Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Prima iubire


6 raspunsuri la acest subiect

#1
craciunitza

craciunitza

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.347 mesaje

Postat 01 iunie 2003 - 19:06

Poate o sa vi se para un subiect pretentios pentru varsta asta si nu va condamn atata timp cat si pe mine m-a luat prin surprindere. Pe mine, care as fi bagat mana-n foc pentru Vlad al meu. Dar uite ca s-a intamplat ca Vlad sa se imbolnaveasca si sa stea 2 saptamani in spital. In salon cu el mai erau o fetita si un baiat. Toti trei de aceeasi varsta. Erau mereu impreuna si ma bucuram sa vad ca perioada de spitalizare nu este un chin. Cand a venit acasa, Vlad al meu era total schimbat. Imi raspundea (el, care niciodata n-a vorbit urat), il batea pe frate-sau (el, care niciodata nu i-a dat o palma) si statea cu ochii in tavan. Primele doua zile am crezut ca a prins oarece obiceiuri urate de la ceilalti copii din spital si imi facusem deja strategia de pedepsire. L-am luat la o discutie serioasa si copilul meu a inceput sa planga. Mi-am dat seama ca era altceva la mijloc, am discutat cu sotul si am ajuns la concluzia ca Vlad era indragostit. In afara de faptul ca isi schimbase total comportamentul era schimbat si fizic, avea privirea aceea bleaga de caine batut. Fetita din spital nu se externase asa ca, a doua zi, sotul l-a dus in vizita la fetita respectiva. Au schimbat numere de telefon, s-au sunat o buna perioada de timp si apoi totul s-a stins de la sine. Vlad al meu si-a revenit dar de atunci sunt cu ochii pe el. Cand va veni urmatoarea criza? Si cum se va manifesta? Si cum va trebui sa-l ajut? Sper sa nu fie genul acela care sa sufere mult din dragoste. Voi ce parere aveti, a mai trecut careva prin situatii asemanatoare?

#2
TORIA

TORIA

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 25 mesaje

Postat 01 iunie 2003 - 20:58

Bine ai venit printre noi si sa-ti traiasca barbateii+sotul,Alice a mea are tot 11 ani dar ea e o berbecuta si la capitolul dragoste inca nu am inceput,a mai avuta ea asa simpatii dar ia trecut,ea e cand copilaroasa cand mai matura un pic acum sper sa nu ajungem asa repede pe la iubirii ca ea o sa cam sufere ca pune totul la suflet,cand ma gandesc ce ne asteapta imi vine sa dau [bang]de pereti ca nu pot sa o feresc,incerc sa stau cu ea de vorba dar asa e natura si toti trebuie sa trecem prin ea,am vazut aici un reportaj si era o fetita de 11 ani ca a mea la o clinica pentru copii mai grasuti si sa indragostit si scria scrisori si biletele si arata mai matura si dupa felul cum se imbraca si iti spun drept ma-m bucurat ca fiicamea mai e interesata de papusi si nu isi prea da interes pentru baietii dar nu stiu pana cand.Toate cele bune iti doresc.Cand o sa vina acasa si o sa-mi spuna ca e indragostita nu o sa stiu cum o sa reactionez,ma gandesc ca ai procedat bine mergand in vizita la fetita,astea sint toate trecatoare dar ma gandesc ca el o sa-si aminteasca cu drag,exact Alice a mea a cunoscut un baiat pe internet si ia trimis si poze si au mai discutat dar a trecut asa ca la Vlad ,si ea nu prea a aratat a indragostita si ma gandesc ca nici nu a suferit sa mai uitat ea sa vada daca e pe chat si cu timpul la uitat.[flo]

#3
caterina

caterina
  • Membri
  • 0 mesaje

Postat 03 iunie 2003 - 00:51

baiatul meu avea 5 ani, cand a venit intr-o zi de la gradinita si mi-a spus ca a sarutat-o "pe gura" pe o colega. Credeti-ma, am ramas interzisa. Nici nu stiam ce sa mai zic. in cele din urma i-am spus ca nu este sanatos. Stupid stiu, dar ma blocasem.

#4
descintec

descintec

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 207 mesaje

Postat 03 iunie 2003 - 10:13

Noi, la sapte ani, trecem prin chestii de mare finete: etica erosului. Azi dimineata Stefan cauta un cadou pentru Sonia, colega lui, fiindca i-a furat-o Bobita. Cum? intreb eu. I-a desenat un cadou. Am incercat sa ii sugerez ca ar trebui sa iubeasca o fata care nu poate fi furata cu un mic cadou, care il iubeste pe el, Stefan, nu mertzanu si vila. Ha! ce stiu eu! a venit raspunsul, condimentat de o privire imbufnata si superioara pe sub sprincene. Asa ca am umblat pe furis la agrafele Mariei, sora mai mare, si am ales o pereche mai copilaroase si sclipicioase. Era absolut incintat. De ce o iubeste pe Sonia? Fiindca e grasuca si pufoasa, asa, ca un bebelus, ii place cind il pupaceste si se imbraca sexi, cu buricul gol. In alta ordine de idei: Craciunita,a scris la un moment dat Primele doua zile am crezut ca a prins oarece obiceiuri urate de la ceilalti copii din spital si imi facusem deja strategia de pedepsire. Daca ne gindim la acelasi lucru, crezi cu adevarat ca ar fi fost vorba de un obicei urit care s-ar fi rezolvat cu o pedeapsa????? Imi amintesc de cumnata mea. Cind fetita ei avea vreo trei-patru anisori a surpins-o in cada, mingaindu-se la "mica floare de lotus" cu parul papusii. Fetita isteata, senzuala, se descoperea. Maamaa, ce papara a luat. Si sint sigura ca nici nu intelegea de ce, doar era placut ce facea :). Ma intreb de multe ori si acum ce poate crede fetita aia despre corpul ei, despre senzatiile pe care i le ofera. Ca e un lucru de rushine? D.

#5
craciunitza

craciunitza

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.347 mesaje

Postat 03 iunie 2003 - 10:51

Draga descantec, "Oarece obiceiuri urate de la copiii din spital" inseamna faptul ca-mi raspundea si nu ma mai intelegeam cu el, nu era vorba de gesturi erotice. Poate sunt eu mai prapastioasa si-mi imaginez ca raul nu poate veni decat din exterior. Ca si atunci cand copiii mei vin acasa cu un gest sau o expresie urata, primul lucru la care ma gandesc este cu cine s-au intalnit in ziua respectiva. Cat despre gesturile erotice nu stiu ce sa spun, ai mei fiind baieti sa tin departe de privirile mele. Dar tu ai deschis alt subiect care ma intereseaza: discutiile erotice trebuiesc purtate doar cu parintii de acelasi sex? Ce credeti?

#6
descintec

descintec

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 207 mesaje

Postat 03 iunie 2003 - 11:45

craciunitzo, pai eu cred ca fiecare parinte poate vorbi cu copiii despre orice. Cred ca, cel mai bine e sa vorbeasca despre sex cel care se simte in stare. Aica nu e stinjenit, poate sa o faca lejer, deschis. Cel care comunica mai usor. Si sorry pentru confuzie :) D.

#7
camelia-daniela

camelia-daniela

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 14 mesaje

Postat 07 iunie 2003 - 23:55

Dragä Cräciunita, in familia noasträ, eu am fost cea care le-am explicat copiilor tot ce au vrut ei sä stie, inclusiv sex... Chestia este cä am explicat foarte normal, färä retineri, in ideea cä nu vroiam ca copii mei sä afle de la alte persoane cine stie ce... Intre noi a fost si va fi o relatie de prietenie..copii mei mi-au spus mereu Cami, foarte rar am auzit un "mama" si nu mä deranjeazä... I-am educat in sensul bun al cuvintului, le-am arätat de cind erau mai mici, reportaje despre copii care se drogheazä ( cä de asta mi-e tare fricä...) si le-am comentat impreunä, iar in privinta minciunilor, le-am spus cä mai bine este sä vinä la mine si sä-mi spunä, decit sä mä mintä, cä astfel este mult mai räu si imi pierd increderea in ei...pinä acum a functionat..dar nu se stie, acum sint la pubertate... Cind au avut prima orä de sexualitate la scoalä, copii mei au fost cei mai informati si chiar s-au anuntat sä räspundä...dar asta pe tonul cel mai dezinvolt din lume...am aflat la sedinta cu pärintii, cind am fost in ochii tuturor pärintilor...in schimb, profesorii, m-au läudat... Deviza mea este: cind au copii mei probleme, sau fac greseli, nu ii pedepsesc, ci le arät cä sint aläturi de ei, cu sfaturi, sau cu ajutor practic, sä simtä cä nu sint singuri cu problemele lor...eu le-am spus mereu: impreunä, gäsim noi o solutie...cind ii pedepsesti, nu faci decit sä-i inhibi, ii faci sä gindescä cä nu sint in stare de nimic si cä fac totul pe dos, asa putind sä le stirbesti increderea in ei...mai bine este sä discuti deschis, sä le explici cä ei nu au de unde sä stie toate astea, cä nu au experientä si cu frumosul sä-i inveti ce este de fäcut... Cind ii pedepsesti, nu faci decit sä-i intäriti si mai tare impotriva ta...te väd cu alti ochi si va fi mai greu sä te apropii de ei, ca sä le cunosti personalitatea si micul univers din jurul lor...


Panic Questions

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - Ieri, 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

  • inchidere cont

    Anamaria Pandele
    - apr 02 2024 19:23

  • Anamaria Pandele
    - apr 02 2024 18:13

Last Blogs

  • Geanta bebelusului

    LarisaG89
    - Ieri, 22:32

  • Cezariana È™i recuperarea

    AnaDemsa
    - Ieri, 12:03

  • Friiig

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 10:16

  • Geanta bebelusului

    ely4
    - Ieri, 10:14

  • Alegerea numelui

    BiancaDragnea
    - Ieri, 09:39

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -