Reteta primita pe mail de la CoryB:
Frigarui cu Miez de lapte, rosii cherry si pepene galben invelit in sunca de Parma
Frigarui de Miez de lapte:
150ml ulei de masline
2 catei de usturoi, zdrobiti
1 lingurita de frunze de cimbru
2 lamai, unsa rasa si cealalta stoarsa
20 de bilute Miez de lapte
un vârf de cutit de paprika iute
1 lingura de patrunjel tocat
Pentru frigaruile de pepene galben:
1 pepene galben înjumatatit si fara seminte
10-12 felii de sunca de Parma, taiate în jumatate de-a lungul
Pentru frigaruile de tomate:
20 de rosii cherry
sare si piper
Pentru a face frigaruile de Miez de lapte, se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie mica si se caleste usor usturoiul, cimbru si coaja de lamaia pentru 2-3 minute. Se opreste focul si se amesteca sucul de lamaie. Se lasa sa se raceasca. Se toarna amestecul peste branza intr-un castron. Condimentati cu paproka si patrunjel.
Utilizati o lingurita si formati aproximativ 20 de bile din pulpa de pepene. Infasurati o bucata de sunca de Parma în jurul fiecarei bucatele de pepene.
Alternativ, aranjeaza pe fiecare frigaruie branza Miez de lapte, pepenele infasurat in sunca si rosiile. Gata de servire!
Trimite si tu reteta ta la info@desprecopii.com si intri in concurs!
O zi frumoasa tuturor!
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates