Postat 06 octombrie 2002 - 18:22
Dragele mele, va multumesc din suflet pentru toate listutele si sfaturile. Din pacate, nu stiu ce sa mai zic... de miercurea trecuta traiesc un vesnic stres... Mi-am facut fundul strecuratoare cu Papaverina, Scobutil si Diazepam o data la sase ore si mai am pina miine (luni) cind ma duc la control. Clara pare ca bate iar mai jos decit trebuie, sau poate mi se pare mie. Contractii dureroase nu mai am. Continui si cu Alilestrenolul, Vitamina E forte si No-spa, dar ... din cite zicea doctora, "macar o saptamina doua daca mai sta e ok". Cit am stat in spital mi-a facut Celestone care este pentru maturizarea plaminilor in caz ca domnisoara totusi vrea sa iasa afara.
Cit despre contractii... Fetelor, nu stiu ce am avut in cap. Am avut contractii relativ regulate, in mod special seara, si da, dureroase, cam ca durerile de la ciclu din primele zile, dar am zis eu atunci ca-s normale. Normala nu eram eu la cap sa cred asa ceva. Noroc cu controlul de rutina de miercuri, cind a descoperit d-na doctor un col foarte mult scurtat si bataile cordului fetal foarte jos. Iar cind m-a controlat cu mina s-a albit: a atins aproape capul domnisoarei mele. Deci vorba dinsei, daca mai stateam un pic nasteam fara sa shtiu. Nu am avut nici un fel de pierdere nici de singe nici de lichid amniotic. In spital, toata lumea se uita la mine si la burta mea si-mi spuneau: "pina saptamina viitoare nasti". Eu nu vreau asa ceva, tot o rog frumos pe Clara sa stea acolo. Eu am intepenit de atita stat in pat. Inafara de toaleta, nu ma misc nicaieri. Si totusi, probabil ca mi se pare mie, dar asa simt... nu prea vrea sa mai stea... Nu shtiu ce sa zic. Ma trec o gramada de senzatii si sentimente, mi-e teama, ma simt total nepregatita si speriata. Plus ca la mine se pune clar problema cezarianei si daca o sa se intimple ceva trebuie sa ma misc foarte repede. Slava Domnului ca stau la fix 5 minute de maternitate.
Pentru voi, cele care mai aveti o luna doua, STATI IN PAT CUMINTI ! Nu e intr-adevar nici o nenorocire sa vina mai devreme, dar daca Dumnezeu a hotarit 9 luni, o fi shtiut El ce trebuie... Daca mai apuc, va spun miine dupa control ce si cum...