Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Sangerare maronie inainte de ciclu


117 raspunsuri la acest subiect

#11
Chantal

Chantal

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 319 mesaje

Postat 17 august 2007 - 19:29

Vios, multumesc pentru raspuns. Eu voi merge cat de curand la medic pentru ca problema mea s-a agravat luna asta. Am sangerat in fiecare zi cate putin.

#12
elenca

elenca
  • Membri
  • 2 mesaje

Postat 18 august 2007 - 22:30

Buna!

Cu ceva asemanator ma confrunt si eu, dar in ultima luna situatia s-a imbunatatit simtitor datorita produselor de la Callivita.Am facut o analiza cu aparatul cu biorezonanta SCIO, o minunatie, care iti poate spune foarte usor care sunt suferintele intregului tau organism.Nu e facatura va puteti interesa pe internet despre acest aparat.Eu am fost la Craiova dar un astfel de centru se gaseste in toate orasele mari.Iti urez mult succes si numai bine!

#13
Chantal

Chantal

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 319 mesaje

Postat 20 august 2007 - 18:18

Elenca, multumesc pentru raspuns. Ai avut si tu sangerari in fiecare zi? Si te-a ajutat acel produs? Dar ce diagnostic ti-au pus?
Eu am fost acum 2 ani la biorezonanta, aveam stari subfebrile si nimeni nu stia sa-mi spuna de la ce sunt. La biorezonanta mi-au spus ca am o infectie in corp. Am intrebat unde e localizata, ce fel de infectie e, orice detaliu, cat de marunt, sa stiu cum sa ma tratez, pentru ca toate analizele ies perfecte. Au spus ca nu stiu nici unde este nici ce fel de infectie doar ca e o infectie in corp. Iti dai seama ca am plecat mai putin lamurita de cand am venit. Raspunsul ala puteam sa-l dau si eu fara nici o biorezonanta, fara nici o analiza. Si mi-au luat o caruta de bani pentru nimic. De atunci nu mai vreau sa aud de asa ceva. Am dat peste niste sarlatani. Ma bucur ca tu ai nimerit mai bine ca mine si sper sa te ajute cu adevarat tratamentul dat de ei.
Acum ma repet, dar, te rog, poti sa-mi spui ce diagnostic ti-au pus?
Multumesc mult.


#14
matgravidut

matgravidut

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 562 mesaje

Postat 21 august 2007 - 10:25

Chantal,
Si eu am avut aceeasi problema. Aveam o scurgere maronie cateva zile bune inainte sa-mi inceapa ciclul. Le-am avut numai dupa ce am incetat sa iau contraceptive, iar ciclul imi venea mereu cu cheaguri imense.
Doctorita de familie (romanca) mi-a spus sa nu-mi fac griji, dar nu m-am linistit si am cerut o consultatie la un specialist, care mi-a spus acelasi lucru.
Mi s-au facut si mie analize de prolactina si progesteron. atunci intamplator, prolactina mi-e iesit foarte ridicata iar doctorita mea a zis ca am fost gravida dar am pierdut sarcina. Progesteronul a iesit normal. Bineinteles ca mi-a spus sa nu-mi fac griji... [bang]

Acum sunt gravida in 17 saptamani si totul pare a fi normal dupa ce in primul trimestru am avut de doua ori scurgeri maronii destul de semnificative. Obstetricianul la care merg acum este din Anglia si are foarte mare experienta. El a fost singurul care a admis ca inca nu se stie de ce anumite femei au scurgeri de acest gen inainte de menstruatie si nici o explicatie pentru scurgerile din timpul sarcinii.

Imi pare rau ca treci prin asa ceva...

Nu vreau sa deschid un subiect dureros pentru tine... imi pare tare rau de pierderea fetitei, cred ca nimic u poate fi mai dureros pe lumea asta. Pot totusi sa te intreb daca acest eveniment a avut legatura cu simptomele pe care le aveai inainte? Cum a decurs sarcina ta?
Daca este prea dureros sa discuti despre asta te rog inca o data sa ma scuzi.




M ((

#15
elenca

elenca
  • Membri
  • 2 mesaje

Postat 21 august 2007 - 19:06

Imi pare rau ca nu te -a ajutat analiza cu biorezonanta.Pe mine m-a lamurit intr-atat incat continui sa merg acolo si sa urmez tratamentul lor.Ai urmat tratamentul prescris de ei?Chiar daca nu au localizat infectia, tratamentul prescris de ei, pe baza de plante, ar fi avut rezultate.Partea mai neplacuta sa spunem este faptul ca produsele lor sunt mai scumpe, dar pe mine de ex tratamentul pentru o perioada de aproape 2 luni m-a costat in jur de 2 milioane.Comparativ cu medocamentele clasice care au si urmari secundare eu zic ca e ceva.Nu le fac publicitate, n-am nimic de castigat din asta, dar poate mai este cuiva de folos experienta mea.De-a lungul a catorva ani am tot fost pe la diversi medici, pentru diverse probleme, endocrine, ginecologice...si m-au indopat cu tot felul de medicamente.Unele, e adevarat ca la timpul acela mi-au fost de ajutor un timp, dar altele mi-au facut rau si mi-am dat seama mai tarziu ca nu trebuia sa le fi luat.
Inainte de ciclu aveam cateva zile de sangerare, 2-3, 4 zile.Am urmat tratamentul de care va ziceam 50 de zile si inainte de ultimul ciclu am sangerat doar o zi.Continui tratamentul inca 50 de zile(atat ma tin pastilele) si mai vad...Mi-au spus ca am progesteronul mic si ca tot din cauza asta ma dureau ovarele si incepuse sa ma doara tare si uterul.Acum nu mai am acele dureri.Uitam sa va spun ca tot acest tratament de 2 mil. nu actioneaza strict asupra progesteronului, ci si in directia altor afectiuni din organism.
Vrem sa avem un copil si il asteptam de cativa ani.Sotul meu a fost diagnosticat cu azoospermie si dupa multe analize care i-au iesit excelent, medicii n-au stiut sa se pronunte.La analiza cealalta i s-a spus ca are probleme cu prostata.Se simte mult mai bine acum.
Indiferent care este calea pe care o veti alege pentru indepartarea suferintei voastre sper din suflet sa va fie bine!Toate cele bune!

#16
Chantal

Chantal

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 319 mesaje

Postat 21 august 2007 - 19:20

matgravidut multumesc ca mi-ai raspuns. Deci tu ai ramas gravida cu tot cu acest sindrom? Cum ai reusit?! Mie mi-a zis medicul ca nu am nici o sansa sa raman gravida din cauza sangerarilor astora. Si nici nu am ramas. Inainte am ramas foarte usor. Acum e imposibil. Am "dobandit" problema asta abia dupa ce am nascut. Inainte totul a fost perfect, ciclu normal, fara nici o problema. Nu iau anticonceptionale si nici nu am luat asa ca nu are legatura cu asta. In iulie anul asta mi-a dat medicul orgametril ca sa incerce sa ma regleze dar nici un efect pozitiv ci doar negativ (de la reactii adverse...).
Sarcina a decurs bine, fara nici o sangerare, fara probleme in afara de faptul ca placenta a fost praevia. De aici operatia grea, copilul scos prematur la 7 luni jumate, fara sa fie declansata nasterea, fara ca fetita mea sa fie pregatita sa respire, nu i-au dat surfactant desi noua ne-au spus ca-i dau tot ce are nevoie, in 2 zile fetita mea nu a mai rezistat si a murit sufocata. Criminalele sunt doctoritele Teodorescu si Marta din Arad care mi-au omorat fetita cu sange rece In rest, fetita mea a fost perfect sanatoasa, chiar si raportul de autopsie spune asta, cauza decesului fiind boala membranelor hialine (datorata nasterii premature).
Am cam deviat de la subiect, am facut tensiune 300 cand mi-am adus iarasi aminte, sper sa nu mai pateasca nimeni ceea ce ni s-a intamplat noua.
O sarcina usoara iti doresc in continuare.

#17
Chantal

Chantal

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 319 mesaje

Postat 22 august 2007 - 19:49

Elenca, ma bucur ca au avut efect tratamentele de la cei cu biorezonanta. Tin pumnii sa ti se implineasca visul si sa ramai cat mai repede gravida.


#18
micha

micha

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 54 mesaje

Postat 24 august 2007 - 17:38

Eu am aceeasi problema.A aparut brusc acum 3 luni,dupa o cauterzare de col,stres mult,o depresie data de niste probleme in familie.
Singerez cu 7,8 zile inainte de ciclu foarte putin apoi incepe menstruatia adevarata.Ma enerveaza situatia.Dr considera ca este un deficit de progesteron si luna urmatoare imi va da duphaston.Sper sa se rezolve ca ma apuca nebunia cind vad petele acelea pe chilot.
Acum nu pot sa iau progesteronul deoarece tocmai am cauterizat din nou o ramasita din rana pe col care nu se vindecase initial.
Tu ce ai mai facut?
Am uitat sa spun ca am facut si ecograf si nu parea nimic in neregula.
Credeti ca un eventual polip endometrial s-ar fi vazut la eco.?Acum incep sa-mi pun singura diagnostic ,DAR MA OBSEDEZA....Vreau sa fiu ca inainte!

M

#19
Chantal

Chantal

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 319 mesaje

Postat 26 august 2007 - 23:32

Micha, imi pare rau ca te confrunti cu aceeasi problema. Si mie mi-a zis doctorul ca s-ar putea sa fie o lipsa de progesteron dar am facut analiza si progesteronul meu e ok, chiar un pic mai mult decat trebuie asa ca nu e el de vina. Ar fi bine sa iti faci analiza de progesteron (se face in ziua 21 a cm) sa vezi daca intr-adevar ai lipsa de progesteron sau e altceva, sa nu iei hormonii degeaba. Duphastonul are efecte adverse cum ar fi hirsutism (pilozitate excesiva de genul mustata, par pe piept etc) asa ca nu e de joaca cu el. Sunt fete despre care am citit ca au luat Duphaston si nu au patit nimic dar altele au ramas cu pilozitatea si e definitiva, nu se mai poate face nimic ca sa dispara decat epilarea periodica dar cred ca nimeni nu-si doreste asa ceva.
Eu deocamdata nu am mai fost la medic pentru ca se pare ca toti doctorii buni si-au luat concediu in luna august. Din septembrie, cand se intorc, o iau de la capat cu investigatiile si cred ca o sa le cer sa-mi faca histeroscopie sa vada daca nu cumva am vreu polip endometrial (nu stiu altceva ce mai poate fi). Cred ca polipul nu se vede la eco, doar la histeroscopie. Cred...
Referitor la cazul tau, nu prea cred ca ai avea lipsa de progesteron din moment ce sangerarea a aparut dupa o cauterizare ca doar interventia asta nu are de ce sa-ti modifice nivelul hormonal. Oricum, o analiza e edificatoare. Daca afli ceva nou, te rog spune-mi si mie, poate le mai dau o idee doctorilor ce sa caute ca se pare ca ei sunt cam in pana de idei in cazul meu.

#20
micha

micha

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 54 mesaje

Postat 27 august 2007 - 14:04

Chantal,dupa cauterizare am facut un tratament cu niste ovule preparate la farmacie care contineau si estradiol,aceste ovule aveau rolul de a ajuta la vindecarea rapida a colului cauterizat.Cred ca si ele au avut un rol in dereglarea balantei estrogen-progesteron,plus stresul si apoi o depresie urita din acea perioada.
Eu oricum aveam o durata redusa a ciclului menstrual 23,24 de zile.
Voi face totusi dozarile hormonale.Stii cumva ce preturi ar avea acestea...asa orientativ?
Scuze pentru greselile din mesajul anterior.

M


Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Bebe s-a intors deja, 28 saptamani

    marile11
    - Astăzi, 22:17

  • Dublu test pozitiv È™i nopÈ›i întregi nedormite!

    Ana1298
    - Astăzi, 17:26

  • Gata vacanta!

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 16:16

  • Minunea asteptata din burtica

    RoxiMada
    - Astăzi, 15:26

  • Nasterea prin cezariana

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 10:27

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -