am primit deja premiul - multumim !

Faceti cadouri copiilor de 1 Iunie? CONCURS
Postat 13 iunie 2013 - 08:55
Postat 13 iunie 2013 - 12:46
Am primit premiul inca de ieri...este perfect pentru baietelul meu de 2 ani jumatate, este foarte incantat de el.
multumesc inca odata, a fost o surpriza placuta si rapida :)!
Postat 13 iunie 2013 - 12:52
Multumim mult,am primit si noi ieri premiul...dar din pacate e muult prea simplu pentru mandra Dariuta,care face puzzle-uri din 60 piese in maxim 10 minute .
Il pastram si il vom cadorisi unei bebeline frumusele
Postat 16 iunie 2013 - 15:26
Am primit premiul. Multumesc din suflet!
Va multumesc pentru toate surprizele placute pe care le oferiti copiilor nostri si pentru toate informatiile utile pe care le postati. Fara DC mi-ar fi fost mult mai greu si as fi fost mult mai singura in cresterea micutilor mei. Aici am gasit un sprijin real, sfaturi si o directie pentru majoritatea obstacolelor pe care viata mi le-a asternut. Cum marea majoritate a rezultatelor oferite de Google ma trimiteau la DC, am hotarat sa ma alatur si eu acestei comunitati. Stiu ca sunt un membru cam pasiv (nu am vrut sa zic chiar lenes :) ), dar asta nu inseamna ca nu apreciez ceeea ce faceti zi de zi. De aceea, cu aceasta ocazie am vrut sa va multumesc pentru tot.
Postat 25 iunie 2013 - 13:59
in fiecare an le daruiesc nepoteilor jucarii de ziua copilului
Postat 23 mai 2015 - 22:20
Chiar daca bebe e fff mic, are doar 4 luni, am si ales cadoul pt primul "1 iunie"...o cutie pt depozitarea jucariilor si cel mai probabil vom face o plimbare in aer liber ;-)
Postat 25 mai 2015 - 12:17
anul asta fiica mea va primi niste cercei noi, sper sa si gasim asa cum isi doreste ea.
si sigur va mai primi si ceva surpriza: o papusa, o rochita, niste accesorii de par - in functie de cat timp voi avea de colindat prin magazine.
Etichetat si cu cadou, 1 iunie, copii, buget, concurs, ziua copilului
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
La bucatarie →
Super concurs aiciCreat de
redactor
, 28 mar 2022
![]() |
|
||
GENERATIA DESPRECOPII →
Nasterea unei stele →
Ziua pe care nu o uita nici o mama - CONCURSCreat de
redactor
, 21 nov 2021
![]() |
|
||
SANATATEA FAMILIEI →
Clinica Medicala Desprecopii →
Pediatrie →
Vitamina K, D si A: Cat are nevoie bebelusul si de ce?Creat de
Anda08
, 26 ian 2021
![]() |
|
||
GENERATIA DESPRECOPII →
In floarea copilariei (4-12 ani) →
Asa ne putem invata copilul ce este distantarea sociala - videoclipuri utileCreat de
Anda08
, 06 oct 2020
![]() |
|
||
concurs
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
Concursuri la Desprecopii.com →
Super concurs pentru gravidute cu un premiu pe masura!Creat de
Anda08
, 17 aug 2020
![]() |