Postat 13 septembrie 2003 - 05:10
Parerea mea este ca Prof.Virgiliu Ancar (spitalul Pantelimonsi clinica Medsana)este un doctor extraordinar.Eu sunt insarcinata in 17 sapt. si am fost la el si inainte de a ramane insarcinata.Are o mana usoara, iti explica pe intelesul tau tot ce ti se intampla si mai mult decat atat,acum 4 ani mi-a ajutat o prietena, care avea atunci 33 de ani si pierduse 5 sarcini in luna mare, sa aiba un bb sanatos si voinic (asta fara inseminare artificiala).Te pune sa-ti faci toate analizele(te si cearta daca nu le faci...).Pentru mine este extraordinar!!!
In schimb, fiul sau, Benedict Ancar,la care am ajuns pentru o echo intravaginala-este oribil!!!M-a chinuit ca toti dracii pe masa aia, si pt ca bb era mic(din acuza unei dereglari a ciclului nu stiam varsta exacta) tot ce a gasit el de cuviinta sa spuna este ca nu am nici un bb, sau daca-l am trebuie sa-l dau afara!Nu conta ca testele de sarcina erau pozitive, bb nu exista! Dar, slava Domnului, bb este bine are 17 sapt. si 4 zile, dar datorita prostiei unui om era sa mor degeaba!
In alta ordine de idei, accidental am ajuns si la dna.dr. Diana Chiroiu. E scarboasa foc! Nu sa-mi explice, nu sa ma incurajeze...Un deranj total!
Asa ca revin: pt. mine Prof. Virgiliu Ancar este cel mai bun!!!