In privinta biberoanelor eu sincer nu as lua deocamdata, si nici pompa pt ca sper ca voi putea alapta si dealtfel acum se gasesc in toate farmaciile oricand ai nevoie. Singurul lucru care stiu clar ca imi va folosi - protectiile de silicon pt mameloane ( cele de la Avent sunt super), deoarece am mameloane ombilicate. Asa ca ma voi prezenta cu ele la momentul X.
Inainte de a afla povestea cu colul ne cam hotarasem pt cezariana tinand cont ca sotul meu la 1,95 m nu e tocmai micut si eu sunt destul de ingusta in solduri, vroiam procedura cea mai sigura pt bebe ( traumatizata fiind de povesti cu copiii cu sechele neurologice datorate hipoxiei la nastere). Dupa ce am descoperit problema si mai ales ca se poate intampla mai repede am convenit cu dr ca vedem la fata locului, nu inlatur ideea de nastere naturala tinand cont ca s-ar putea sa fie chiar facila. Ceea ce ma sperie acum e neprevazutul. Sunt obsedata sa nu cumva sa ma prinda momentul nepregatita: fara sa apuc sa pregatesc lucrurile pt bebe, sa fiu neepilata sau cu bagajul nefacut. Asa ca acum mai am un motiv sa fac nopti albe :)
[gravi]30+ cu
![[baietel]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/baietel.gif)