Sari la conținut

Sari la conținut

- - - - -

Cu cine si cat sa coste?

12 raspunsuri la acest subiect

Guest114_44

Guest114_44
  • Membri
  • 0 mesaje

Postat 07 octombrie 2002 - 01:27

Te lasa cu scaunul de masina in avion, dar nu te lasa sa tii copilul in el la decolare, aterizare sau daca e un zbor intr-o zona cu clima nefavorabila (ex. vint, furtuna, interferente de altitudine samd), daca copilul e sub doi ani trebuie sa-l tii in brate chiar daca ai loc pentru el. Dar dece nu zbori cu Lufthansa, noi numai cu ei calatorim si uneori cu KLM sau AirCanada, dar vreau sa-ti spun ca pina acum Lufthansa mi s-au parut cei mai ca lumea. Cu Taromul nu as sfatui nici pe dusmanii mei sa zboare, doar daca in ultimii trei ani si-au schimbat personalul si conditiile din avion (doar un ex . la un zbor Bucuresti - Viena n-au avut hirtie igienica in toaleta[}:)], stewardesa foarte ofensata a zis ca poate o fi furat-o cineva din avion !!!). De asemenea, asa cum ti-au zis fetele intereseaza-te ce fel de avion este, si daca nu e Boeing, eu zic sa schimbi biletul ... daca esti intr-un Antonov si zbori peste Tatra, mai ales in perioada asta (ploi, zapada etc) crede-ma ca vei crede ca esti in avionul lui Aurel Vlaicu ...[V]

Adela P

Adela P

Membru incepator

• Membri
  • PunctPunct
  • 211 mesaje

Postat 07 octombrie 2002 - 02:22

Oooo, si eu am patit-o cu Taromul, de fapt toate ar fi fost ok, dar stuardesa era foarte intepata. Sotul meu, care nu vb bine romaneste a intrebat-o cum o cheama(pt ca urma sa serveasca pe partea unde eram noi+plus el e prietenos si sociabil)si a intrebat-o in romana(gresala mare mai ales ca el nu vorbeste bine) si ea foarte intepata i-a raspuns ca nu conteaza cum o cheama, si ca el sa se exprime cu "dumneavoastra" nu cu "tu"[:(]. Am ramas amandoi masca, el mai ales pt ca nu era obisnuit cu astfel de tratament pe nici o alta companie aeriana. Sa nu va spun ca pe tot zborul nu a zambit macar o data nimanui(de stuardesa vorbesc)[xx(].... Toate astea fiind spuse, au preturi destul de bune la Tarom, deci daca puteti sa inchideti ochii la fitele suardeselor...e ok. [V] Adela

Theodora

Theodora

Membru incepator

• Membri
  • PunctPunct
  • 256 mesaje

Postat 07 octombrie 2002 - 10:17

Experienta mea nu e mare,dar mie mi-a placut TAROM... Prima calatorie a fost cu compania greceasca OLYMPIC... La dus a fost acceptabil,chiar bine pot spune(din fericire,pentru ca eram prima oara in avion),la intoarcere insa a fost teroare.Avionul era model vechi si ma simteam ca in autobuz cind rotile te fac sa "dansezi" pe scaun... Anul urmator am calatorit cu TAROM si a fost excelent si de atunci TAROM,TAROM,TAROM... Love you all... THEODORA,GIANNIS,ALEXANDROS

Panic Questions

• Durere in partea pelvisului, usturime de abdomen

ARST
    - sep 12 2024 10:46

• Geanta Bebelusului

irinan
    - sep 08 2024 17:31

• Sarcina

magdaandr
    - aug 31 2024 17:49

• Stafilococul auriu

Roxana2024