Citat: |
citat din mesajul lui aka updateCash Available: $5.55 (Request Check)VIP: 148.69 PointsLeftover Change: $0.05Bonus Balance: 0.00 pointsa disparut o parte din banii din leftover change, poate pentru ca am modificat optiunea la 5%. ce pot face cu vip points?mami de Maria Cristina si Andreea Miruna |

Oportunitati de munca la domiciliu (4)
Deschis de
Selene_Bunny
, iun 20 2012 18:57
301 raspunsuri la acest subiect
Postat 22 iunie 2012 - 14:27
Postat 22 iunie 2012 - 16:16
Eu m-am oprit din postat anuntul, nu ii vad utilitatea din moment ce nu sunt Silver.
Iar Silver nu cred ca voi deveni prea curand, am un "noroc" la a acumula directii de distribuire a banilor, de sa ma impusc.
N-am inteles nici acum care e faza cu 155 de lei si daca se cer numai in cazul viramentului bancar sau al platii prin ordin de plata sau si in cazul platii cu cardul.
Din putin se face mult - ajutor umanitar!
Lucrusoare de vanzare...
In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere.
Iar Silver nu cred ca voi deveni prea curand, am un "noroc" la a acumula directii de distribuire a banilor, de sa ma impusc.
N-am inteles nici acum care e faza cu 155 de lei si daca se cer numai in cazul viramentului bancar sau al platii prin ordin de plata sau si in cazul platii cu cardul.
Lucrusoare de vanzare...
In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere.
Postat 22 iunie 2012 - 17:14
citat din mesajul lui Selene_Bunny Eu m-am oprit din postat anuntul, nu ii vad utilitatea din moment ce nu sunt Silver.Iar Silver nu cred ca voi deveni prea curand, am un "noroc" la a acumula directii de distribuire a banilor, de sa ma impusc.N-am inteles nici acum care e faza cu 155 de lei si daca se cer numai in cazul viramentului bancar sau al platii prin ordin de plata sau si in cazul platii cu cardul.Din putin se face mult - ajutor umanitar!Lucrusoare de vanzare...In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere. |
![[fetita]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/fetita.gif)
Postat 22 iunie 2012 - 17:27
Date Type Name/Email Status Gross Fees Net
+ 6/21/2012 Currency Conversion To U.S. Dollars Balance Completed $10.00 USD $0.00 USD $10.00 USD
- 6/21/2012 Currency Conversion From Romanian Lei Balance Completed 36.14 RON 0.00 RON - 36.14 RON
- 6/21/2012 Payment To rexventuregroup@gmail.com Completed $10.00 USD $0.00 USD - $10.00 USD
+ 5/19/2012 Currency Conversion To U.S. Dollars Balance Completed $10.00 USD $0.00 USD $10.00 USD
- 5/19/2012 Currency Conversion From Romanian Lei Balance Completed 35.88 RON 0.00 RON - 35.88 RON
- 5/19/2012 Subscription Payment To rexventuregroup@gmail.com Completed $10.00 USD $0.00 USD - $10.00 USD
+ 5/19/2012 Deposit By Bank Transfer Completed 155.00 RON 11.25 RON 143.75 RON
Nina,mami de,![[fetita]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/fetita.gif)
+ 6/21/2012 Currency Conversion To U.S. Dollars Balance Completed $10.00 USD $0.00 USD $10.00 USD
- 6/21/2012 Currency Conversion From Romanian Lei Balance Completed 36.14 RON 0.00 RON - 36.14 RON
- 6/21/2012 Payment To rexventuregroup@gmail.com Completed $10.00 USD $0.00 USD - $10.00 USD
+ 5/19/2012 Currency Conversion To U.S. Dollars Balance Completed $10.00 USD $0.00 USD $10.00 USD
- 5/19/2012 Currency Conversion From Romanian Lei Balance Completed 35.88 RON 0.00 RON - 35.88 RON
- 5/19/2012 Subscription Payment To rexventuregroup@gmail.com Completed $10.00 USD $0.00 USD - $10.00 USD
+ 5/19/2012 Deposit By Bank Transfer Completed 155.00 RON 11.25 RON 143.75 RON
Nina,mami de,
![[fetita]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/fetita.gif)
Postat 22 iunie 2012 - 17:28
Eu am atasat cardul ING la contul de Payza, am platit taxa de atasare/verificare 1,85 USD, dupa care contul a devenit "Verified".
Intrebam pentru ca de la 1,85 dolari pana la 155 de lei e cale luuunga.
Lucrusoare de vanzare...
Intrebam pentru ca de la 1,85 dolari pana la 155 de lei e cale luuunga.
Lucrusoare de vanzare...
Postat 22 iunie 2012 - 17:35
Eu am adaugat un cont, din care am aflat ulterior ca nu pot face plati. Am adaugat alt cont, din care am virat 155 RON in contul de Raiffaisen pe care-l dau ei, fara insa sa fac mutarea si pe pagina de payza, asa ca ma tem ca am aruncat banii din care traim o saptamana pe geam. Am scris la Payza si astept raspuns.
Am facut miscarea asta ca sa aflu daca toata povestea asta e poveste sau nu, acum ma intreb daca nu am facut corect verificarea contului ce se va intampla cu cei 155 de lei virati.
Am facut miscarea asta ca sa aflu daca toata povestea asta e poveste sau nu, acum ma intreb daca nu am facut corect verificarea contului ce se va intampla cu cei 155 de lei virati.
Postat 22 iunie 2012 - 20:35
citat din mesajul lui Selene_Bunny Eu am atasat cardul ING la contul de Payza, am platit taxa de atasare/verificare 1,85 USD, dupa care contul a devenit "Verified".Intrebam pentru ca de la 1,85 dolari pana la 155 de lei e cale luuunga.Din putin se face mult - ajutor umanitar!Lucrusoare de vanzare...In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere. |
Postat 22 iunie 2012 - 20:36
citat din mesajul lui Andrecluj Eu am adaugat un cont, din care am aflat ulterior ca nu pot face plati. Am adaugat alt cont, din care am virat 155 RON in contul de Raiffaisen pe care-l dau ei, fara insa sa fac mutarea si pe pagina de payza, asa ca ma tem ca am aruncat banii din care traim o saptamana pe geam. Am scris la Payza si astept raspuns. Am facut miscarea asta ca sa aflu daca toata povestea asta e poveste sau nu, acum ma intreb daca nu am facut corect verificarea contului ce se va intampla cu cei 155 de lei virati. |
ti se intorc in cont.. asa ar fi normal...dar nu inteleg ce nu ai facut bine?!!!
de unde ai luat contul raifeisen daca nu ai initiat verificarea din contul tau payza?!
Nina,mami de,
Postat 22 iunie 2012 - 20:39
citat din mesajul lui Andrecluj Eu am adaugat un cont, din care am aflat ulterior ca nu pot face plati. Am adaugat alt cont, din care am virat 155 RON in contul de Raiffaisen pe care-l dau ei, fara insa sa fac mutarea si pe pagina de payza, asa ca ma tem ca am aruncat banii din care traim o saptamana pe geam. Am scris la Payza si astept raspuns. Am facut miscarea asta ca sa aflu daca toata povestea asta e poveste sau nu, acum ma intreb daca nu am facut corect verificarea contului ce se va intampla cu cei 155 de lei virati. |
tu ai contul verificat sau nu?!!!si de ce nu poti face plati?!!nu il ai atasat la online banking?
Nina,mami de,
Postat 22 iunie 2012 - 21:40
Citat: | ||
citat din mesajul lui nadaflorilor
ti se intorc in cont.. asa ar fi normal...dar nu inteleg ce nu ai facut bine?!!! de unde ai luat contul raifeisen daca nu ai initiat verificarea din contul tau payza?! Nina,mami de, ![]() |
Am initiat verificarea pentru un cont pe care il atasasem la payza, apoi am aflat ca acel cont e de economii si nu pot face plati. Am primit mesaj de la Payza sa virez in Raifaisen, am primit si codul ala de care ziceai, am sters contul, am pus altul si am facut plata, fara sa mai initiez verificarea noului cont. Am trecut la plata codul primit de la ei, astept sa vad ce imi raspund.