Seara buna!
Andanii, ma intrebai daca sunt modificari fata de ce e trecut in tabel...din pacate sunt, insa nu ma prind cat de reale sunt... Azi dimineata aveam 62.4, insa abia am reusit sa ma incalt cu balerinii care in alte zile imi erau largi, asa ca iar eram buretel. Cred insa ca greutatea reala este cam 62, deci 1 kg in plus fata de cand am plecat, cu toate ca am mancat foarte atent si nu am facut decat 1 singura abatere (am mancat si eu 3 linguri de paella cu fructe de mare, care mi-a displacut total!!!), in rest numai salate si gratare si am mers pe jos cat nu am mers tot anul trecut la un loc...In fine, incerc sa nu ma amarasc, dar ceva ... ceva tot este, caci retin apa, am avut si probleme cu digestia (balonari si dureri aproape permanent de bila...). Acum s-au mai calmat, insa tot simt presiune in dreapta, sub coaste, tot am senzatia de burete, dar sunt si in saptamana de dinainte de CM si este cumva explicabil. aaaa, uitasem sa zic ca a 2 a zi dupa ce m-am intors aveam 64.5 kg!!!! si-mi picase fatza de tot!
Ma bate gandul ca in weekend sa fac o cura de detoxifiere a vezicii biliare si a ficatului, ca deja nu o mai pot duce asa, iar eu de varianta propusa de medic (adica scoaterea colecistului), NU vreau sa aud...Uffff.
Hai sa schimb registrul...Eu iubeam Valencia, insa Barcelona mi s-a parut cel mai minunat oras pe care l-am vazut in viata mea, incepand de la atmosfera vesnic vesela, mirosul de Mediterana, care este divin, vremea calduta-racoroasa (nu au fost mai mult de 28 grade, in general cam 25), mancarea delicioasa (am mancat la Lactuca, un lant de restaurante, unde plateai 9.45 euro si mancai si beai cat puteai...pt noi a fost varianta ideala, caci aveau n-spe tipuri de salate, plus alte preparate, eu m-am limitat la gratare :).
Am vizitat tot ce s-a putut vizita, inima mea a ramas la Montjuic, zona mea preferata din Barcelona. ohhhhh, deja mor de dor! Sper doar ca intr-o buna zi sa pot locui in Spania, tara mea de suflet :)
Editat de ariel_7000, 25 iunie 2013 - 20:33 .