Postat 03 iunie 2003 - 15:02
Oauu...fetelor...mi s-a fäcut pielea gäinä....
Mai am si eu citeva povestiri, unele povestite de persoane serioase, iar altele träite de mine...
Eu cred cä este ceva adevärat in legäturä cu "fantomele", dar bänuiesc cä nu toatä lumea pot sä le "vadä"...
In Bucuresti aveam o colegä mai bätrinä la servici, cu care stäteam mult la taclale...
Mi-a povestit ff multe chestii din cäsnicia ei, ce fericitä si ce bine se intelegea cu sotul ei, care intr-o bunä zi, a murit...
Dupä moartea acestuia, la citeva zile, a inceput sä se facä "simtit" prin casä...adicä...ea se uita seara la televizor, iar la un moment dat, "vedea" cä se interpune ceva intre ea si televizor, ca o ceatä...la inceput a crezut cä trebuie sä-si schimbe dioptriile...si s-a dus la doctor...purta deja ochelari, dar nu a fost cazul sä-i schimbe...
Aceste "intimpläri" au fost destul de rare, si pe o perioadä de vreo 6 luni...cind intr-o searä, a inceput sä se uite prin dulapuri...
Pe colega mea parcä a trznit-o fulgerul...atunci si-a dat seama, cä s-ar putea sä fie sotul ei decedat, care "bintuie" prin casä...
Eu nu prea am crezut-o, dar ea mi-a jurat cä asa s-a imtimplat...
S-a uitat in sifonier, unde erau hainele lui, sä vadä probabil dacä mai sint acolo, sau dacä are un alt bärbat in locul lui...
Dupä aceastä intimplare, s-au intetit "vizitele", iar femeia era disperatä de fricä...la un moment dat, a vorbit "cu el" si l-a rugat sä o lase in pace, sä-si träiascä viata linistitä impreunä cu fetita lor si sä nu o mai chinuie asa, cä nu face decit sä-i facä fricä...
I-a spus cä l-a iubit si cä-l va iubi mereu si asa a si fost...femeia asta nu s-a mai märitat...cind mi-a povestit mie intimplarea, sotul ei era de vreo 14 ani mort...cert este cä de atunci a läsat-o in pace...