Dar cine a fost la dr Carja de la spitalul Elias. Ce pute-ti sa-mi spune-ti de ea...
Pupici la mamici si bebei!!!
Baldau Brindusa

Liste medici (1)
Deschis de
nano
, nov 19 2002 19:27
415 raspunsuri la acest subiect
Postat 07 decembrie 2003 - 00:56
Postat 08 decembrie 2003 - 04:48
Doamnelor, Don'soarelor si Domnilor (???),
Constat cu nedumerire absenta unor nume care TREBUIE sa existe in lista ginecologilor organizata in cadrul acestui topic. Consider o datorie de onoare a nota aceste nume, de asa natura incat ele sa se poata regasi in "editii" ulterioare ale listei mentionate:
Brasov:
Asist.univ. Dr. Marius MOGA - Sp. Judetean (?)
Bucuresti:
Conf.univ. Dr.phil. Radu VLADAREANU - Sp. Elias (sef clinica)
Constanta:
Dr. Sebastian si Ioana LUTESCU - Sp. Judetean
Iasi:
Prof.univ. Dr.phil. Dragos DRAGOMIR - Clinica Ginecologie II (?)
Prof.univ. Dr.phil. Mircea ZAMFIR - ???
Medgidia:
Dr. Anca BELCIN - Sp. orasenesc (sef sectie)
De asemenea, o minima corectura: in Constanta, Dr. Vlad TICA nu lucreaza la Sp. Municipal, ci la Sp. Judetean.
Postat 08 decembrie 2003 - 10:48
DESPRE DR. DRACEA LAURA DIN GIULESTI IMI POATE SPUNE CINEVA CEVA?
EU TREBUIE SA AJUNG MIERCURI 10.12.2003 LA EA SI NU SUNT DIN BUCURESTI.
O CUNOASTE CINEVA MAI BINE SA-MI SPUNA CE PROGRAM ARE?
Postat 08 decembrie 2003 - 19:02
Stie cineva ceva de D-na Doctor Corina Grigoriu de la Universitar?
Este doctorita care se ocupa de mine (am 10 saptamani), mi-a fost recomandata de un medic din acelasi spital, dar nu prea am auzit despre ea mai nimic pe acest forum la acest subiect.
A nascut cineva cu ea sau i-a fost pacienta?
alinutza
Postat 09 decembrie 2003 - 10:55
A mai facut cineva cerclaj profilactic? Si daca da, a fost totul OK, care e comportamentul de abordat dupa?
Postat 09 decembrie 2003 - 10:57
Alinutza,
La pag 14 ai un comentariu foarte frumos despre doctorita care te intereseaza.
Andreea
Postat 09 decembrie 2003 - 12:52
quote:Multumesc mult andreea_s alinutza
Originally posted by andreea_s
Alinutza, La pag 14 ai un comentariu foarte frumos despre doctorita care te intereseaza. Andreea
Postat 09 decembrie 2003 - 14:52
BUna ziua fetelor,
Despre d-na dr. Ligia Dobrescu de la Elias si POliclinica 10 stie cineva ceva sa imi spuna si mie. Tot incerc sa gasesc pe cineva dar nu reusesc.
Multumesc anticipat,
Cady
Postat 09 decembrie 2003 - 15:59
Nu ai de ce, Alinutza, si eu am doar 11 saptamani si sunt destul de derutata in ceea ce priveste doctorul. Bafta !
Andreea
Postat 09 decembrie 2003 - 16:02
Citesc de ceva timp mesajele de pe acest site si mi se pare extraordinar ca mamicile sa aiba posibilitatea sa schimbe pareri despre sarcina. Astazi m-am inregistrat si eu cu ideea ca am si eu cate ceva de spus.
Dar in primul rand vreau sa aud parerea voastra despre D-na. Dr. Draghici Gratiela de la Municipal.
Pot da informatii despre Dl. Dr. Badea de la Municipal cu care a nascut vara mea in august 2003, despre Dl. Dr. Badiu cu care a nascut prietena mea in iunie 2003, D-na. Dr. Trailescu la care am fost personal pana in luna a 3-a. Am mai trecut pe la Dl. Dr. Herghelegiu, D-na. Dr. Dinca Gabriela, Dl. Dr. Pana Stelian - la care am fost personal, avand probleme cu sarcina. Mai pot da informatii (pt. cei interesati) despre centrul medical Sanador si preturile care se practica acolo.
Dienutza si bebe din burtica de 15 saptamani.
Maria Diana Negescu
![[gravi]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/gravida.gif)