Incep eu cu festivitatea.
M-am bucurat pentru Ben Affleck, foarte talentat baiatul asta si mi-a placut cum ii tremra vocea la final ... mie imi plac oamenii astia mai oameni, nu aia perfecti ...
De aia mi-a placut mult de Jennifer Lawrence ...care s-a redresat extrem de bine dupa ce a cazut, in drum spre podium ...stiati ca are numai 22 de ani ? Wow !!! Mi se pare foarte matura pentru 22 de ani.
Am vazut conferinta de presa de dupa Oscaruri ... mai nene, sa stiti ca nu degeaba ziaristica a devenit o profesie si mi-e clar ca nu oricine o poate practica ... erau niste papagali de ziaristi in sala ...daca nu i-au pus nist eintrebari de iti sta mintea in loc, cica :
I: "ce ati simtit cand v-ati impiedicat ?"
JL: cum adica ce am simtit ? ce poti sa simti ? jena si mi-a venit
sa spun un cuvant pe care nu il pot spune aici dar incepe cu F ...
I: Nu vi se pare ca ati reusit cam repede in cariera ? Ca la numai 22 de ani ati fost aleasa sa jucati roluri care v-au adus o nominalizare si acum un OScar ?
JL: Ce vrei sa spui cu intrebare aasta ? NU, normal ca nu mi se pare ... am avut noroc dar succesul nu este niciodata prea devreme.
I: Cu ce a fost diferit Oscarul de anul asta fata de cel de acum doi ani cand ati fost nominalizata dar nu ati castigat ?
JL: Cu faptul ca anul asta am castigat
![[bang]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/bang.gif)
D.D. Lewis - superb .. mi-a placut gluma cu Margaret Thatcher ... in plus am auzit comentarii despre Lincoln, cica il imita perfect la voce, perfect ...(eu nu am vazut Lincoln)
Am avut emotii pentru filmul de animatie ...si Brave si Wreck it Ralph au fost superbe ... desi mi-a placut mai mult al doilea, eram sigura ca ia primul, a avut mai multa profunzime primul si nu a copiat asa ideile llui Pixar.
Adele - imi place de mor de ea, mi s-a parut atat de frumoasa si are o voce atat de clara si profunda ... imi pare bine ca a parasit-o prietenul ala al ei acum cativa ani ca sa fie descoperita ca artist ... cand ma gandesc ca intra in aceeasi categorie cu Taylor Swift imi vine ameteala.
Barbara Streisand - nu mi-a placut ... mi s-a parut ca s-a fortat rau sa cante "Memories" car erecunosc ca nu e un cantec usor de cantat, dar cred ca i s-a cam expirat vocea ... in plus nu mi-a placut cum era imbracata, la 60 de ani ai ei, asa de decoltata si cu parul ala a la Ileana Cosanzeaza ...bad, bad, bad ... lasa ca vad eu Fashion Police azi si va spun daca criticii sunt de acord cu mine
![[:)]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif)
Despre prezentator - frmusel de pica acest Seth Mcfarlane, canta bine, este creatorul serialului Family Guy ... mie mi-a placut dar reviews sunt mixte spre proaste - cica s-a cantat prea mult, s-a glumit cu glume vechi si rasuflate ... mie mi-a placut.
Cat despre filme : eu nu am vazut decat Silver linings playbook care nu m-a dat pe spate, am explicat de ce ... dar intentionez sa vad acest film Amour si Lincoln ...
Daca ati mai vazut din filmele Oscarului, va deschid usa aici
![[:)]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif)