quote:
Originally posted by andreeab
Hello
hop si eu pe forum la voi...Am o bibilica de 3 luni si vrem sa facem un botez. Am botezat-o in spital, avand o situatie mai speciala, insa trebuie sa facem si la biserica cu nasii.Nu stam grozav la acest capitol. Stiti cumva ce cheltuieli implica botezul? Trebuie sa dam ceva nasilor( in cazul in care o sa-i avem)?cam care ar fi meniul la restaurant?se poate face si acasa/ Cam cum se procedeaza?![[amoras]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/amoras.gif)
Maine va fi mult mai bine
Andreea: daca a fost botezata in spital(indiferent de motiv) nu o mai poti boteza din nou. Botezul a fost facut de un preot banuiesc, ca altfel nu se poate.
Botezul e unic. Ti-a spus un preot ca tb. botezata din nou in biserica?
Botezul nu implica prea multe cheltuieli: voi ca parinti nu cumparati nimic. Doar daca vreti in semn de multumire se ia ceva pt. nasi.
Nasii: platesc biserica, lumanarea si hainutele pt. botez - cauta pe forum ca o sa gasesti tot ce tb. pt. botez ca este un subiect.
Petrecerea de dupa botez(cumatria) se poate face oriunde(rest. sau acasa) cu putini(nasii si voi) sau mai multi invitati, in f-tie de posibilitati si dorinta.