Laura, experimentele alea sunt din trecutul meu mitic n-am mai calcat intr-un laborator de ani de zile.
Imi pare rau sa aud despre stresul tau cu reducerile astea... daca vrei, iti sugerez niste idei trasnite de cursuri sau surse de informare. Sa speram ca va fi bine!
Coc prajiturele :-)
Deschis de
Llaura
, apr 10 2010 13:29
28 raspunsuri la acest subiect
#21
Postat 14 aprilie 2010 - 02:56
#22
Postat 14 aprilie 2010 - 03:05
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul Vaca sferica este umpulta cu heliu.Vaca obisnuita este umpluta cu ... metan. |
#23
Postat 15 aprilie 2010 - 07:37
Dar zona gris este intre stiinta si bucatarie...e adevarat ca priceperea mea culinara e cel mult modesta, dar tot implica un pic de intelligent design, si nu o colectie de forme/gusturi/consistente aparute la intamplare
(Avem noi o laboranta, care pe langa ca are cel mai fool-proof sistem de etichetare si in trei ani inca n-am observat sa faca vreo greseala, mai coace si cele mai identice made-from-scratch mini-muffins (max 1 inch diametru), mult mai identice decat alea de plastic de la supermarket. Pai scuza-ma dar ei nu poti sa ii zici asa ceva :p)
(Avem noi o laboranta, care pe langa ca are cel mai fool-proof sistem de etichetare si in trei ani inca n-am observat sa faca vreo greseala, mai coace si cele mai identice made-from-scratch mini-muffins (max 1 inch diametru), mult mai identice decat alea de plastic de la supermarket. Pai scuza-ma dar ei nu poti sa ii zici asa ceva :p)
#24
Postat 15 aprilie 2010 - 07:41
Nu Laura, bucataria e in zona gris dintre stiinte si arta.
Eu ma refer la cea in sensul invers, mai jos nu mai sus.
Eu ma refer la cea in sensul invers, mai jos nu mai sus.
#25
Postat 15 aprilie 2010 - 08:46
Tot nu inteleg....zone gen influenta flatulentei bovine asupra politicilor mondiale cum ar fi one birth per female. Sau o invitatie eleganta sa batem campii mai cu masura :p
#26
Postat 15 aprilie 2010 - 08:51
Nicidecum ... toate postarile de pana acum sunt excelente. No, ii invitam pe alti 'illuminati' de la alte subiecte dar de fapt era tongue-in-cheek (mai mult cheek :)). Nevermind.
Serios acum, iti folosesc ceva sugestii pentru cursuri "inovative" cu nano-bio? Ori cu un sef de nota 5 nu mai conteaza ce si cum?
Serios acum, iti folosesc ceva sugestii pentru cursuri "inovative" cu nano-bio? Ori cu un sef de nota 5 nu mai conteaza ce si cum?
#27
Postat 15 aprilie 2010 - 09:29
Sunt inca in etapa de furie, dupa parerea mea nu exista "nanotehnologi", doar chimisti, fizicieni etc care lucreaza in nanotehnologii. Programul demareaza insa in toamna iar eu am un talent special de a ma lipi de aberatii. Orice sugestii sunt binevenite, asa off the top of my head habar n-am ce topice ar trebui abordate. Multumesc pt oferta.
#28
Postat 15 aprilie 2010 - 21:01
Am sa trimit niste sugestii pe PM.