Cine m-a pus sa citesc. Eu nu sunt normala, cand citesc asa ceva sau aud, o iau de buna, si uite acum deja ma gandesc cum ma duc acasa si ce fac pana vine sotul meu de la servici. Vorbesc serios.
Parca sunt un copil...
Intimpläri paranormale....
Deschis de
camelia-daniela
, iun 02 2003 22:03
132 raspunsuri la acest subiect
Postat 03 iunie 2003 - 15:11
Postat 03 iunie 2003 - 16:03
dyana..ca bine ai zis[:D]asa sunt si eu taaare sensibila la astfel de subiecte..
Eu pot sa zic ca am o fobie de.a dreptul referitor la astfel de intamplari paranormale ca apoi..tot ma gandesc si mi se face parul maciuca
Am cunoscut o fata foarte de treaba,mi.e tare draga dar de cand mi.a povestit despre reincarnare si mi.a dat sa citesc o gramada despre asta..brrrr...[bang]Spre exemplu almanah paranormal..Doamne numai spirite si strigoi ,fantome si farmece de visez si noaptea si mi.e frica sa ma uit sub pat
Mai este un site ..nu mai tin minte adresa dar o aflu si o scriu aici,e numai despre paranormal ,cu o gramada de intamplari de cititori si povesti despre reincarnare..sunt interesante si unele par atat de veridice ca mi se ridica parul pe spinare
si eu cred ca ar fi ceva adevarat,prea multa lume vorbeste si unele intamplari chiar nu au o explicatie logica...sunt tare multe de spus pe tema asta ..
dar voi ce credeti despre reincarnare???am citit mult in ultimul timp,asa cu inima in gat si cateva lucrari hiar m.au dat peste cap,nu cred ca cred sau nici nu vreau...nu mai zic nica ca va ametesc ,..cert e ca sper din suflet sa n.am parte de astfel intamplari nu de alta dar raman cu socuri[:D]
Pe de alta parte ma intereseaza mult si astept cu nerabdare sa citesc de la voi alte patanii..chit ca nu mai dorm [:D]
Postat 03 iunie 2003 - 16:04
Ati auzit de "deschiderea cartii"? Mie mi-a spus o prietena ca s-a dus la cineva, preot parca, nu stiu sigur, si ca i-a deschis cartea. Cert este ca tot ce i-a spus acea persoana ca se va intampla asa a fost intocmai. De exemplu, i-a spus ca peste o saptamana se va opera, ca va fi o operatie grea dar ca va scapa cu bine. N-a crezut nimeni acea predictie. D-na respectiva nu avusese niciodata probleme de sanatate. Ei bine.... saptamana urmatoare a fost internata si operata de urgenta.
Postat 03 iunie 2003 - 16:26
Da, mie mi-a facut preotul "deschiderea cartii" si a fost adevarat ce mi-a spus. Aam urmat sfaturile lui sa ma duc de 7 ori la biserica, mi-am dat seama ca niciodata ca fara Dumnezeu nu se poate. Am inceput sa ma rog de atunci zilnic la Dumnezeu, pana in prezent.
Si in 2 luni l-am cunoscut pe cel care mi-e sot acuma.
Va mai spun si altadata, va pup,
Postat 03 iunie 2003 - 16:34
mariana...eu cred foarte mult in deschiderea cartii,facuta de un preot,bineinteles.Este foarte adevarat ce se spune.
Cand aveam vreo 11-12 ani mi.a deschis si mie cartea un preot si nu am uitat chiar tot
printre altele mi.a spus ca eu voi lucra cu oamenii,ca voi invata limbi straine si ca voi trai printre straini...cu anii mi.am dat seama ca eu vreau sa lucrez in medii publice,am afinitate pt limbi straine si traiesc in alta tara!!!!imi pare nespus de rau ca am uitat restul...[bang]
Pe langa Iasi,la Liteni este un preot care deschide cartea si prietena mea a fost de multe ori acolo si tot ce a spus a fost adevarat.
Am auzit si alte persoane care au fost la alti preoti si mereu au fost surprinsi de adevar.
Cu prima ocazie am sa ma duc si eu iar desi...in ultimul timp nu vreau sa aflu ce imi rezerva viitorul,eu am credinta ca va fi totul bine...dar tentatia e prea mare,nu??
Postat 03 iunie 2003 - 16:36
quote:Mai ,ceva a fost adevarat aolo,caci prietena mea,atunci nu a crezut-o si chiar a iesit din cabinet tipand la tipa aia.Insa clarvazatoatea(nu stiu daca era clarvazatoare sau bioenergeticeana)i-a spus doar"nu-mi da nici un ban daca nu ma crezi,doar du-te si intreab-o pe mama te de ce nu mananca carne de trei ani de zile!" Si dupa cum v-am spus,mai multe nu a vrut sa-mi povesteasca dar dupa o vizita la mama ei care era in alt oras,prietena mea a devenit brusc vegeteriana! Dia si bebe Rucsi
Originally posted by camelia-daniela
Dia, in privinta "clarväzätoarelor", sint sigurä cä sint multe sarlatane, care iti spun cite si mai cite, numai ca sä te goleascä de bani....mai ales dacä simt cä pui botul la spusele lor...eu sint scepticä in privinta asta, si nu cred decit ceea ce väd cu ochii mei...cum a fost povestirea cu mama...cert este cä innebunise total ( nu tot timpul, ci numai pe o perioadä limitatä, dupä care isi revenea...), iar dupä vizita la acel mos, s-a "vindecat"...era din nou mama mea pe care o stiam eu... Dar sint convinsä cä ceva, ceva, este adevärat si cu "farmecele" ästea!!!!
Postat 03 iunie 2003 - 17:24
BUNA FETELOR,
SA VA SPUN SI EU O POVESTIOARA DAR NU CRED CA TINE DE PARANORMAL MAI REPEDE ESTE O MAGIE.
BUNICUL MEU, CAND ERA MAI TANAR, AVEA O AMANTA (LOCUIAU IN ACELASI SAT), BINEANTELES CA BUNICA O CUNOSTEA SI AFLASE DESPRE RELATIA LOR.
BUNICUL DIN OMUL BUN SI BLAND DEVENISE DE NERECUNOSCUT, O BATEA PE BUNICA SI O INJURA TOT TIMPUL.
INTR-O ZI, BUNICUL S-A INBOLNAVIT DIN SENIN, SPUNEA CA IL DOARE FOARTE TARE BURTA SI A MERS LA SPITAL UNDE A STAT INTERNAT O VREME.
BUNICA TOT INTREBA PE DOCTOR CE ARE DAR DOCTORUL DADEA DIN UMERI.
PANA LA URMA, ALT DOCTOR MAI IN VARSTA, A SPUS BUNICII SA-L IA ACASA SI SA MEARGA CU EL " PRIN BABE".
IN ALT SAT LOCUIA O FEMEIE CARE PRACTICA MAGIA, SATUL IN CARE LOCUIA BUNICA FIIND MIC S-A AFLAT CA AMANTA BUNICULUI FUSESE LA ACEEA FEMEIE (DOREA SA-L DESPARTA PE BUNICUL CU ORICE PRET DE BUNICA).
BUNI SI-A LUAT INIMA IN DINTI SI A MERS LA "VRAJITOARE" ACASA S-O ROAGE SA-I DESFACA VRAJILE BUNICULUI, ACEASTA A RECUNOSCUT CA EA FACUSE "VRAJILE", SPUNANDU-I BUNICII "- I-AM FACUT VRAJI USOARE PT. CA M-AM GANDIT CA O SA VII LA MINE SA LE DESLEG, CE SA FAC EA MA PLATIT SA LE FAC TU O SA MA PLATESTI SA LE DESFAC, EU DIN CE SA TRAIESC?" BUNI A RAMAS FARA REPLICA DAR S-A BUCURAT CA POATE SA REZOLVE PROBLEMA.
BUNICUL A SPUS MAI TARZIU (AFLASE SI EL DESPRE VRAJI)CA PARCA S-A TREZIT DIN SOMN SI NU-SI EXPLICA CUM A PUTUT SA SE SCHIMBE ASA DIN SENIN, TOT TIMPUL ACELA O VEDEA SI O VISA NUMAI PE AMANTA I SE PAREA CEL MAI FRUMOS LUCRU DIN VIATA LUI.
PARE O POVESTE IREALA DAR ESTE FOARTE ADEVARAT CE I S-A BUNICULUI.
NICI AZI DUPA ATATEA ANI NU-MI EXPLIC CUM A PUTUT ACEA FEMEIE SA SCHIMBE UN OM, UN OM CARE S-A NASCUT CU UN CARACTER BUN.
"DOAMNE FERESTE" SA NU SE MAI INTAMPLE NIMANUI ASA CEVA.
TOATE CELE BUNE.
Postat 03 iunie 2003 - 17:56
Buna
Normal, am pozat copilul la botez. In prima poza de dupa botez apare aura. Nu am trucat in nici un fel poza, am ramas tablou cand am vazut-o. Poza este si in albumul meu, micsorata, nu se vede f. bine. Poza initiala, facuta cu o camera digitala, are o rezolutie buna, lumina din jurul capului copilului este si in spatele capului nasei. Chiar daca poza este facuta contra luminii (spre fereastra) este totusi ciudat efectul luminos, sferic, aparut in jurul capului copilului. Sfera luminoasa depaseste galeria si, cum spuneam, capul nasei.
bb Monica si Sorana
Postat 03 iunie 2003 - 18:24
Sorana...nu am mai auzit de chestia cu aura, dupä botez...m-am uitat la poza Monicäi si intr-adevär se vede ca o aurä in jurul capului...eu stiam cä aura se poate imortaliza cu un aparat special, si nu cu unul normal...poate s-a reflectat blitzul in geamul de la fereasträ???...e posibil???
Si eu am poze de-ale copiilor dupä botez, dar nu se vede nimic...stiu cä aura este diferitä de la persoanä la persoanä...asta e altä chestie...
Postat 03 iunie 2003 - 18:42
Dia,
eu am vrut sä spun cä printre cele bune, mai sint si de-ästea care te ametesc de cap...trebuie sä stii din surse sigure care sint vräjitoarele bune sau clarväzätoarele care isi cunosc menirea...
De exemplu, mosul la care a fost mama, era un vräjitor bun, care a stiut ceea ce face, dar nu mai stiu cum se numea satul unde am fost atunci, stiu numai cä am mers cam mult pinä acolo...si-mi era fricä sä nu o apuce pe mama nebunia pe drum!!!
Dar mai am una in traistä, pe care am aflat-o de la mama, dupä ce m-am märitat si am plecat din tarä...
Eu m-am näscut la Drägäsani, iar la 2 ani jumate, pärintii mei s-au mutat pe lingä Voluntari, Bucuresti, deoarece mama, care gindea mereu la viitor, a preconizat cä atunci cind mä voi face mare, o sä plec la Bucuresti cu serviciul, sau cu familia si o sä fiu departe de ei...
S-au mutat, iar intr-o zi era mama pe la piata Obor...mergind asa, a racolat-o o tigancä, sä-i ghiceascä in viitor...mama i-a zis sä o lase in pace, cä ea nu crede in asa ceva...dar tiganca i-a fäcut capul mare si pinä la urmä a convins-o...
Mama i-a spus cä nu-i dä nici un ban dacä-i spune minciuni, la care tiganca a fäcut "tirgul"...
Si asa a inceput tiganca sä-i spunä lui mama despre fratele meu mai mare, care a murit dupä nastere, alte chestii adevärate din viata ei, la care mama a sictirirt-o si a vrut sä plece...
Tiganca i-a spus cä mai are o fetitä si cä nu trebuie sä plece, cä are sä-i dea vesti bune despre ea...
Mama, care murea de curiozitate, dar nu aräta, a rämas...se uita ca proasta la tiganca, care "citea" dintr-un borcan cu apä, in care era ceva ca un cositor!!!
Tiganca i-a spus cä fetita va avea un pom bogat in viatä si cä va locui departe de ea!!!!...la care mama s-a infuriat si i-a zis la misto: "unde o sä locuiascä acum?...la Satu-Mare???..." la care tiganca, i-a spus cä mai departe, peste granitele tärii....
Mama a väzut rosu, a bäläcärit-o pe tigancä, nu i-a dat nici un ban, cä nu i-a convenit ce a auzit si a plecat...
Eu am fost singurä la pärinti, iar cind a fost sä-mi depun actele de cäsätorie, mama s-a opus un an de zile si nu mi-a dat consimtämintul...pinä la urmä a cedat si mi l-a dat...
Povestea mi-a spus-o dupä ce l-am näscut pe Alex...
Cami.