Sinceră să fiu,avem deja un titirez de 2 anișori și acum sunt din nou însărcinată! Nu cred că mai am mult timp de gândit....sau mai bine zis de organizat. Orice părinte cred că ar vrea și un al 2 lea copil ,doar circumstanțele ne determină să decidem. Am considerat și vârsta primului copil,situația financiară și cea mai importantă sănatatea noastră in special vârsta. Pt noi ca și părinți, cuplu și persoane a fost momentul ideal.

Esti pregatita pentru al doilea copil?
Postat 19 mai 2020 - 13:11
Postat 27 mai 2020 - 14:50
Postat 27 mai 2020 - 18:33
Zizi, dar a dormit de la inceput (după ce ai adus-o de la maternitate) în pătuțul ei?
Postat 28 mai 2020 - 16:58
Nu cred ca poate fi vorba de bani!!Banii vin si se duc..inainte sa se nasca baiatul meu ,ii spuneam neveste`mi ca o sa ii ofer tot ce nu amavut eu...si am cam avut de toate ...ei uite ca nu am putut! DAR. Am luat atitudine...Ne-am schimbat amandoi joburile,muncim mai mult sa ii facem celui mic o viata cat mai usoara!Cu al doilea...daca va fi...probabil voi face exact la fel...banii nu sunt o problema...se gasesc...se fac prin munca
Postat 25 august 2021 - 14:35
Pregatiti nu vom fi niciodata pentru al doilea copil...important e sa ti doresti cu adevarat