Postat 04 aprilie 2013 - 09:50
Si eu am vorbit cu Dana ieri, iar vestile despre Rares sunt bune; daca initial doctotii de la UPU Cluj au zis ca incearca sa-l stabilizeze pe Rares si daca reusesc il vor transfera apoi la Pedi II si va ramane acolo pana ii va rezista inima, adica fara nicio sansa sa se intoarca acasa, ei bine, odata ajuns la Pedi II lucrurile s-au schimbat, doctorii de aici au refacut toate analizele si nu au confirmat diagnosticul pus la Timisoara parca; intr-adevar inca nu stiu nici ei ce are Rares, dar el a demonstrat tuturor ca este un luptator si dupa doua saptamani de tratament la Pedi II marti a fost externat; dr. de la pedi II au fost revoltati si au intrebat parintii ce dr. le-a spus ca Rares e pe ultima suta de metri....
Rares a ajuns acasa Marti, respira singur, sta in fund si se taraste prin casa; mama lui era foarte fericita si plina de speranta.
Asa cum spunea si Claudia, lui Rares i s-a facut biopsia musculara in 29 martie si acum se asteapta rezultatele; eu l-am vazut stand in pat, fara chef, dar situatia s-a schimbat la Pedi II, acolo am vazut un alt copil, unul care se juca cu sabia pe care i-am dus-o, am inceput un adevarat duel acolo, eu cu teaca, el cu sabia....si asistentele nu au fost deranjate, desi era galagie, cred ca erau si ele fericite sa-l vada razand, vorbind si cu chef de viata.
A primit o lista lunga de madicamente, unele scumpe, altele mai ieftine; parintii fac tot ce pot pentru a-i face tratamentul. Orice ajutor din partea voastra e binevenit, orice suma conteaza.
Va multumim tuturor pentru sustinere.
Laura
Oamenii au inventat respectul ca sa ascunda locul gol,unde ar trebui sa fie iubirea. Lev Nicolai Tolstoi