![[flo]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/floare.gif)
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | DC pe Facebook
Postat 05 octombrie 2012 - 17:33
Postat 05 octombrie 2012 - 17:41
Postat 05 octombrie 2012 - 20:02
Postat 05 octombrie 2012 - 20:17
HOT
Postat 06 octombrie 2012 - 01:07
Postat 06 octombrie 2012 - 03:05
Postat 06 octombrie 2012 - 03:58
Postat 06 octombrie 2012 - 22:26
Citat: |
citat din mesajul lui OanaRusu na... inca una si ma duc ![]() referitor la ideea de studiu - oare ce esantion se poate folosi dc e vorba de scutece? ce varsta pot avea subiectii? cate esantioane veritabile se pot analiza (din pruncie pana cel putin la varsta adulta) - de cand exista scutecele? Si cum putem compara cu ce era de ex acum 200 de ani? cum poti spune ca problemele de sanatate erau datorate strict faptului ca bietul copil era pus pe olita inainte de 3 ani?? Cine putea acum 100 de ani sa tina copilul cu scutec de carpa pana dupa 3 ani? Ar insemna sa fim o specie cu probleme de constipatie si de urinare... Pe mine bunul simt ma impiedica sa cred asa ceva - asa cum sunt si spinoasele subiecte cu alaptarea si cu nascutul natural/cezariana. Am rezistat ca specie atata amar de secole - si abia acum chestiile astea au devenit indispensabile pruncilor ![]() Iarasi ma trage careva de urechi ca exagerez - eu insa zic una si buna, bunul simt imi spune cand cineva vinde castraveti la gradinar. [Edit] ghici ghicitoare ce banner imi apare in prostie pe DC... la orice pas... si-mi spune ce asigura pruncului un somn super-linistit ![]() mami de ![]() ![]() Priveste partea buna a lucrurilor |
Postat 08 octombrie 2012 - 12:41
Postat 08 octombrie 2012 - 22:47
Citat: |
citat din mesajul lui OanaRusu Scutecele? Nu am stresat pe nici unul dintre copii - au iesit din scutec singurei la 2 ani, mi-au zis ca nu mai vor scutec si vor olita/wc. mami de ![]() ![]() Priveste partea buna a lucrurilor |