Postat 04 octombrie 2002 - 13:25
in vara am reintilnit un coleg de scoala despre care la vremea aceea, clasa a a10-11- a mai in gluma mai in serios ziceam noi ca ar fi homo; dupa revolutie a plecat din tara si acum stim sigur ca aveam dreptate pe atunci...are un partener, are probleme cu vizita parintilor la el, unde sa duca partenerul..??? dar e la fel de ok , simpatic cum era pe vremuri, chiar ne-am amuzat cu amintirile noastre si chiar i-am invitat la noi cind or avea drum in germania; acum mai rid cu sotul meu, ce-o sa facem noi cu acesti gay musafiri? pai ce facem si cu altii, stam la masa, povestim....cu siguranta sint oameni care au anumite probleme dar sint oameni si cit timp se comporta civilizat , ce-am avea cu ei?
acest coleg al meu a avut parte de aceeasi educatie cu a noastra dar ceva l-a facut sa fie altfel, nu vad ce rost are sa ne mai intrebam ce; anatomic sau fiziologic ceva e altfel la acesti oameni si eu ma bucur ca acum vremile sint mai bune pt ei;
m-am gindit si eu cum ar fi daca una din fetele mele ma va anunta cindva ca se marita cu o colega ce-am sa zic...pai am sa vad eu atunci....dar cred ca e ceva ce nu poti impiedica daca totul decurge normal in educatia unui copil si totusi se ajunge la asa ceva; daca e sa fie asta e
iris