- pui cu smintina si mamaliga (una dintre maincarurile mele favotite)
- ciulama de pui cu galusti
- bors de legume cu pui
- pui cu sos rosu (galusti)
Postat 02 noiembrie 2014 - 18:22
- pui cu smintina si mamaliga (una dintre maincarurile mele favotite)
- ciulama de pui cu galusti
- bors de legume cu pui
- pui cu sos rosu (galusti)
Postat 02 noiembrie 2014 - 18:34
Postat 02 noiembrie 2014 - 19:01
Cred ca ai putea da intr-un clocot ,apoi desosezi pulpa si o faci carne tocata,cu diverse intrebuintari(ciroba cu perisoare de exemplu).
In apa in care ai fiert pulpele ,poti face supa cu galuste.
(eu nu ma prea omor dupa pulpe,mai ales daca-s mari si grase ,daca-s micute au mai mare succes,le pun in tava la cuptor cu diverse mirodenii,mai ult imi plac reci decit calde...insa asa cum am spus,n-am mai facut de nai d ezile,ca ce gasesc eu de cumparat sunt mari.In Romania sunt pulpe tare bune si micute si foarte bune la gust
)
Postat 02 noiembrie 2014 - 19:03
Sau ciorba radauteana poti s afaci din pulpe...
Postat 02 noiembrie 2014 - 19:15
Postat 03 noiembrie 2014 - 11:53
ab, ce bine suna ciulamaua aia....Eu urasc sa stau la bucatarie dar citesc pe aici poate sint si retete mai rapide.
Postat 03 noiembrie 2014 - 13:46
Diana,toata ziua m-am gindit la o tocanita cu ceapa facut cu carnita din pulpele alea(o parte ,bineinteles)!!!!
Cu mamaliga fierbinte si moale si cu muraturi!!!!!!
Mi-e foame!!!!!(o s afac si eu tocanita d eceapa,sa mi se mureze conopida intii )
Editat de andacos, 03 noiembrie 2014 - 13:46 .
Postat 03 noiembrie 2014 - 13:58
Postat 03 noiembrie 2014 - 19:20
Diana,toata ziua m-am gindit la o tocanita cu ceapa facut cu carnita din pulpele alea(o parte ,bineinteles)!!!!
Loooool. ...hai la o porție! Dar eu mă exclud de la ciulama din păcate eu le mănânc fără piele făcute la teflon cu o mana de păstăi lângă. ..
Cu mamaliga fierbinte si moalesi cu muraturi!!!!!!
Mi-e foame!!!!!(o s afac si eu tocanita d eceapa,sa mi se mureze conopida intii)
Postat 04 noiembrie 2014 - 10:38
Ieri file de somon.
Azi as face piept de pui ostropel si o ciorba de fasole.