Fetelor,
Exista epilare definitiva
![[bis]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/bis.gif)
[bis]
Eu mi-am facut aproape peste tot (picioare complet, inghinal, axial, brate pana la cot). Am o piele fina, ca de bebelus.
Metoda se numeste Elctroepilare si se pare ca este singura metoda 100% definitiva (dati si voi un search pe web -"electrology", "electroepilation" - ca sa va lamuriti). Eu sunt un exmplu concludent in acest sens. Ma mira ca nimeni nu pomeneste nimic de metoda asta, avand in vedere ca cosmeticiana care mi-a facut mie epilarea are clienti de prin toata tara, inclusiv de la Galati stiu ca venea cineva cand imi faceam eu.
Foarte pe scurt, procedura presupune utilizarea unui ac prin care trece curent de joasa frecventa care distruge bulbul pilos.Gasiti pe net explicatiile necesare, nu mai intru aici in detalii.
Tipa care mi-a facut mie, si care e singura din Cj de altfel,e venita de cativa ani de la Chisinau, unde se pare ca acet tip de epilare se practica de zeci de ani. Este asistent estetician cu studii in domeniu si experienta - nu m-as fi dat oricum chiar pe mana oricui. A fost o alegere buna, avand in vedere ca acest tip de procedura, practicata de neprofesionisti, poate lasa urme nasoale pe piele, gen arsuri, cicatrici etc., ceea ce la mine nu a fost cazul.
Mai sunt multe de zis despre subiect, dar nu ma mai intind cu povestile; daca aveti intrebari va voi raspunde cu mare placere.