fetitza mea are 4 luni si 2 saptamani. ieri mi-au aparut primele semne de menstrautie (cateva picaturi). citisem undeva..nu mai retin unde ..ca nu e bine sa alaptez copilul in timpul menstruatiei...e adevarat? voi cum ati procedat?
daca nu va e foarte greu...astept o copie a raspunsului si la adresa corina@smartel.ro pentru ca ma conectez tare greu si nu stiu daca mai pot intra pe site..
va pupam dulce,
Corina si minunea ei...

alaptare in timpul menstruatiei?
Deschis de
cori
, oct 09 2002 01:33
5 raspunsuri la acest subiect
Postat 09 octombrie 2002 - 01:33
Postat 09 octombrie 2002 - 09:16
Si eu am avut prima menstruatie dupa nastere cind bebita avea 4 luni... Am alaptat-o in acea perioada (la indicatia dr.) dar laptele se imputinase iar ea era cam agitata atunci... Cum a trecut menstruatia totul a revenit la normal....
Curaj in continuare......
Florentina
"Sanatate ca-i mai buna decit toate!"
Postat 09 octombrie 2002 - 09:25
Mie mi-a venit mesntruatia cind fetita avea 7 luni jumate si de atunci
nu prea a mai vrut laptele meu, cred ca i s-a schimbat gustul , si pe la 8 luni si ceva a refuzat categoric sinul.
Postat 09 octombrie 2002 - 10:16
Eu am avut prima menstruatie dupa cinci luni jumate,laptele s-a imputinat foarte mult,asa ca de acord cu bb-ii,am continuat doar cu biberonul...
Love you all...
THEODORA,GIANNIS,ALEXANDROS
Postat 09 octombrie 2002 - 10:28
Menstruatia nu este un motiv pentru a intrerupe alaptarea!
Mergi inainte fara nici o problema, s-ar putea sa nici nu fie menstruatie, depinde cate mese la san ii dai (mai putin de 3 mese la san duc la aparitia menstrelor).
Alapteaza cat de mult posibil, o vei feri astfel pe micuta ta de o gramada de boli si mai ales de cele care apar in sezonul toamna-iarna, plus ca ii asiguri un start foarte bun in viata (ca sa nu mai vorbim ca mai recent s-a descoperit ca bebelusii alaptati beneficaza de un IQ sporit).
Sanatate maxima.
Postat 09 octombrie 2002 - 11:48
Mie mi-a venit menstruatia cind bb avea 4 luni si jumatate(chiar daca papa 6 mese la san),dar l-am alaptat fara probleme,pina la 7 luni si jumatate cind nu a mai vrut el lapte de la mami.Poti sa-l alaptezi fara probleme.Pa!Pa!Cristina