Nu. Am cautat-o. Nu se gaseste decat in engleza.

CITIM. 3
Postat 09 decembrie 2021 - 20:35
Postat 09 decembrie 2021 - 21:56
Multumesc Viniana. Oh well. Sa invete mama engleza :D
Postat 15 ianuarie 2022 - 13:49
Eu am dat-o pe autori romani in ultimul timp, trec printr-o faza de "literatura romana contemporana".
Foarte mult mi-a placut Tatiana Tibuleac - Vara in care mama a avut ochii verzi (autoarea e nascuta la Chisinau iar actiunea cartii se petrece in Franta).
Mai recomand si Cartea Oraselor, un volum colectiv coordonat de Andreea Rasuceanu, Ed. Humanitas. Fiecare autor scrie despre orasul sau - Bucuresti, Cluj, Timisoara (un scriitor etnic sarb - foarte fain scrie!), Iasi, Sibiu (excelent!), Braila, Oradea etc. Capitolele sunt inegale ca valoare, dar unele sunt mici capodopere. Mi-am regasit adolescenta... Cei mai multi autori sunt tineri, nascuti dupa 1975.
Pentru seara asta mi-am pregatit Veronica Niculescu - Toti copiii libraresei. Si un Prosecco, pe langa carte. Tot romanesc, facut la Jidvei .
Ioana
Postat 30 aprilie 2022 - 00:13
Hello! Acesta este primul meu mesaj in acest forum si este sa va spun despre cateva carti pe care le-am scos prin editura mea EducativeMinds.ro si va invit sa aruncati o privire la ce facem. Mai ales ca obiectivul editurii este sa scoata doar carti educative pe piata.
A auzit cineva de Educative Minds?