Ola fetelor,
acum apuc sa intru si eu, a trecut ziua cu plimbarica in parc, papa, trimis pe tati la cumparaturi, eu am facut un gratar...
acum piciul doarme si il astept pe tati sa mancam ca indata se trezeste micu si e randul lui..
eu ma incapatanez sa alaptez exclusiv si vad ca am slava domnului lapte tot mai mult, dimineata curg ca de la robinet sanii mei, nu ma mai pot lipsi de tampoane de sani. ii mai dau si supliment ca oricum ma mulg sa detensionez sanul negolit, ce altceva sa fac cu laptele? dar nu la fiecare supt, de exemplu noaptea mai alaptez in pat cca o ora (timp in care mai atipim, ne mai trezim) si nu ma mai mulg. al meu nu mananca mult la o masa, in medie vreo 70 ml dar pare ca ii ajunge, doarme linistit dupa. cateodata cere mai des sanul, cred ca de sete si nu suge mult, parca ar cere: un paharel de laptic, te rog
![[:D]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif)
.
Daconst, ma confunzi, eu nu dau copilului ceai nici apa, doar lapte matern.Hai ca mai ai si tu putin pana la intalnirea cu bb2!
Bravo Ioana(Anaoi), sa-ti traiasca flacaul!
Bravo Mygirl, sa fiti sanatosi si fericiti cu noul membru al familiei! Tu ai fost singurica daca retin bine, doar cu fetita, inca o data bravo!
Niccostea sper ca a decurs cu bine cezariana si sunteti bine sanatosi! Da-ne de stire cand poti.
Va pup, o noapte linistita si racoroasa sa aveti!
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)