa vorbesc cu fiecare in parte Am vorbit si eu cu cine am apucat
Oricum bb mai mult de 2-3 ore nu rezista, Vladut era epuizat dupa 2 ore. Ce sa fac mai intai sa alerg dupa Vladut, sa fiu cu ochii pe mamici sa nu-mi scape nici una .... e imposibil. Oricum voi va mai cunosteati intre voi de la celelalte intalniri DC poate aveati de discutat cine stie ce probleme.... si buna eu sunt Mariana etc. etc. Timpul le rezolva pe toate. Cu cat vom organiza intalniri mai dese cu atat mai bine. Oricum tot timpul se va gasi cate cineva care sa fie nemultumit. Fetelor va rog sa nu va suparati pe mine ca am facut aceste afirmatii, asta e parerea mea. Cum voi v-ati expus parerile asa am facut si eu si cred ca asta e menirea acestui forum sa ne spunem multumirile, nemultumirile si in final sa reusim sa avem cat mai putini nemultumiti printre noi. Eu m-am simtit bine printre voi si sper sa ma simt bine in continuarie.
"Iubeste, spera, iarta e cea mai frumoasa arta!"
Mariana & Vladutz
Postat 14 iulie 2003 - 14:40
Initial ,cand am citit dimineatza mesajul lui Dede pe prima pagina am avut senzatia ca am fost acolo,cu voi...ca ne-am vazut si ne-am vorbit...
Acum,am revenit la birou dupa 5 ore si ce vad ...Nu mai am senzatia ca v-am vazut si nici ca va stiu de-o viatza...
Dupa prajiturile cu visine tot mai salivez insa
Catalina,m-ai pus pe ganduri...daca si eu o sa patesc la fel la intalneala din Timisoara cu mamicile ?! Eh...ma risc...ce-o fi o fi ...
Postat 14 iulie 2003 - 15:00
quote:OK DeDe, dar mai bine intrebai blonda "De ce rade ?" decat sa-ti strici comentariul care se referea la "prietenia dintre membrii forumului". Scuze de duritatea de mai sus, dar sunt prea multe vorbe grele pe forum si e pacat. Imi pare rau ca acum am contribuit si eu. In plus chiar a fost o intalnire frumoasa cu multi copii, printre care si al meu (mi-a fost destul de greu sa-l aduc, i-am dat programul peste cap). Si mi-ai cam taiat cheful. Ti-as fi trimis un mail ca sa nu stric subiectul, dar n-am putut. Dupa ce citesti, poti sa ma stergi daca vrei. Data viitoare dau o
Originally posted by dede Ochinegri, cred ca faci o confuzie. Oricum, imi cer scuze daca te-ai simtit lezata de cuvintele mele. Te-as ruga, totusi, sa incercam sa mentinem un nivel decent al dialogului. Multumesc. DeDe
Postat 14 iulie 2003 - 16:02
Bai oameni buni, a fost super. Si eu am fost pentru prima oara acolo, si eu sunt o mamica, care abia ma vad (dede rade de burticica mea ) si am cunoscut ... vreo 12 adulti si vreo 5-6 copilasi (dupa numaratoarea mea). Daca s-au format grupuri, asta e. Eu m-am plibat printre 3 sau 4 grupulete, dar ... e normal. Persoanele care s-au mai intalnit (cum va fi cazul celor care s-au cunoscut acum) erau intr-adevar grupate, dar m-am bagat si eu printre ei. Ca nu vine nimeni sa te ia de mana, mai ales cand mai are si un copilas de supravegheat. Imi pare rau ca s-au iscat astfel de situatii. Mie mi-a placut foooaaaarte mult si voi incerca sa fiu prezenta si pe 2. Toti au fost niste frumosi, atat parinti cat si copii.
Diana
Postat 14 iulie 2003 - 16:08
Diana draga, sunt de aceeasi parere cu tine!
Mariana & Vladutz
Postat 14 iulie 2003 - 16:46
Si noua ne-a placut tare mult, desi nu am reusit sa stam cu toata lumea si nici placinta sa mancam. Insa, asta e, gagalicele astea iti ingradesc tare miscarile si tre' sa stai tot timpul dupa capul lor. Dar chiar si asa, macar ne-am mai vazut la fata si am schimbat cateva vorbe. Noi trei, eu, sotul si pisicuta ne-am simtit tare bine.
Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Postat 14 iulie 2003 - 17:24
Ruxi, imi cer mii de scuze ca nu apari in povestire: si doar am stat la doi pasi de voi! Ufff, nu stiu cum sa o mai dreg: mi-a picat fisa cand ai spus de nisipul din pampersi - cum am putut s-o uit pe Carla cu ochii ei negrii si frumosi? Se pare ca am fost cam intimidat de sotzu' tau :D:D:D... dar promit sa ma revansez data viitoare. Toti trei sunteti o familie tare frumoasa! [flo]
DeDe
Postat 14 iulie 2003 - 17:33
Mariana, nu s-a suparat nimeni, cel putin eu nu cred. Dar este bine sa se auda pareri si intr-un sens si in altul ca sa invatam si sa stim cum sa imbunatatim intalnirile viitoare.
Asa cum eu sunt absolut sigura ca sentimentele mele de tristete si acelea ca locul meu nu era acolo au fost numai ale mele, cred ca fiecare ar trebui sa isi poata spune sentimentele care sunt numai ale lui ca sa invatam unul de la altul.
Este extraordinar ca tu te-ai simitit asa bine (cum probabil s-a intamplat cu majoritatea) dar cred ca ar trebui sa accepti ca poate nu a fost asa cu toata lumea.
Propunerea mea pentru intalniri viitoare este sa se gaseasca cineva, fie cel ce propune (in cazul de sambata Floricica era prea departe) fie cineva cu calitati de lider care sa vina un pic mai devreme (poate chiar cateva persoane) care sa formeze un nucleu unde sa se adune lumea (sambata numai pana s-a adunat ceva lume s-a facut 10 jumate). Apoi, poate se gaseste un loc in care sa se poata sta grup si pur si simplu sa spuna fiecare cate ceva despre ei (gen, spuneti trei fraze despre voi), dupa care se pot face bisericute sau se poate organiza ceva gen jocuri de cunoastere (exista o gramada de modalitati).
Probabil ca suna ridicol ce spun eu, dar ma gandesc la scopul acestor intalniri, anume acela de a ne cunoaste.
Parerea mea ...
Catalina, o viitoare mamica
Postat 14 iulie 2003 - 18:19
Catalina, poate nu ar fi trebuit sa folosesc termenul " Suparat" ci mai bine cel de "nemultumit". Deci, din ceea ce s-a discutat pana acum reiese ca au fost persoane nemultumite si chiar nu inteleg de ce? La ce se asteptau? O intalnire cu copii (majoritate intre 0 si 3-4 ani) e foarte greu de organizat. Nu poti face o ordine de zi pe care sa o respecti intocmai. D.p.d.v al mamei, imi fac programul dupa bebe, nu bebe dupa mine. Intalnirea a fost programata la ora 10, copilul meu s-a trezit la 10,15, nu puteam la ora 9 sa-l iau din pat sa-l pun in masina si sa plec cu el. E greu de ajuns la ora fixa cu un bebe. Imi pare rau ca esti dezamagita de ceea ce fost,data viitoare poate o sa fie mai bine. Ar fi bine sa facem o lista cu ce trebuie avut in vedere la urmatoarea intalnire, asta pt. a evita cat mai multe probleme neplacute.
Astept ideile, parerile voastre. Poate nu am dreptate intocmai in ceea ce am spus, nu ma supar, totul e ok. Din greseli se invata!
Mariana & Vladutz