Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Numerologie si anul personal 2013


3 raspunsuri la acest subiect

#1
totosika

totosika

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 78 mesaje

Postat 02 ianuarie 2013 - 18:17

Numerologie 2013: Ce iti rezerva Viitorul si Anul personal in 2013?

Calculeaza-ti Anul Personal pentru 2013 si vezi cum va fi viata ta in urmatorul an pe plan sentimental, financiar si profesional:

Calculeaza-ti Anul Personal pentru 2013 si descopera ce iti rezerva anul care ne bate la usa. Calculul nu este deloc complicat si il poti face de una singura. Aduna ziua nasterii si luna nasterii si redu-le la o singura cifra. Pasul urmator este acela de a aduna cifra respectiva cu cifra 6, anul universal pentru 2013 (2013=2+0+1+3=6). Se poate intampla ca rezultatul sa fie format dintr-o cifra sau doua. In cazul in care rezultatul este reprezentat de 2 cifre, redu-le pana cand obtii o singura cifra.

Spre exemplu, o persoana nascuta in ziua de 23 octombrie isi va calcula Anul Personal pentru 2013 astfel. Va aduna ziua nasterii (23) cu luna nasterii (octombrie =10). 23+10=33. Pentru ca rezultatul este format din 2 cifre, acesta se va reduce (adica se va aduna pana cand se va obtine una singura). 33 = 3+3=6. Acum, 6 (ziua nasterii + luna nasterii) se aduna cu Cifra Anului Universal pentru 2013 care este 6. Prin urmare, 6+6=12. Pentru ca 12=1+2=3 (12 se reduce la randul sau la o singura cifra), Anul personal pentru 2013 al persoanei nascute pe 23 octombrie va fi 3.

Sau, si mai simplu, daca nu vrei sa te incurci in calcule, iti recomandam sa-ti calculezi Anul Personal pentru 2013 apeland la urmatorul modul: http://www.numberfut...y_horoscope.php

Odata ce ti-ai aflat Anul Personal, gasesti mai jos si previziunile numerologice pentru 2013:
Anul Personal 1 pentru 2013

2013 va fi pentru tine un an incarcat si ocupat, cu multe proiecte si lucruri de facut, dar si un an bogat. Ceea ce plantezi in acest an va da roade in anii urmatori. Se anunta totodata schimbari si lucruri noi in peisaj, dar si responsabilitati in plus. Pastreaza-ti calmul si echilibrul si nu te speria.

Foto: Depositphotos

Nu lua transformarile si provocarile ca pe o drama si lucreaza la capitolul incredere in sine. Este o etapa fireasca din viata ta care te va conduce catre rezultate pozitive si oportunitati diverse. In plus, in primul trimestru al anului vei intalni persoane interesante care te energizeaza si iti fac aripile sa creasca.
Anul Personal 2 pentru 2013

2013 va fi pentru tine un an preponderent emotional si inedit din punct de vedere emotional, un an plin din punct de vedere al relatiilor romantice, al parteneriatelor si al asocierilor cu diverse persoane (profesional, social si mai ales personal) . De mentionat ca viata personala este sectorul in care vor avea loc majoritatea schimbarilor pentru tine.

Este foarte posibil sa te indragostesti de un strain sau sa ai in vederea mutarea alaturi de partenerul tau intr-o alta tara. Nu va fi deloc usor pentru tine, insa prietenii si noul mediu social prielnic iti vor inlesni adaptarea. Este important sa nu respingi din start schimbarea si sa nu uiti ca fericirea ta viitoare depinde covarsitor de urmatorul cuvant cheie: COOPERARE.
Anul Personal 3 pentru 2013

Chiar daca nu va fi un an usor, 2013 va fi pentru tine un an al realizarilor si al implinirilor, dar mai ales un an incununat de succes. Indiferent de maniera in care alegi sa te exprimi, creativitatea si exprimarea de sine te aduc foarte aproape de ceea ce iti doresti. Abilitatile si talentele tale creative ating apogeul in acest an.

Este important sa inveti sa-ti stabilesti prioritatile si sa initiezi schimbarile incepand cu propria persoana. Accepta oportunitatile care ti se ivesc in cale si profita de ele chiar daca iti este teama de schimbarile pe care nu le poti controla. Numerele te sfatuiesc sa nu initiezi noi drumuri, ci sa continui lucrurile pe care le-ai inceput in 2012 si in anii anteriori.
Anul Personal 4 pentru 2013

2013 te incurajeaza sa te desprinzi de trecut si de neintelegerile si problemele pe care ti le-a cauzat 2012 si anii anteriori. 2013 va fi pentru tine timpul ideal pentru a scapa de resentimente si emotii negative si a ajunge la pace cu tine si cu deciziile tale anterioare. Va fi totodata un an inspirational care te va purta catre noi inaltimi si noi decizii mai ales in ceea ce priveste sentimentele tale.

Este foarte posibil sa-ti schimbi statutul civil in 2013. Nu fi surprinsa fiindca este exact ceea ce ti-ai dorit chiar daca nu vrei sa recunosti fata de tine insati. Casatoria si intemeierea unei familii devin pentru tine evenimente probabile si dezirabile. Daca incepi o relatie in acest an se va oficializa in scurt timp.
Anul Personal 5 pentru 2013

2013 aduce cu el o energie agitata si nelinistita in ceea ce priveste aspectul sentimental, insa pe plan profesional se anunta a fi un an minunat, de o energie pozitiva si vibranta. Se ivesc excelente oportunitati pentru a avansa si a progresa pe plan profesional, dar si pentru a-ti intari statutul de independenta. In cazul in care te gasesti prinsa intr-un job care nu-ti aduce satisfactie materiala sau interioara, 2013 iti va oferi prilejuri numeroase pentru a-ti schimba jobul si a-ti aprofunda cunostintele profesionale.

Mutarea intr-un alt domeniu de activitate nu este nici ea exclusa, la fel ca si mutarea intr-un alt oras de resedinta. 2013 incurajeaza si favorizeaza cunoasterea, educatia, calatoriile, aventura, socializarea, dar si experientele noi. Sensibilitatea emotioanala din prima parte a anului este inlocuita in a doua jumatate a anului de energia si efervescenta emotionala.
Anul Personal 6 pentru 2013

2013 va fi pentru tine un an al maturitatii emotionale, un an in care intelegi ca este momentul sa faci niste pasi decisivi si sa iei decizii importante legate de viitorul tau. ‘Responsabilizarea’ devine cuvantul tau preponderant, iar majoritatea actiunilor tale din acest an au in vedere familia, prietenii si pe cei dragi. Compromisurile si sacrificiile nu sunt nici ele excluse, insa per ansamblu 2013 va fi un an domestic, linistit.

Totodata, in 2013 incerci sa-ti repari greselile din trecut. Iti doresti ca de data aceasta sa faci lucrurile intr-un mod corect si just in ceea ce priveste relatiile tale de afaceri sau cele personale. Acest lucru poate inseamna o casatorie sau chiar o despartire, depinde de modul in care privesti lucrurile.
Anul Personal 7 pentru 2013

Nu este un an spectaculos din punct de vedere financiar sau sentimental, dar 2013 se vrea a fi pentru tine un an al introspectiei si al implicarii, un an al revelatiei si al timpului de calitate, un an important din punct de vedere al dezvoltarii spirituale si personale. Ai multe de invatat in 2013 asa ca ia seama la toate cate se intampla in jurul tau, nu doar in interior.

Nu lasa totul pe seama destinului. Ia atitudine si ai incredere in tine si in posibilitatile tale. Obstacole pot interveni in drumul tau spre crestere, insa determinarea si curajul tau sunt puse la incercare in acest an. Infrunta situatiile care nu pot fi ocolite. Mizeaza pe intuitie mai degraba decat pe ratiune. 2013 este un an prielnic educatiei, invatarii, cercetarii.
Anul Personal 8 pentru 2013

In 2013, culegi ceea ce ai semanat in anii precedenti. In functie de actiunile anterioare si de eforturile pe care le-ai investit in munca ta, 2013 se poate dovedi un an prosper material sau, dimpotriva, un an dificil. In acelasi timp, anul 2013 se doreste a fi un an al finalizarii si al recompensei, un an al recunoasterii, al promovarii, al avansarii, dar si al imbunatatirii situatiei tale financiare.

2013 iti va solicita la maximum simtul tau practic. Spre sfarsitul anului, vei simti in buzunarul propriu progresul material. Atentie insa! 2013 cere totodata precautie in actiuni si atentie la starea ta de sanatate.
Anul Personal 9 pentru 2013

2013 se doreste a fi un an prielnic familiei, iubirii, relatiilor si ajutorului acordat celorlalti. Anul 2013 va fi pentru tine un an al curateniei si al purifariii, un an in care trebuie sa lasi in urma lucrurile care nu mai sunt necesare dezvoltarii tale. 2013 este anul in care trebuie sa te deschizi catre noi inceputuri si sa vezi noile orizonturi care se deschid larg in fata si viata ta.

Pe plan sentimental, este momentul ideal pentru a lega relatii pe termen lung si a gasi persoana pe care o meriti si care sa te iubeasca cu adevarat. Cu toate acestea, 2013 nu este momentul potrivit pentru o casatorie si este recomandat sa astepti anul urmator. In acelasi timp, 2013 se vrea a fi un an antrenant, cu multe evenimente sociale, un an cu urcusuri si coborasuri, dar mai ales cu urcusuri. Lucrurile avanseaza rapid daca esti deja implicata intr-o relatie. Catre sfarsitul anului ai in vedere o sarcina si aducerea pe lume a unui copil.


"A invidia inseamna a te recunoaste inferior" - Pliniu cel tanar



#2
alina_satena

alina_satena

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.502 mesaje

Postat 02 ianuarie 2013 - 18:30

Totosika nu se punea la calcul si anul nasterii persoanei repsective?[:D]

http://alinahandmade.blogspot.com/

#3
totosika

totosika

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 78 mesaje

Postat 02 ianuarie 2013 - 18:39

Vad ca in ceea ce am gasit eu pe net,nu se socoteste si anul nasterii,numai ziua si luna....[:)]

#4
Luna75

Luna75

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.770 mesaje

Postat 08 noiembrie 2013 - 10:36

Interesant ! 

 

Fiind la finalul anului,pot sa spun ca s-a adeverit in proportie de 80%.




Panic Questions

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Analizele au arătat o deteriorare a stării ficatului. Ce să fac?

    MaryJane999
    - mar 21 2024 12:16

  • Progesteron

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

Last Blogs

  • Morfologie 2

    Erika91
    - Astăzi, 12:04

  • Locul de muncă È™i sarcina

    Ioone
    - Ieri, 23:41

  • Kinetoterapie

    Vasilescu Georgeta
    - Ieri, 23:32

  • Ecografie

    Roxana3001
    - Ieri, 21:29

  • Starile de rau si greata din timpul sarcinii

    Mica13
    - Ieri, 20:13

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -