Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Cresa Micul Fluturas - CRESA ORORILOR!


39 raspunsuri la acest subiect

#21
carmencat

carmencat

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.680 mesaje

Postat 11 ianuarie 2013 - 01:00

Citat:
citat din mesajul lui VigilentMum

Multumesc pentru mesajele de sustinere, chiar incepusem sa ma gandesc ca poate nu are rost sa mai postez nimic, pentru ca oricum nu sunt crezuta.
Eu sper din tot sufletul sa nu mai pateasca si alti copilasi ce-au patit ai nostri.
Cat despre doamna directoare respectiva, nu sunt adepta razbunarii, insa am credinta sincera ca, vorba aia, "fie roata si patrata, tot se-ntoarce ea odata...", si spre binele ei sufletesc, sper sa realizeze ce fel de om este daca a putut face ce a facut si sa se indrepte....


Nu e vorba de razbunare, ci de a primi sanctiunile pe care le merita pentru ceea ce a facut. Tocmai ca sa nu mai nenoroceasca si alti copilasi.
Asemenea cazuri trebuie reclamate si mers pana la capat.
Imi pare rau ca ati trecut prin toate astea si multumesc si eu de informare.

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

#22
freeopinion

freeopinion
  • Membri
  • 1 mesaje

Postat 12 ianuarie 2013 - 17:23

Acest subiect este tragico-comic. Am citit stupefiat declaratia plina de pasiune a mamicii. Recunosc ca nu sunt un om care sa petrec prea mult timp de forumuri fiind foarte ocupat si totusi cand mi se aduce prejudiciu de imagine pe nedrept trebuie sa iau atitudine.
La inceput, civilizat, ma prezint: Eu sunt managerul clinicii veterinare la care face referire doamna anonima.
Sunt profund indignat si dezamagit cum o persoana apeland la dreptul liber de exprimare poate sa isi dea cu parerea despre un business despre care nu stie nimic si nu s-a interesat niciodata. (asa incat sunt cu inca un pas mai aproape de a parasi aceasta tara, lucru pe care l-am refuzat de mai multe ori in trecut, crezand ca putem aduce un plus "acasa" ca specialisti, pasionati ai profesiei si profesionisti).
Infestatia cu paraziti externi, respectiv purici, avand ca sursa de infectie clinica veterinara mi se pare de domeniul SF. Nu este imposibil, dar atunci tot stafful clinicii, cei care intra in contact direct cu animalele ar trebui sa fie primii contamintati, fapt incorect.
Pornind de la acest caz distinct exprimat liber FALS, declaratiile mi se par cel putin indoielnice.
Pentru ca fac eforturi sa ma mentin un profesionist, nu o sa intru in dezbaterea altor discutii ce fac subiectul topicului, considerand ca nu intra in competenta mea nici macar sa imi dau cu parerea si sper ca doamna in cauza, intradevar sa sesizeze organele abilitate pentru a verifica faptele relatate, urmand ca sa ia masuri asupra persoanelor responsabile sau in caz de infirmare sa isi ceara scuze public.
Deasemenea doresc sa ma contacteze ( lucru pe care eu nu pot sa il fac, dansa semnand anonim) daca are nelamuriri in privinta modului de transmitere a parazitilor externi sau sa isi exprime PUBLIC SCUZE pentru relatari dezinformate. (repet, fac referire strict la activitatile veterinare desfasurate in zona)
Cu acceptul dvs, propabil nu o sa mai am alte postari pe forum.
Va multumesc ca mi-ati citit opinia si sper sa mentinem o imagine reala a lumii in care traim.

#23
marius

marius

    Membru VIP

  • Moderators
  • 25.083 mesaje

Postat 12 ianuarie 2013 - 19:12

Aveti dreptul la opinie. Este firesc. As aprecia daca asemeni partii "adverse" mi-ati transmite datele dvs de identificare prin mail marius@desprecopii.com Motivatia este simpla. Mentinem postari de acest gen doar daca si numai daca se transmit date oficiale de identificare. Acestea raman confidentiale si le solicitam strict pentru a avea posibilitatea de a credibiliza postarile.
Aveti posibilitatea de a va proteja imaginea va inteleg perfect daca doriti pe acest forum - singura cerinta fiind existenta unui dialog civilizat si in conformitatea cu cerintele regulamentului de utilizare
In rest - aveti libertatea de a va exprima opiniile.
Va multumesc pentru intelegere.

#24
VigilentMum

VigilentMum

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 13 mesaje

Postat 14 ianuarie 2013 - 19:43

Stimate domn,

Nu vad nimic comic, ci doar tragic, in subiectul de fata. Daca dvs vi se pare amuzant ca niste bieti copii fara aparare au suferit si sufera in continuare, cu serioase probleme de sanatate, din cauza lipsei totale de morala si compasiune a unei persoane care ne-a mintit pe toti, sistematic, cu lipsa de remuscare si fara a clipi din ochi, ca orice psihopat veritabil, atunci permiteti-mi sa nu rad alaturi de dvs.

Nu pot spune acelasi lucru despre post-ul dvs, care chiar ca m-a facut sa rad cu pofta. Deci, din toate acuzele GRAVE care se aduc cresei/directoarei, care frizeaza patologicul, intrucat doar o persoana care clar nu are mila si compasiune pentru copii mici poate face cele descrise pe scurt, cel mai tare v-a durut faptul ca am spus ca cei mici au avut purici DE LA CLINICA DVS! Si propuneti urmatoarea logica: daca cei mici nu au luat purici DE LA CLINICA!, atunci restul afirmatiilor sunt false :-) Stimabile, insultati inteligenta cititorilor! Cat despre cat de SF este afirmatia, iarasi sunteti ridicol. Ce o fi oare asa de SF sa presupui ca, daca cei mici au avut purici, cresa e in aceeasi cladire cu o clinica veterinara, atunci este o probabilitate destul de mare ca de acolo sa-i fi luat? Si nu vad sincer care e prejudiciul de imagine adus clinicii, intrucat cred ca nici o clinica sau cabinet veterinar de oriunde nu poate considera un atac la imagine faptul ca e posibil sa mai apara purici prin zona cu diverse ocazii… Credeti ca cine duce animalul la cabinet o sa zica „Vai, draga, o sa-mi iau animalul cu purici de acolo!” :-)

Sincer, apararea cavalereasca pe care ati incercat-o (caci ati „uitat” sa precizati ca sunteti sotul directoarei cresei, asta apropos de obiectivitate si de a „mentine o imagine reala a lumii in care traim”) va face cinste, insa este patetica si foarte slaba.

Dar, ca sa fiu absolut corecta si sa nu-mi mai puteti reprosa nimic, clarific: NU stiu de unde au luat purici cei mici, si nici alti paraziti intestinali (de altfel, nici nu conteaza), nu am cum sa dovedesc ca au luat ceva de la clinica. INSA am urmatoarele FAPTE, care sunt de netagaduit, si pentru care sunt dovezi clare: 1. ca aceasta clinica e in aceeasi cladire cu cresa, au curte comuna, iar angajatii clinicii au baia comuna cu angajatii cresei si pentru a ajunge acolo sau in curte trec prin incinta cresei (parter), dupa cum au fost in repetate randuri vazuti chiar de parinti. 2 lipsa de orice masura de preventie din partea cresei, probata prin dovezi si declaratii multiple (in instanta e nevoie doar de 2 martori, eu am mai multi care mi-au confirmat aceste fapte). Si hai sa lasam cititorii sa deduca singuri de unde au luat sau nu au luat cei mici purici. Sunteti multumit?

In discursul dvs faceti o manevra nedemna de un gentleman, un atac mascat catre mine, pentru a-mi zdruncina credibilitatea (atac esuat lamentabil fie vorba intre noi), insa nu spuneti nimic despre esential: ca cei mici au avut in repetate randuri astfel de probleme si NU S-A LUAT NICI O MASURA si parintii erau mintiti cu nonsalanta "nu stim ce sunt ciupiturile alea si de unde sunt", desi a fost o discutie clara intre directoare si angajati, pentru ca acestia au prins in repetate randuri purici pe cei mici! Nu conteaza de unde au luat puricii, ci faptul ca, desi cei mici au avut in repetate randuri ciupituri, directoarea cresei a refuzat sa faca dezinsectie sau macar o simpla curatenie generala! Din nou, am minim 4 martori care sustin cu declaratii verbale si in scris, cu poze, si cu sms-uri din partea directoarei, care le sustin afirmatiile si dovedesc reaua vointa din partea dansei, plus declaratiile parintilor care si-au gasit copiii plini de ciupituri.

Nu inteleg de ce vreti sa va contactez eu. Daca aveti ceva sa-mi spuneti (de pilda „scuze ca v-am traumatizat copilul si v-am luat o carutza de bani pe treaba asta”), o puteti face pe mesageria privata a acestui forum. Si v-as sfatui sa va cereti scuze, si public, si in privat, de la TOTI parintii. Credeti-ma, nu sunt nici pe departe cea mai afectata de aceasta poveste si nu de mine trebuie sa va temeti ca nu se va opri la cateva sesizari sau postari pe forumuri. Sunt copii care au suferit cu adevarat acolo, noi am fost norocosi.

Cat despre a va contacta eu sa-mi lamuresc modul de transmitere a parazitilor intestinali sau externi LA COPII, ma iertati ca nu va consider o sursa experta in acest subiect, si am preferat sa vorbesc cu medici (de oameni, pediatri, mai precis).


Toate cele bune!

#25
ina.click

ina.click

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.341 mesaje

Postat 14 ianuarie 2013 - 20:33

Citat:
citat din mesajul lui VigilentMum
ati „uitat” sa precizati ca sunteti sotul directoarei cresei, asta apropos de obiectivitate si de a „mentine o imagine reala a lumii in care traim”) va face cinste, insa este patetica si foarte slaba.




Ohoho-hoho...[:D]
departe de mine gandul de a ma amuza pe marginea unei situatii tragice, dar dialogul asta devine din ce in ce mai surprinzator.
VigilentMum, eu te cred. [flo]

-------------------------------------
De cate ori deschid fereastra...

#26
VigilentMum

VigilentMum

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 13 mesaje

Postat 14 ianuarie 2013 - 20:47

Multumesc pentru mesajele de incredere :-)

Totusi, sa fac o rectificare:
Nu domnul trebuie sa-si ceara scuze parintilor, ci sotia dansului.
Acuma, sa fim intr-adevar corecti, as vrea sa precizez ca eu, si din cate stiu si ceilalti parinti, facem o diferenta clara intre ea si sotul dansei, sunt doua persoane diferite, adulte, fiecare responsabil pt faptele sale in fata legii si a lui Dumnezeu.

Sincer, nu stiu daca dansul stia cu adevarat ce se intampla acolo. A se observa ca nu a aparat-o cu adevarat, ci s-a aparat pe sine/clinica sa. Deci, eu nu-l acuz pe dansul, decat in masura in care, acum ca stie adevarul, o sustine in continuare sa faca acelasi lucru, in loc sa o convinga sa inchida urgent cresa, si daca mai vrea sa continue pe directia asta, sa o faca dupa toate standardele legale si morale.

#27
capcaunul

capcaunul

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.981 mesaje

Postat 14 ianuarie 2013 - 21:52

In concluzie, prea multi purici nu o sa faca niciun copil la gradinita asta! [:-)))]

#28
lalala13

lalala13

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.201 mesaje

Postat 16 ianuarie 2013 - 17:43

Citat:
citat din mesajul lui freeopinion

[br

La inceput, civilizat, ma prezint: Eu sunt managerul clinicii veterinare la care face referire doamna anonima.







pardon..nu era vorba de o cresa/gradinita?! am citit cu stupefactie..cu atat mai mult o cred pe mamica



si doamna anonima a trimis documente doveditoare la admin...ia serviti si faceti acelasi lucru!



----------------------------------------------

my somebody.... [i]

A sosit minunea!



[ruga]Doamne Ajuta in continuare!



#29
ina.click

ina.click

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.341 mesaje

Postat 16 ianuarie 2013 - 19:31

ra ceva cu niste purici luati de copii. Gradinita directoarei e in aceeasi cladire cu clinica sotului dansei. Cam asa ceva.

-------------------------------------
De cate ori deschid fereastra...

#30
alyx

alyx

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 620 mesaje

Postat 17 ianuarie 2013 - 12:48


Da clinica asta veterinara era acolo (in aceeasi cladire sau curte sau ce-o fi) inca de la momentul deschiderii gradinitei/cresei sau a aparut ulterior?

Daca era acolo de la inceput lucrul acesta nu le-a dat de gandit parintilor? Nu i-a deranjat de la inceput prezenta clinicii veterinare?
Daca a aparut ulterior care a fost reactia parintilor referitor la acest aspect?

Intreb asta pentru ca mie imi este clar ca doua astfel de stabilimente nu prea au ce cauta in aceeasi incinta.

De asemenea, mie mi se pare tare ciudat faptul ca parintii au inghitit cateva luni chestia asta cu nu e permis accesul mai departe de holul gradinitei. Atata timp cat eu platesc pentru serviciile furnizate de gradinita am tot dreptul sa primesc informatii despre conditiile in care sunt tinuti copii si sa pot vertifica personal daca acestea se confirma (bineinteles respectand si regulamentul gradinitei, regulile de igicena gen papuci de unica folosinta, etc).

Pe de alta parte este bine cred cand se semnaleaza astfel de cazuri pentru ca in acest fel macar stim si noi ceilalti parinti ce anume sa urmarim la gradinitele la care merg copii nostri.

alina


Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - Ieri, 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - Ieri, 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Care este cel mai frumos lucru în a fi însărcinată?

    Ddeenniissaaa
    - Astăzi, 15:52

  • Dulce amintire

    Ralu31031992
    - Astăzi, 14:10

  • Alaptarea

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 11:20

  • Top 10 lucruri inutile de la prima sarcina

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 08:24

  • Prima morfologie

    MamaRadului
    - Ieri, 23:19

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -