crap pe pat de legume la cuptor
__________________________
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun. (Arthur Schopenhauer)
Ce gãtim azi * Cap. 92*
Deschis de
NinaR
, mar 03 2013 15:19
1581 raspunsuri la acest subiect
#31
Postat 08 martie 2013 - 18:30
#32
Postat 08 martie 2013 - 18:31
Am facut pentru maine mucenici muntenesti si moldovenesti, sunt DELICIOSI [pofta]
"Natura ne aseamana, educatia ne deosebeste."
"Natura ne aseamana, educatia ne deosebeste."
#33
Postat 09 martie 2013 - 16:25
Blanquette de veau
Spanac cu sos de smantana
Friptura argentiniana de vitel
Risotto cu ciuperci si parmezan
Daniela Veuger 11+ si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Povestea Almei
Spanac cu sos de smantana
Friptura argentiniana de vitel
Risotto cu ciuperci si parmezan
Daniela Veuger 11+ si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Povestea Almei
#34
Postat 09 martie 2013 - 18:09
Supa de curcan cu taitei
Pasta carbonara
Snitele de porc
Pasta carbonara
Snitele de porc
#35
Postat 09 martie 2013 - 21:26
tortelini cu carne cu sos de smantana
prajitura cu gris si piersici
__________________________
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun. (Arthur Schopenhauer)
prajitura cu gris si piersici
__________________________
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun. (Arthur Schopenhauer)
#36
Postat 10 martie 2013 - 16:13
Ieri:
Croissant cu unt si nutella pt mic dejun
Supa de linte la pranz
Chiftele de dovlecel cu iaurt si usturoi si spachetti bolognese pt cina
Desert:biscuiti cu lamaie si placinta cu branza si stafide
Azi: am luat micul dejun si pranzul comasate
cartofi prajiti cu costita, oua si mamaliga pt pranz
Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007)
Croissant cu unt si nutella pt mic dejun
Supa de linte la pranz
Chiftele de dovlecel cu iaurt si usturoi si spachetti bolognese pt cina
Desert:biscuiti cu lamaie si placinta cu branza si stafide
Azi: am luat micul dejun si pranzul comasate
cartofi prajiti cu costita, oua si mamaliga pt pranz
Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007)
#37
Postat 10 martie 2013 - 20:49
ieri si azi:
-supa de galusti
-ciorbita de legume cu zeama de varza
-pui cu rozmarin si cartofi la cuptor
-mucenici cu migdale
-cozonac cu mac
va invit in bucataria mea
-supa de galusti
-ciorbita de legume cu zeama de varza
-pui cu rozmarin si cartofi la cuptor
-mucenici cu migdale
-cozonac cu mac
va invit in bucataria mea
#38
Postat 10 martie 2013 - 21:00
Osna, ai ramas o bucatareasa care ne ademeneste cu mancarurile ei...
#39
Postat 10 martie 2013 - 21:17
Aoleu desprecopii,stiu ca tu ai fost bine intentzionata,insa ...poate fi altfel interpretat!
osna ,cum facu pui cu rosmarin?(eu cica asta fac acum,insa o retzeta ...de pe plicul de rosmarin,nu stiu ce-o iesi)
Dana
osna ,cum facu pui cu rosmarin?(eu cica asta fac acum,insa o retzeta ...de pe plicul de rosmarin,nu stiu ce-o iesi)
Dana
#40
Postat 10 martie 2013 - 22:38
eu amestec unt mai moale(lasat afara cateva ore ) cu rozmarin proaspat tocat,sare,piper si bag pe sub pielea puiului.in el o lamaie taiata in 2 si la cuptor vreo ora ca se face repede,e antrenat
va invit in bucataria mea
va invit in bucataria mea