Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Disneyland Paris - 7 -


229 raspunsuri la acest subiect

#21
danamiha

danamiha

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.156 mesaje

Postat 19 aprilie 2012 - 19:57

Multumesc[flo]

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Ella, ati fost în Albufeira la Zoomarine? Am citit ca acolo poti sa înoti cu delfinii, ma interesez pentru vara...

Drum bun la DL si sa aveti parte de vreme frumoasa!


Noi am fost in Lagos, e langa Albufeira; avem si noi in program aquaparcul in august cand revenim in Algarve.

Multumesc, sper sa avem vreme daca nu cu soare, macar fara ploi.


Ella


#22
Marox

Marox

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.621 mesaje

Postat 20 aprilie 2012 - 00:12

Alinkav, marea parada de la ora 17 s-a mutat la ora 19? Ati vazut noul spectacol? Adica proiectarea unor imagini in 3D pe zidurile palatului? Cica incepe seara, la 8.

In rest, imi pare rau sa fiu mesagerul care aduce vesti proaste, dar METEO FRANCE anunta averse pt saptamina viitoare, cel putin pina joi. Imbracati-va bine! Si va puteti consola zicindu-va ca desi e vacanta in zona pariziana, din cauza frigului, va fi cu siguranta mai putin aglomerat decit daca ar fi fost soare si cald.

Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05)

#23
Androix

Androix

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.147 mesaje

Postat 20 aprilie 2012 - 00:25

Imi pare rau ca nu prindeti vreme buna. Vacanta de care ai pomenit mi-a amintit ca asta era perioada pe care o doreau prietenii mei ca sa mergem si pe care am refuzat-o eu din cauza ca era vacanta. Iar ei n-au vrut la sfarsitul lunii martie, ultimele 3 zile cand au fost numai 19 si 20 de grade, din cauza unui vant aprig care cik ar bate in martie pe la paris. Poftim! [bang]

Ramane pentru anul viitor.



Obiective Realiste

Androix Bijoux



Niste copii si toti copiii! [;)]

#24
alinkav

alinkav

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.142 mesaje

Postat 20 aprilie 2012 - 14:56

Da, parada s-a mutat la ora 19. Nu am mai vazut nimic, ca efectiv eram foarte obositi si infrigurati, asa ca la ora 8 plecam deja spre hotel![q]

Alina,

Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

#25
Iris2002

Iris2002

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 878 mesaje

Postat 20 aprilie 2012 - 19:21

Si eu sunt curioasa de noua parada si de spectacole... Noi poate avem noroc cu vremea, de duminica(cealalta) pana joi....
Sa va simtiti nemaipomenit!

I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.

Audrey Hepburn

#26
vrabiuta

vrabiuta

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 401 mesaje

Postat 23 aprilie 2012 - 17:58

Buna ziua, mamici iubitoare de Disneyland [:D]

Noi ne-am intors in weekend. Asa cum spuneau si fetele de mai devreme a fost foarte frig. Dar ne-am "echipat" corespunzator, ne-am luat umbrelele si ne-am distrat zi lumina [pk]
Din cand in cand a mai plouat, ceea ce a fost chiar foarte bine, ca s-au scurtat cozile drastic (in timpul ploii puteai intra la diversele showuri din studiourile Disney, Animagique, Cinemagique, Art of Disney Animation). Spre deosebire de anul trecut cand am tot stat pe la cozi, anul asta ne-am dat in covorasele zburatoare fara sa stam la coada, in cescutele palarierului la fel, la carusel am stat 3 min, la Pinochio tot vreo 3, la Buzz Lightyear 10 min de fiecare data (si ne-am dat de 3 ori), fetele s-au dat in Peter Pan intr-o seara de 6 ori la rand!!! [:D] Asa ca e buna si ploaia asta la ceva. [:D]
Spectacolul incepea la 9.45, foarte tarziu, dar am rezistat eroic si a meritat fiecare secunda. Daca vreti sa vedeti sau sa revedeti:


Vacante frumoase tuturor!

#27
ella_74

ella_74

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.078 mesaje

Postat 24 aprilie 2012 - 21:25

Suntem inca in Disney si incerc sa scriu ce am vazut pana acum, ca dupa aia s-ar putea sa nu mai am timp...

Vremea rea ne-a stricat toate planurile; am zis sa ne fie mai comod si ne-am cumparat pelerine dar si cu ele ne-am facut fleasca si e o ploaie atat de rece ca ne-au inghetat mainile; ne-ar fi trebuit manusi groase dar cine naiba sa stie ca la sfarsit de aprilie aici e chiar iarna. Si nici de cumparat nu am avut de unde...

despre Santa Fe: camerele sunt mult si peste 3 stele, de fapt nu am ce sa reprosez; sectorul in care stam e renovat recent, inca se simte miros de vopsea.
Camera dubla are 2 paturi matrimoniale de 1,4m fiecare asa ca e destul spatiu.
Singurul minus este ca nu au un minibar, dar in mod cert nu e in standard la 2 stele, deci nu am ce sa comentez.

Restaurantul in schimb o jale mare: micul dejun la ora 10:00 cum il servim noi contine ceai, croasante, sunca, unt, gem, lapte si cereale.
Cel mic nu mananca nimic din toate astea, sotul meu la fel, asa ca am dat o fuga in Val déurope sa cumparam iaurt, belvita si poridge.
Aspectul e de cantina studenteasca pornind de la decoruri de prost gust pana la curatenie; in mod cert se straduiesc sa tina curat fiindca tot timpul se strange in jurul nostru, dar probabil personalul e sub necesar.
Cina bufet e aceeasi in fiecare seara, la virgula si costul exagerat pentru ce se ofera : o masa pentru 2 adulti si un copil 70 eur fara bauturi alcoolice; si seara, cel putin pana acum, obositi si infrigurati sfarsim sa mancam aici.
Distanta de la Santa Fe pana in parc nu e de facut pe jos, in orice caz nu pentru cuplu cu copil de 5 ani, mai ales cand sunt 8 grade afara si ploua mocaneste.
Internetul in hotel este 5 eur/ora ceea ce mi se pare rip-off; la fel o apa mica 3 eur. Dar sunt pana la urma costuri asumate.
Noi nu muncam fastfood asa ca am mancat in restaurantul din Santa Fe, in Village, in Val D'europe; peste tot sunt aceleasi preturi.
Maine avem rezervare pt pranz la Plaza Gardens si pentru cina la Agrabah; sa vedem daca mancam mai bine in parc, ca cel putin azi , la Ludwig Castle am mancat niste gunoaie; si-mi place , cu ghilimelele de rigoare, ca la meniuri nu se sfiesc sa le faca de lux, cel putin la pret, dar pe masa tacamurile stau in borcan iar in loc de oliviera aduc ketchup si mustar, ca la fastfood.


Am intrat in ambele parcuri, nu pot sa spun ca am vazut tot, practic e atat de frig afara , ploua marunt si bate un vant rece ca nu ai cum sa rezisti.
Azi am vazut si Animagique care a fost foarte frumos; si noua ne-a placut, iar Bob vrea si maine :)

Am comandat si tort in parc pentru maine; o sa scriu mai multe dupa aceea, fiindca stiu ca mai erau mamici interesate sa-si aniverseze in parc copii.

Una peste alta, ne-am lecuit sa mai venim la Disney in aprilie , cu siguranta o sa revenim dar numai vara.




Ella

#28
Androix

Androix

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.147 mesaje

Postat 24 aprilie 2012 - 21:37

Ella, imi pare asa de rau ca aveti vreme atat de proasta. Poate macar maine sa stea ploaia sa puteti face mai multe pe-acolo. Distractie placuta in continuare si multumim pentru relatarea live de la fata locului! [flo]



Obiective Realiste

Androix Bijoux



Niste copii si toti copiii! [;)]

#29
vrabiuta

vrabiuta

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 401 mesaje

Postat 25 aprilie 2012 - 11:06

Ella, imi pare rau ca vremea este atat de rea, poate astazi isi revine. Noi anul trecut am stat in maneca scurta si sandale. Anul asta am fost imbracati gros, dar vremea a fost schimbatoare, au fost momente in care fetita mea cea mare a stat doar intr-o rochita de printesa cu maneca lunga, dar si momente in care mie imi era frig. Pe de alta parte eu sunt singura friguroasa din familie [:D]
Mancarea mi s-a parut si mie o mare problema, preturi mari si calitate indoielnica (iar fetita mea cea mare este foarte selectiva, chiar si atunci cand ii este foarte foame). Din cauza asta noi ne-am cazat intr-un Junior Suite cu o mica bucatarie la Park & Suites Prestige din Montevrain (10 min cu masina inchiriata) si ne-am intors zilnic acasa la pranz (am cumparat din Auchan legume pentru salate, pui la rotisor, fructe, branzeturi, inghetata, pain au chocolat, sucuri naturale etc). Fetele s-au relaxat, noi la fel, apoi ne-am intors in jur de 16.00 in parc cu forte proaspete [:D] Dar asta a insemnat 2-3 ore pe zi afara din parc.
Atractiile acoperite care ne-au placut noua in studiouri au fost Tramtour si Moteurs Action. Iar pentru momentele in care vreti sa va incalziti recomand cu incredere Stitch Live, Playhouse Disney (atentie la baloanele de sapun si la ploaia de frunze si panglici sclipitoare), Animagique, Cinemagique, Art of Disney Animation (fetele s-au distrat la final cu touch screen-urile de desenat, animatiile create din fasii de hartie, dublajul vocilor in desene animate). In parcuri e frumos si cald la Peter Pan, Pinochio, Alba ca Zapada, Buzz Lightyear, Star Tours, Nautilus, Small World, Piratii din Caraibe.
Eu va urez vacanta frumoasa in continuare, in ciuda vremii!

#30
3xmama

3xmama
  • Membri
  • 9 mesaje

Postat 28 aprilie 2012 - 23:20

Draga mea,
Si noi mergem intre 7 - 11 mai la Montevrain la acelasi hotel cu fetele si intradevar l-am ales din aceleasi considerente.
Este departe de hotel centrul comercial Val D'Europe ?
Am avea nevoie de cateva sfaturi legate de ustensilele din dotarea bucatariei.Este nevoie sa cumparam ceva sau au de toate (de exemple tigaie sau castronele pentru supa)?
Orice sfat este bine venit.[flo]
[flo][flo]

[gravi]7+


Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Bebe s-a intors deja, 28 saptamani

    marile11
    - Astăzi, 22:17

  • Dublu test pozitiv È™i nopÈ›i întregi nedormite!

    Ana1298
    - Astăzi, 17:26

  • Gata vacanta!

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 16:16

  • Minunea asteptata din burtica

    RoxiMada
    - Astăzi, 15:26

  • Nasterea prin cezariana

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 10:27

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -