Osna, am facut in seara asta mamaliga cu branza si oua la cuptor, foarte bun, multumesc pentru reteta!
In plus, o salata de fasole fiarta cu ton si ceapa.
J si Carla (05.02.2006)
Culinare
Ce gãtim azi * Cap. 92*
Deschis de
NinaR
, mar 03 2013 15:19
1581 raspunsuri la acest subiect
#81
Postat 18 martie 2013 - 22:09
#82
Postat 18 martie 2013 - 22:15
#83
Postat 18 martie 2013 - 23:56
Iti zic toata reteta, poate mai intereseaza pe cineva:
2 cutii fasole alba fiarta
o conserva de ton
o ceapa rosie taiata julienne si tinuta macar un sfert de ora in otet de vin cu sare
dressing din otet balsamic, ulei de masline, sos sweet chilli, sare si piper. Si stii ce cred ca ar mai merge? Niste firimituri de jumari, am luat din Germania ultima data cand am fost, puneam o lingurita peste salata... dar nu mai am :( insa cred ca ar fi crocante, asa. Daca incerci, sa-mi zici cum iese.
J si Carla (05.02.2006)
Culinare
2 cutii fasole alba fiarta
o conserva de ton
o ceapa rosie taiata julienne si tinuta macar un sfert de ora in otet de vin cu sare
dressing din otet balsamic, ulei de masline, sos sweet chilli, sare si piper. Si stii ce cred ca ar mai merge? Niste firimituri de jumari, am luat din Germania ultima data cand am fost, puneam o lingurita peste salata... dar nu mai am :( insa cred ca ar fi crocante, asa. Daca incerci, sa-mi zici cum iese.
J si Carla (05.02.2006)
Culinare
#84
Postat 19 martie 2013 - 00:47
suna bine.cred ca firimiturile erau de ceapa.ca jumari nici vorba pe aici ,imi aduce mama din romania.
va invit in bucataria mea
va invit in bucataria mea
#85
Postat 19 martie 2013 - 02:17
Astazi am papat sarmalute cu varza murata si afumatura, cu smantana pe deasupra.[pofta][pofta]
Osna, merci mult pt reteta ta de mamaliga cu oua si branza! Sigur o incerc si eu saptamana asta.
JG, si salata ta merita incercata, mai ales ca pare asa rapida.
Daniela Veuger 13+ si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Povestea Almei
Osna, merci mult pt reteta ta de mamaliga cu oua si branza! Sigur o incerc si eu saptamana asta.
JG, si salata ta merita incercata, mai ales ca pare asa rapida.
Daniela Veuger 13+ si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Povestea Almei
#86
Postat 19 martie 2013 - 10:38
Citat: |
citat din mesajul lui osna suna bine.cred ca firimiturile erau de ceapa.ca jumari nici vorba pe aici ,imi aduce mama din romania.va invit in bucataria mea |
#87
Postat 19 martie 2013 - 16:12
Ciorba cu perisoare de pui
Crochete de vinete
Diseara, friptura la tava cu legume
J si Carla (05.02.2006)
Culinare
Crochete de vinete
Diseara, friptura la tava cu legume
J si Carla (05.02.2006)
Culinare
#88
Postat 19 martie 2013 - 17:11
Friptura de porc la cuptor cu cartofi..am pus si niste carnati pe acolo ca tot erau
ciorba de vita...sper ca nu e cal
chiftele pt dimineata si o salata orientala. (vreau de boeuf dar imie lene sa o fac)
dulce de la magazin
Mami de: baietel & fetita
ciorba de vita...sper ca nu e cal
chiftele pt dimineata si o salata orientala. (vreau de boeuf dar imie lene sa o fac)
dulce de la magazin
Mami de: baietel & fetita
#89
Postat 19 martie 2013 - 17:29
#90
Postat 19 martie 2013 - 17:36
Aseara am facut :
supa de pastai
ravioli cu carne
feliute de parizer cu mozzarella cu salata de rosii si ridichi.
Pe diseara :
fenicul gratinat cu beschamella si parmezan
penette inca nu stiu cu ce
Da' de Paste nimeni nu se pregateste? Pastele catolic e pe 31 martie pe care noi il tinem.Nu ar strica niscavai retete buuuune.
Am nevoi de retea de pasca reusita garantat.Eu n-am facut niciodata din aia cu branza numai simpla.
Mamica de gemenasi smecherasi [bonjovi]
supa de pastai
ravioli cu carne
feliute de parizer cu mozzarella cu salata de rosii si ridichi.
Pe diseara :
fenicul gratinat cu beschamella si parmezan
penette inca nu stiu cu ce
Da' de Paste nimeni nu se pregateste? Pastele catolic e pe 31 martie pe care noi il tinem.Nu ar strica niscavai retete buuuune.
Am nevoi de retea de pasca reusita garantat.Eu n-am facut niciodata din aia cu branza numai simpla.
Mamica de gemenasi smecherasi [bonjovi]