Ce gãtim azi * Cap. 92*
#1541
Postat 06 iulie 2014 - 15:17
Crude fac aciditate.
#1542
Postat 06 iulie 2014 - 16:30
Sa vezi rosiile coapte la gratar amestecate cu usturoiul pisat si coriandru...cu paine prajita...
Crude fac aciditate.
Mie nu imi plac rosiile copate decit in supa crema.
Cind ne-am mutat aici am stat 5 saptamini la hotel, aici full English breakfast include si rosie coapta, deja chelnerul stia noua ne aducea cruda
Problee cu aciditatea nu am.
#1543
Postat 06 iulie 2014 - 16:55
Mie nu imi plac rosiile copate decit in supa crema.
Cind ne-am mutat aici am stat 5 saptamini la hotel, aici full English breakfast include si rosie coapta, deja chelnerul stia noua ne aducea cruda
Problee cu aciditatea nu am.
Exact , rosia cruda nu e acida , cea preparata termic este.
#1544
Postat 10 iulie 2014 - 18:13
Paste cu vinete si bacon
#1545
Postat 11 iulie 2014 - 00:23
Paste cu anchois, capere, parmezan, brocolli
Salata de dovlecei cruzi cu sos de menta
Salata de pepene galben cu prosciuto
Mi-ati facut pofta de bruschette. Eu ung painea cu ulei si o bag la cuptor( felii)
Intr-un castron pun rosii bucatele, usturoi pisat, busuioc proaspat, sare, ulei masline
Ieri : inghetata de zmeura, de menta si de cocos ( nu cocosh:))
#1546
Postat 11 iulie 2014 - 00:32
#1547
Postat 21 iulie 2014 - 09:33
Ce bunatate am "descoperit" ieri ...salata de legume coapte.
O vinata, dovlecei, ardei grasi, ceapa rosie si alba - toate unse cu ulei de masline, coapte pe gratar dupa care taiate cubulete pus ulei de masline, patrunjel verde si mujdei de usturoi......
Buna tare de tot linga o friptura de vita
In poza nu arata asa de bine dar e delicioasa.
#1548
Postat 21 iulie 2014 - 18:51
Paste cu sos de rosii si carne de porc. Pt mine cu sos alb. Numai eu mananc carbonare.
In rest, mai am de ieri o supa de legume dreasa cu iaurt
si rosii cu branza la discretie....
maine cred ca fac o musaca mica...
#1549
Postat 10 august 2014 - 13:38
Ciorba de fasole,
snitele si un pateu de peste dintr-un macou, pt dimineata.
#1550
Postat 18 august 2014 - 14:24
Salutare
Vad ca tot vorbiti de rosii si pentru ca inca e sezonul rosiilor, vin si eu cu o reteta adusa din Grecia, Greek Bouyourdi:
6 rosii
300 gr branza, eu prefer de capra
optional ardei iute
ulei de masline
oregano
se taie rosiile cubulete si se pun intr-un vas de yena, peste rosii se rade branza de capra si se pune putin oregano si putin ulei de masline, repetam pasul acesta de 3-4 ori la final radeti branza puneti ulei de masline si bagati la cuptor pt 20-30 min....grecii fac cu branza feta...incercati, o sa va placa mult
Pofta Buna !!!