Salutare!
Haideti la o cafeluta!
Am citit si eu repede-repede din urma, ca sa pot iesi cu copilul afara, pana la caldra mare.
Felicitari Simply! Ma bucur tare pentru voi (din nou)!
Bravo voua pentru concedii resusite!
Spor si rabdare cui a inceput munca!
Noi suntem bine,pe final cu revenirea din concediu. Cica dusmanul binelui e mai binele...Asa se pare. Ca ne-a fost tare bine!
In sfarsit am avut un concediu de 2 saptamani cu Kiti, fara sa aterizam la urgenta.
Despre el si alergiile...Am mai fost si al alt alergolog, i-a facut testele cutanate si a avut reactie pe piele la: acarieni (ambele tipuri), mucegai, polen graminee ("polen de la iarba din parc"), par de caine, par de pisica, gandacul de bucatarie. Din fericire, suntem in a 2-a luna de Singulair si XYZal, si vad ca e bine. Cat a alergat toata ziua, pe afara in concediu (la munte) nu a avut nimic. Cum ne-am intors, cum a inceput sa mai tuseasca. Bucurestiul asta e taaare imbaxit.
Mie mi-e dor de munca si de activitatea mea de dinainte de sarcina, dar dupa dezbateri si analize, am ajuns la varianta sa mai stau 1 an acasa, cu el. Penru o diferenta de cateva sute de lei, parca nu l-am lasa cu bona. Si nici nu stiu daca sufleteste sunt pregatita sa il las cu cineva (un om strain, totusi) ca sa aiba grija de el. Ca tare mi-e frica sa mai trag iar cu el prin spitale si crize respiratorii. Dar important este ca e bine, ca ii merge bine dupa cate se pare.
Macar sa il vad ca se poate exprima pe inteles. Eu inteleg ce zice, dar nu toata lumea pricepe tot. Atunci as avea curaj ca se va face inteles.
Fug la o tura de parc. Va pup si o zi racoroasa sa aveti!
Prietenie inseamna sa fii alaturi de prieteni nu cand au dreptate, ci cand gresesc.
Andre Malraux