Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Piersicute de iulie august (11)


204 raspunsuri la acest subiect

#31
muraturica

muraturica

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 977 mesaje

Postat 20 noiembrie 2012 - 22:54

Multumesc pentru raspunsuri.
Maine o sa sun pediatra sa vad daca cumva problemele de la masa pot fi cauzate de faptul ca nu ii mai prieste laptele. Oricum toata lumea spune ca Nativa de la Nestle e bine tolerat. In plus fata de crizele ei de personalitate am observat si ca a facut caca verde si urat mirositor. Nu mi se pare prea normal, mai ales mirosul. Culoarea dubioasa am inteles ca ar fi de la adaosul de fier din LP.
Azi mi-a mancat nervii cu crizele ei din timpul mesei. Si colac peste pupaza cu tati pare sa manance mai bine.
Porumbita, te asteptam cu vesti bune.
Balanta, sper sa iti faci timp pentru povestea nasterii.
Cand va vad pe voi ce spuneti de dintisori mi-e si groaza sa ma gandesc.
Sunt moarta de oboseala si dorm rau noaptea. Nu mai imi amintesc nimic acum asa ca va pup, va doresc noapte buna si ne citim maine la cafea.

Mamica Aurorei - 20.08.2012

#32
ioana3110

ioana3110

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.431 mesaje

Postat 21 noiembrie 2012 - 00:25

Buna seara fetelor. Raportez: am ajuns la Cluj. Sper sa pot intra mai des zilele astea.
Balanta, tu cu cine ai facut FIV la Viena?
O intereseaza pe o prietena de-a mea.
[pup]

Mami de Ana Ecaterina cu ajutorul lui dr Peter Kovacs, Budapesta, FIV 2

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

#33
clayhanger

clayhanger

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 592 mesaje

Postat 21 noiembrie 2012 - 00:43

Buna seara...

V-am urmarit in timpul zilei dar si eu am uitat mult.

Fleur, poate asa va fi, va urma o pauza dupa dintisorul de sus. Pana atunci, sper sa gasesti ceva cu care sa ii treaca repede durerea. Mi-e groaza si mie de perioada asta, dar deocamdata nu sunt semne.

Despre kineto, si noua ne-a zis pediatra ca la 5 luni s-ar putea sa ne recomande cateva sedinte, daca pana atunci nu progreseaza (cu intoarcerile de exemplu). Pe de-o parte as vrea sa nu fie nevoie, iar pe de alta parte as fi curioasa. Vedem.

Ilenutza, ha, ai dreptate, m-am uitat si eu acum pe certificat si are stampila. Iar eu ma pregateam sa te intreb "sigur?! cum sa puna stampila pe certificatul de nastere?!". [:I]

Ce voiam sa va mai zic, ca intreba Valy de chestii "de ros". Cand am fost la cursul de prim ajutor pt copii, ne-a spus doctorita ca trebuie avut grija la ce ii dam sa roada in ideea ca n-are cum sa rupa si sa se inece (exemplu: morcov). Daca molfaie la el toata ziua, saliva "lucreaza" si poate sa se inmoaie. Nu ma gandisem la asta, dar am retinut.

Maine depun si eu dosarul pt indemnizatie, am refacut adeverinta de la angajator si sper sa nu mai trebuiasca si altceva refacut.

Noapte usoara. Baietii (Vlad si sotul) dorm, dar eu n-am somn.

Ana, mama lui Vladimir (9.07.2012)

#34
adarev

adarev

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.583 mesaje

Postat 21 noiembrie 2012 - 00:43

Salutare.Acum am reusit sa intru si eu. Am fost la birou, apoi la sedinta la Tudor si in sfarsit acasa.eu, nici nu stiu ce sa fac. Trebuie sa o sun pe profa sa o intreb si eu de kineto. Am intrebat de fiecare data si a zis ca nu, deocamdata. Maine, clar o sa o sun.MURATURICA, trecerea la alt Lp se face treptat asa cum a spus si MARIA. La multe lunite sarbatoritilor. VERA; ma uimesti cu atatea preparate. Eu nu am mai gatit nimic.PORUMBITA, Doamne ajuta ptr. socru. ROXY, ma bucur ca nu afost decat o sperietura.FLEUR, am uitat sa scriu.Aveam o coafura la cununie asa cu parul prins in coada si era in fata ca o creasta. De la atata dantuit mi-a cazut creasta.[pup]In rest nu am pofta de nimic.Nectarel, e cumintel ca intotdeauna. E soacra-mea cu el.[pup]vA pup pe toate si noapte buna.

Ada ,mama de Nectarel

#35
IIuli

IIuli

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 492 mesaje

Postat 21 noiembrie 2012 - 00:52

Buna seara la toata lumea,
Am revenit si noi - v-am citit, dar nu am avut timp sa scriu. Am fost ieri l analize, am dat peste o dctorita super (Mirela fosta Iusan, acum Covacescu), am vorbit si i-au recoltat nalize. Momentul recoltarii a fost crunt, desi asistentele au fost super profi si in 3 minute scosesera 7 eprubete de sange. Prima intepatura in manuta s-a soldat cu niste urlete cum eu nu am auzit niciodata la bb al meu, am inceput si eu sa plang, iar a doua intepatura, in cap, au scos f repede, dar urlam eu deja [q][q][q]. In fine, daca le ascultm si ieseam din cabinet, ma scuteam pe mine si pe al meu de niste isterii cat casa. [bang]
Asteptam rezultatele, cele pt intoleranta la lctoza vor veni peste 2 sapt - iar celellte vineri. Practic i-au facut de la hemoleucograma, copro, urocultura pana la toata batetia de teste de alergii, care ne vor fi de folos si mai tarziu. Pana atunci, mancam putin si des, cu mult ceai si apa cand refuza laptele. Partea buna e ca nu a scazut mult in greutate, dar nici nu mai ia - e de mai bine de o sapt la 8.200, nu ca n-ar fi destul [:)].
Sa fereasca Dumnezeu pe toti copii de spitale si doctori, c tare se mai sperie mititeii. Nici nu vreau sa ma gandesc cum fac cand sunt mai mari la doctori&co.

Altfel, mititelul pare un pic mai bine, e vesel, vorbeste si garaie toata ziua, ma cearta strigand 'mamamamememe', a inceput sa traga de lucruri, le ia in manute, catodata le duce la gurita, e fff activ la carusel si pe salteluta, trage de jucarii. Azi era sa cada din leganut, am inceput sa il prind cu centuile. Are cantecele preferate, pe care se bucura cnd le aude, incpe sa rada. Azi a venit buni si a intampinat-o cu un hohot de ras de a inceput sa planga. Maine vine si cealalta buni, de la Iasi, adica mama mea, care nu l-a mai vazut de la botez.

Ma duc sa il pun in patut, ca a adormit langa mine, revin.

Mami din 10.08.2012

#36
IIuli

IIuli

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 492 mesaje

Postat 21 noiembrie 2012 - 01:16

Din ce am citit zilele astea, am o curiozitate: voi mergeti la pediatru la spital/clinica sau vine acasa? La cat timp meregeti? Nici nu imi dau seama cum e mai bine, bineinteles ca incepesa imi fie teama de borcanelul de cristal in care il tin pe bb. [:D] La noi vine acasa si e f ok, vb des si la telefon, dar intleg totusi ca nu e cazul sa ai sfatul dr la fiecare pas pe care il faci. Am fost cu bb o data in spital privat si o data in spitl de stat si nu as mai merge a doua oara nicaieri.

Legat de kineto: noua ne-a zis dr ca am putea merge in ideea in care el e grasunel si cam lenes, iar gimnastica il poate ajuta cu musculatura. Vom merge probabil la ortoclinic. Pana atunci, in doua sapt vom merge la osteopat sa il vada, eu cred ca il poate ajuta cu pozitia, soldul etc.

Legat de lapte: eu stiu ca, dc ii prieste laptele, nu trebuie schimbat. Daca kk e verde, nu e o problema, insa dc s-a inverzit dintr-o data, consumand acelasi lapte, si miroase urat, este sigur o problema si aceea nu e laptele. Am invatat dn experienta asta ca dc vad asa ceva la kk, sa ma execut cu proba la laborator pana rasp dr la telefon.

Ana, bafta cu dosarul si sper sa nu mai ai nimic de dus. Eu l-am depus acu 3 sapt, am mai mers de 2 ori ulterior cu hartoage in completare si ieri, cand eram la spital, ma suna iar, ca sa aduc un desfasurator al platilor facute de angajator catre cas etc pt veniturile mele (wtf? Nu e treaba mea ce plateste angajatorul!) si o adeverinta de la trezorerie cum ca nu am datorii de la regularizarile pe venit din ultimii 3 ani!!! Nici nu imi mai bt capul sa le spun ca sunt dusi cu pluta, le duc ce vor si gata.

Vera, ce tort mai faci? Eu ma gandeam la o praji cu dovleac azi, dar mi-a fost lene, asa ca am copt dovleacul in cuptor si am papat cu miere, nuc, seminte de in side susan.

Balanta, inteleg ca tu ai dus copiii l neurolog? De ce? A recomandat pediatrul?

Ioana, sedere placuta si mai les odihna placuta la Cj[pk]. Sa va relaxati& rasfatati cu buni [:)]

Va pup pe toate, noapte buna

Mami din 10.08.2012

#37
balanta_tm

balanta_tm

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.129 mesaje

Postat 21 noiembrie 2012 - 01:26

maria, merci de ponturi [pup].
ioana, primul fiv l-am facut la wunschbaby cu prof. feichtinger, iar al doilea la kinderwunschzentrum (aka goldenes kreuz) cu prof strohmer. dupa cum stii, ambele fertlizari au fost reusite.
daca ar fi sa mai fac o data, as merge iar la kinderwunschzentrum.
iuli, ma bucur ca sunteti mai bine.
stiu cum e cu luatul de sange la bb-i [q]. maine mergem si noi la neonatoloaga care i-a ingrijit si o sa puna sa le ia si sange [bang][bang]

#38
balanta_tm

balanta_tm

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.129 mesaje

Postat 21 noiembrie 2012 - 01:42

iuli, eu nu am pediatru la ei [alcool]. mai merg cu ei pe la neonatoloaga ce i-a ingrijit dupa nastere, la dr de familie pt vaccinuri iar cu eric merg lunar la un pediatru nefrolog, fiindca are hidronefroza de cand era fetus.
in rest, apreciez singura ce e bine pt ei. probabil ca sunt cam dusa cu pluta [:D].
fiindca s-au nascut prematur, le-am facut din initiativa proprie o serie de controale importante pt prematuri: eco transfontanear, consult cardiologic, eco de sold, control oftalmologic pt retonopatia de prematuritate, consult neurologic, etc.
la neurolog am mers prima data cand aveau ei 2 luni, apoi dr a zis sa revenim la 4 luni si acum a zis ca la o luna dupa kineto vrea sa vada iar puturosii [:D].
despre prematuri se spune ca trebuie sa stai in garda cel putin in primii doi ani de viata.

#39
Fleurdelise

Fleurdelise

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.927 mesaje

Postat 21 noiembrie 2012 - 02:40

Fetele, sper ca dormiti...

Noi continuam neplacerile legate de dinti, a papat prost si haotic, vomat cu tot cu ranitidina, marait toata ziua si dormit 15 minute de la 7 dimineata (acum e 5 seara), mai nou face si o usoara diaree, ma rog el mereu a facut moale dar acum e foarte lichid. Asta e, rezistam eroic, vb. Laurei. Nici o urma inca de dintisori sus, poate se opreste la cei de jos si ii trece odata durerea asta.

Ma enerveaza ca s-a suprapus treaba asta si cu diversificarea, azi a papat piure de morcov la cereale si pare sa-i fi placut.

Am vazut cresa si nu imi place, e curatica dar sunt amanunte care strica, de ex. nu are masa de infasat iar bebeii sunt schimbati pe jos pe o salteluta de musama. Ma rog aici e o conceptie mai spartana, in crese copii sunt culcati tot pe jos pe saltelute (cei mai mari de 2 ani parca), totusi bebeii au un statut special. Nu mi-au placut nici patuturile pt bebei, de fapt niste play-pen-uri, tarcuri cu salteluta f jos. In celelalte crese vizitate aveau totusi patuturi din lemn cu zabrele, cum are si Eric acasa. Mai cautam...

Iiuli, te inteleg ca nu ai suportat cand ii lua sange lui bb. 7 eprubete mi se pare muuuult pt un bebe mic! Eu la primul vaccin era sa o strang de gat pe asistenta ca i-a spart o vena si se inrosise mititelul pana in albul ochilor ca m-am speriat sa nu i se fi spart un vas de sange si pe acolo. La a doilea vaccin l-a tinut ta-su si a fost si asist. mai indemanatica, nici nu s-a prins Eric cand l-a intepat. Eu nu m-am uitat. In rest analize de sange nu am facut pana acum.

Pe mine treaba asta cu kineto ma depaseste, dar ma gandesc oare nu i-o trebui si lui? Consulturile la pediatra sunt din ce in ce mai scurte si superficiale, oare daca ar fi vreo problema ar detecta-o?

Balanta, la cat de dedicata si de informata esti tu, nu ma mir ca nu au pediatru "oficial" bebeii. Cred ca ai sti mai multe decat el. Oricum e f bine ca, preventiv, ai consultat specialisti. I-a erupt dintisorul lui Marc?

Vera, ardei umpluti, geamuri si tort in aceeasi zi??? Esti cea mai harnica!

Betrice, ma bucur ca ne-ai mai scris si pup printesa alintata cu 2 nume care mie imi plac tare, Maya si Elisabeta.

Ada, ai fost tare cu creasta ta. Eu retinusem ca iti cumperi o coada sau extensie sau cum ii zice si credeam ca aia a cazut ha ha ha!

Dana, voi ce mai faceti? Ocupati, plimbareti? Il porti si pe Leon "breloc" ca si pe primul?

Acum in timp ce va scriu, juniorul s-a intors pe burta si s-a sprijinit in coate ca sa ridice trunchiul la 90 de grade. Se uita la mine razand si balind iar eu aplaud si ii spun" Bravo Eric!". Pt momente din astea merita toate zilele grele si noptile de nesomn! A, s-a intors si pe spate singur si nu mai trebuie sa-l "rabatez" eu la loc, vb. lui Carmen.

Va pupicesc si sper sa mai intru si cand mai sunteti si voi pe aici...

**************************
Mama lui Eric Ioan (21 iunie 2012)

Cine-ti saruta genele-n somn,
Si cine-i acolo cand ingerii dorm?
Toate zanele bune sa te ocroteasca,
Toate florile campului sa te infloreasca!

#40
IIuli

IIuli

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 492 mesaje

Postat 21 noiembrie 2012 - 02:53

Eu nu dorm. Pic de somn, dar imi e urat ca intarzie al meu de la munca si nu imi place sa dorm singura. Ma rog, il am pe bb langa mine in pat sa imi tina de urat, dar nu e el precupat de mine, sforaie de nu mai poate [nani] [:D].
[pup]

Mami din 10.08.2012


Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Dublu test pozitiv È™i nopÈ›i întregi nedormite!

    Ana1298
    - Astăzi, 17:26

  • Gata vacanta!

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 16:16

  • Minunea asteptata din burtica

    RoxiMada
    - Astăzi, 15:26

  • Nasterea prin cezariana

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 10:27

  • Alăptare 🤱🏻

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 09:57

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -