Sari la conținut

Sari la conținut


* * - - - 4 voturi

experiente mistice - (6)


386 raspunsuri la acest subiect

#381
3x3

3x3

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 749 mesaje

Postat 15 februarie 2019 - 23:59

Job 35:5

"from body they are being driven out"

scriptures4all , interliniar.(Hebrew cuvant cu cuvant traducere din textul original al Scripturii)

traducere personala:

"din corp ei sunt condusi afara".


Editat de 3x3, 16 februarie 2019 - 02:41 .


#382
3x3

3x3

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 749 mesaje

Postat 17 octombrie 2019 - 06:14

Ca barbat to esti o creatie a puterilor ceresti. Cand el, creatie a cuvantului, a lui Dumnezeu va lua calea pamantului, va lua calea descirsa in VECHIUL TESTAMENT, asa cum DOMNUL Dumnezeu a calatorit cu Israel, asa va calatori si cu el, putere, si cu altii cand Domnul ii va ridica din morminte sa primeasca mostenire intr-un corp (pentru Dumnezeu -pamant).


Editat de 3x3, 24 octombrie 2019 - 02:43 .


#383
3x3

3x3

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 749 mesaje

Postat 17 octombrie 2019 - 06:25

day.jpg Cei ce traiesc in trupului lui, biserica vie a lui Christos, sunt cei care au nevoie de cuvantul lui Dumnezeu asa cum este scris in Scripturi, pentru ca viata lor in ceruri si pe pamant se desfasoara exact asa dupa cum cuvantul inspirat de Dumnezeu a fost implinit de Isus, Fiul lui Dumnezeu Prea Inalt.

Dumnezeu este viu. Este in fiecare cu mortii fiecaruia adusi la vata in trup. Femeia primeste pe mortii lor, iar Cuvantul ii aduce pe cei ridicati la viata si primiti de femeie la om, creatie a Cuvantului. Domnul , Christos, ii aduce la Cuvant prin calatoria pe care el, un spirit cu Domnul, o face cu Cuvantul si cu DOMNUL Dumnezeu cu cei adusi la viata de Domnul Isus Christos.

keys:

man creatie a lui DUMNEZEU

he (el) creatie a him (lui), male(barbat) and female(femeie)

man face un flesh cu femeia

femeia primeste pe mortii lor

he(el), cel ce ii creaza pe barbat si femeie in imaginea lui Dumnezeu,  face un spirit cu Christos, Domnul.

el, care traieste prin suflarea  de viata a lui Dumnezeu in narile lui( suflare care intra inauntrul trupului prin nari,asa cum este descrisa in Genesis(FACEREA)) porneste la drum prin citirea Cuvantul lui Dumnezeu pentru mortii lui in corpul de carne al lui, corp al omului, creatie a lui Dumnezeu de la inceputuri.

Domnul Christos le trimite celor in intunericul din interiorul lor, cuvantul lui Dumnezeu, ca lumina (make his face shine upon us) si sufletele sunt ridicate la ceruri, salvate prin aducerea lor in imparatia lui Dumnezeu in interiorul lui, prin cuvantul lui Dumnezeu, care el il citeste, si prin care el devine cuvant viu pentru cei din trup in imparatia lui Dumnezeu din interiorul lui. Master(Stapanul) cerului si pamantului este DOMNUL Dumnezeu al lui Israel, Tatal Nostru.

Cine este Israel?

Cel ce il cauta pe DOMNUL Dumnezeu, se lupta cu omul creatie cereasca (le a facut omul un pic mai jos decat ingerii) si a primit un nume nou, Israel. 


Editat de 3x3, 24 octombrie 2019 - 02:51 .


#384
3x3

3x3

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 749 mesaje

Postat 24 octombrie 2019 - 03:11

1.joined with harlot=flesh

   joined with Lord =one spirit

2.cand omul porneste la drum cu cuvantul lui Dumnezeu isi ia viata in mainile propii

 

Acknowledgement:

textul traducere a Scripturii provine din -scriptures4all-interlinear scriptures analyser 3(traducere cuvant cu cuvant dupa textul din Hebrew-Vechiul Testament si Greaca-Noul Testament)

imaginile au fost publicate inital pe twitter

Miniaturi atasate

  • 119.JPG
  • 242.JPG

Editat de 3x3, 24 octombrie 2019 - 03:24 .


#385
3x3

3x3

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 749 mesaje

Postat 24 octombrie 2019 - 04:26

orice divinatie necesita putere sa devina, sa fie spusa, sa fie transmisa, sa fie crezuta). Puterea lui Dumnezeu este viata in trupul lui in care Domnul Isus Christos salveaza prin aducerea la viata in trupul fiului sau fiicei a celor ridicati din morminte. 

Puterea care este chemata pentru orice act divnatoriu este puterea mortii, care este a diavolului.

El sau ea devine ceea ce crede. A crede ceea ce puterea dialovului produce prin divinatie este echivalent cu a deveni pentru putere in interiorul celui care crede. 

 

Devenirea dialvolului in interioul omului se face prin folosirea vietii lui si a  binecuvantarilor pe care in mod natural DOMNUL Dumnezeu le are pentru fiecare. Puterea mortii care este a diavolului aduce putrefactie(corpului decedat), corputie(corpului inca viu)...boli(curadacina pentru trup), diseases(curadacina pentru pamant), illnesses( cu radacina pentru spirit)

Serpent-ul care arunca foc, creatura preamarita de un numit zodiac, este creatura care este vie prin necredinta tuturor care nu cunosc lucrarea de venire a Domnului Isus Christos in flesh cu cei ridicati la viata din morminte.

 

Toate divinatiile este semnatura pentru libertatea de folosire a tuturor binecuvantarilor  personale ceresti de la TATAL de catre diavol cu toti cei din lumea invizibila ce prin puteri iau controlul asupra vietii lui-creatie a ceea ce devine prin credinta cuvant (femeie sau barbat). 

Eu m-am intrebat intotdeauna, de ce mi se intamapla toate cele din viata mea...

studiam de toate-divinatii, religii, creadeam in toate divinatiile, practicam...divinatii...orice in afara de cuvantul lui Dumnezeu.

Eram jefuita de la zi la zi de toate binecuvantarile de la DOMNUL Dumnezeu , Tatal ceresc, Stapanul cerului si pamantului, prin acordul prin preamarire-a crede este a preamari in ceruri- si cautare...

iar viata imi era de la zi cu zi un cosmar pe picioare...

cand raspunsul la toate problemele mele de viata era in cuvantul lui Dumnezeu.

in momentul cand am cazut in genunchi si m-am rugat, la doua saptamani Domnul m-a chemat"come with Me". Vino cu Mine! Am auzit vocea in urechea dreapta cand stateam in intuneric si ma intrebam ce cale sa iau dupa maternitate, mama singura cu copil, traind din pensie...si Domnul mi-a raspuns, cu toate cele ale pierzaniei dupa mine si cu mine prin credintele si practicile mele, cnad am avut nevoie de el nu m-a lasat singura. 

 

Asa am pornit la drum cu cuvantul lui DUMNEZEU. Vocea a fost o voce supranaturala, auzita foarte clar in urechea dreapta, cand meditam la ce am de facut, cand in inima mea era sa il cunosc pe DOMNUL Dumnezeu, Tatal.

A il cunoaste pe DOMNUL Dumnezeu inseamna a citi Cuvantul lui Dumnezeu pentru cei din trupul tau pentru salvarea lor si iertarea lor, cei ce fac cu corpul ceea ce fac si el sau ea ia pe gratis ca este facerea lui, cand este facerea celor care iau controlul asupra corpului lui. 

Cuvantul Domnului este lumina cand este trimis in cerurile in interiorul tau, unde este imparatia lui Dumnezeu. Citirea si credinta pentru Dumnezeu cuvantul viu in imparatia lui Dumnezeu,care este in interiorul meu, ca in interiorul fiecaruia viu ce respira prin nari in interior suflarea de viata a lui Dumnezeu, nu este numai pentru mine, dar si pentru copilul meu, pentru copii copilului meu...

 

Va amintiti ce a facut din fiul lui David, DOMNUL Dumnezeu, pentru ca David a fost credincios DOMNULUI? L-a facut imparat! 

Ce va face DOMNUL Dumnezeu pentru fiul sau fiica daca sunteti fidel Domnului Isus Christos?

...raspunsul il cunoasteti deja...

 

cel care este jefuit de binecuvantari nu este uitat, pentru acela se da lupta in ceruri, lupta pentru viata...lupta cu puteri , autoritati(invataturi)...

ce se intampla cu corpul, daca puteri iau calea in trupul omului, si nu cu DOMNUL Dumnezeu? Calea TATALUI este cu cei ridicati din 'land of the dead", este calea de sfintenie?

Trupul devine corupt, se imbolnaveste, moartea face lucrarea in ei, in loc de a face lucrarea in pamant,...asa cum a creat Dumnezeu de la inceputuri.

Intoarceti-va la DOMNUL Dumnezeu. In cuvantul impinit de Fiul DUMNEZEULUI PREA INALT este scris totul despre viata fiecaruia. 

Cand am citit cuvantul lui Dumnezeu, care este inspirat in Scripturi, rapsunsurile le-am primit prin rasunarea cuvintelor in mine foarte profund, ca si cum cuvantul lui Dumnezeu imi vorbea mie...la cuvant rasunau cei din imparatia lui Dumnezeu care este in interiorul meu. In trupul fiecaruia este aceasta imparatie, pentru ca corpul lui este biserica vie a lui Christos!

Trebuia numai sa crezi Cuvantul care este la inceput cu tine, si El va face aceeasi lucrare in tine cum a facut in copii lui Israel cand au calatorit cu DOMNUL Dumnezeu, cu profetii chemati de El, ca Moses, Isaiah, Jeremiah...

. Si DOMNUL il va ierta, iar DUMNEZEU ii va scuza... 



#386
3x3

3x3

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 749 mesaje

Postat 24 octombrie 2019 - 04:37

Divinatia este unda verde data pentru jefuirea de binecuvantari pe care TATAL ceresc le are pentru fiecare odata cu venirea la viata in trup nou.



#387
3x3

3x3

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 749 mesaje

Postat 07 noiembrie 2020 - 01:11

El flawless, way of him flawless saying of YHWH.JPG


Editat de 3x3, 07 noiembrie 2020 - 01:24 .



Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Planificarea pe etape

    RoxiMada
    - Ieri, 19:33

  • Organizarea garderobei - sfaturi utile

    Ana1298
    - Ieri, 18:19

  • A 15a postare

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 11:33

  • Cea mai asteptata ecografie

    Roxana3001
    - Ieri, 11:06

  • Bagajul de maternitate 👜

    BiancaDragnea
    - Ieri, 08:13

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -