Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 8 voturi

experiente mistice(2)


444 raspunsuri la acest subiect

#431
3x3

3x3

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 749 mesaje

Postat 07 ianuarie 2011 - 17:09

mandyksch,[flo], bine ai revenit, atat in topic cat si in experienta mistica! imagineazati acea pace permanent in viata. este o stare care vine de dincolo de puterea mentala si control.este un dar ceresc pe care il simti pur si simplu, fara sa te chinui cu practici de relaxare sau alte practici psi ale egoului!pacea este o parte din "gustul" gratie divine. si este doar o scanteie de simtire! oricum, sunt atat de bucuroasa pentru tine![pup]

lilib72, bine ai venit pe experiente mistice! este un loc unde fiecare isi poate regasi un gram de lumina interioara, intr-un fel sau altul! un alt suflet care a aprins candela si vegheaza! nu pot decat sa iti dau o imbratisare a inimii, si sa iti urez din suflet, bine ai venit![flo]

monabella, din punctul meu de vedere fiecare face ce vrea! in mesajul meu anterior, parca tin minte ca am amintit de ingerul meu, care are o retinere clara fata de biserici. asta nu inseamna ca detesta sa intre in biserica! intra cand nu e aglomerat si ramane intr-o adanca comunicare interioara cu DUMNEZEU! si, te rog sa ma crezi, nu am vazut niciodata atata piosenie, intr-un comportament norverbal, care nu spunea mai nimic in planul fizic decat...capul plecat in fata DOMNULUI. insa trairea era de dimensiunea cerului, puternica, figura patrunsa de DUMNEZEU! am admirat permanent ingerul meu in momentul de rugaciune si comunicare cu DUMNEZEU! si sincer, nu am mai vazut pe nimeni ca el. sigur, fiecare are stiulul lui de rugaciune, insa ce am vazut eu, m-a impresionat, si am admirat![asia]ingerului meu!

lucia, visul copilului tau este unul initatic. a primit in mod clar, explicit un ajutor din energetic, spiritual, mistic. copilul nu a inventat nimic. asa a visat, catastrofele intotdeauna aduc egoul energetic intr-o situatie critica la nivel subtil al templului. si trebuie sa ia decizii: cu el sau cu DUMNEZEU. copilul tau a fost luat de ingeri. ceea ce a vazut el murind din celalalt avion au fost "deseurile" energetice care au fost aruncate din templul lui. cu alte cuvinte, copilul este pe drumul lui bun. iar tu sti foarte bine ca te-ai rugat pentru el! au fost auzite rugaciunile! si a sosit timpul ca ajutorul sa se manifeste in energetic. in mod cert, vor fi schimbari si in planul fizic. DOAMNE AJUTA!

frumos din partea tuturor care au pus o urare de anul nou pe forum, la experiente mistice! [flo]



#432
light

light

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.465 mesaje

Postat 08 ianuarie 2011 - 06:14

3x3 iti multumesc pentru explicatie![pup]




my deviantArt Gallery



Una Pe Zi de Victor



#433
3x3

3x3

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 749 mesaje

Postat 13 ianuarie 2011 - 06:55

iata cum si eu iau lectii de la cei care mi-au scris. am o mare admiratie si respect pentru doamna Doarsilia. am admirat pozitia doamnei, ca atitudine mistica, fata de ceea ce simte, ce cuvanta si ce recunoaste in exterior, fata de altii. iata un om care pune in echilibru planurile respectand mesajul rugaciunii TATAL NOSTRU: ceea ce are in gand, are in cuvant si isi asuma si responsabilitatea a ceea ce este si cum este; iata un mesaj al doamnei, de pe privat:

"multumesc, ma bucur ca ti-a placut parerea mea, si nu ma deranjeaza s-o folosesti cu tot cu numele meu pt ca asa cum fac mereu, imi asum parerea cu tot ce aduce dupa ea, uneori antipatii, alteori simpatii. Sunt o persoana foarte directa, imi place sa comunic cu oamenii pana in punctul in care discutia este constructiva si civilizata, sunt constienta ca uneori descopar ca parerile mele pot fi eronate intr-o masura mai mica sau mai mare, stiu ca am de invatat de la fiecare fiinta de pe pamantul asta daca am bunavointa si rabdarea sa fiu atenta la detalii. Inclusiv de la copiii mei invat foarte multe. "



#434
nikole

nikole

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.831 mesaje

Postat 14 ianuarie 2011 - 19:17

Ziua buna, la o cafeluta made in Brazil[:D][flo]

De ceva timp am in plan sa astern aici la experiente mistice, anumite nelamuriri, si chiar o experienta personala.

1.Semnificatia culorilor:de cele mai multe ori ma visez imbracata in alb, violet sau galben.
In anumite vise de joasa vibratie, cum le numesc eu, in care vorbesc sau vad persoane decedate, ma aflu in preajma lor, ma visez imbracata in negru,din cap pana in picioare.
As vrea sa stiu care este semnificatia culorilor, si daca au vreo legatura cu "peisajul"din vis, daca ma pot exprima astfel.

2. Rugaciunea...puterea rugaciunii.
Si aici vreau sa va povestesc o intamplare.S-a intamplat anul trecut in iunie.Ne intorceam (tot familionul) de la rudele sotului(matusi, unchi, bunici, strabunici, mare parte din familie pe care abia cu aceasta ocazie am cunoscut-o).
Am ajuns acasa pe la 7 seara , ma simteam rau, insa nu intr-atat cat sa pic la pat, un rau pe care l-as descrie ca o greutate fizica, o combinatie intre o gripa crunta si indigestie...
am pus fata in pat, Slava Domnului ca adormise, desi fusese si ea agitata ore la rand, in cazul ei, fiind micuta, cel mai probabil drumul a obosit-o peste masura[q], in fine...a adormit bustean imediat cum am ajuns in casa.
Sotul impreuna cu Albastrel si socrii au mers sa manance la un restaurant, eu simtindu-ma din ce in ce ma rau, am ramas acasa.
Imi era f rau, am zis ca si mor, aveam o durere de cap cumplita, si o durere in tot corpul, abia reuseam sa merg.M-am intins in pat, mi s-a facut si mai rau, m-am ridicat , mi-am zis sa-mi fac un ceai..in drum spre bucatarie m-am oprit la calculator, cu gandul sa verficic niste info despre ceva plante ce le aveam in casa.
Si asa am vazut-o pe 3x3 on lne pe mess, i-am scris, i-am spus ce am, ce s-a intamplat, cu intentia de a o intreba ce as putea lua, ceva naturist, un ceai, o trebusoara din asta, intr-ucat alaptam...
Mi-a spus sa ma rog, ceea ce am si facut, desi va spun sincer ma rugam mai mult mecanic, eram terminata, nu ma puteam concentra la nimic[bang]
Ii scriam , si vedeam ca nu mai raspune...hmmm...m-am gandit ca poate a plecat la copil, in fine...
am picat asa intr-o stare de ...relaxare sa zic...fara sa ma gandesc la nimic...la un moment dat a aparut si m-a intrebat cum ma simt...la pret de cateva minute , i-am spus ca...la fel, raaaauuuu!
Am inceput sa vorbim despre alte treburi, deodata incet incet simteam ca invii, efectiv, ca si cum un val se ridica, m-am "trezit"ca nu ma mai doare capul, ca pot deschide ochii, ca nu mai simt acea durere in corp, muschi, oase, ca nu mai imi este greata, ca scriu cu zambetul pe buze si ca mi-e foame de mor!
Am sunat sotul rapid sa-mi aduca mancare, ca lesin de foame[pofta]...

ok, acum va spun cu mana pe inima ca asta a fost o experienta deosebita, imi cunosc corpul f bine, acest "gen"de rau, nu trece in 5 minute.
Pe cuvant de onoare va spun, ca in pret de cateva minute m-am nascut din nou...mi-am dat seama atunci ca 3x3 s-a rugat si ea pentru mine...m-am rugat si eu, logic, dar fara incredere, asa de dragul de a ma ruga, nu din neancredere, ci pentru ca nu mai aveam forta necesara, eram ca o leguma:(

Am intrebat-o daca s-a rugat pentru mine, mi-a raspuns ca da...si atat.
A schimbat subiectul...ei, am stat eu luni de zile si m-am tot intrebat ce s-a intamplat in acea zi????
Cume posibil ca in pret de cateva minute sa-mi revin???
dintr-o asa stare?
Asadar 3x3 daca nu te deranjeaza, ai putea dezvolta aici?nu neaparat vis-a vis de aceasta experienta, in general...de ce unii spun ca ruga lor nu are "forta"???(si eu gandesc asta)

Daca cineva are ceva de adaugat, sau are o parere...[asia]

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica


And I saw the river
Over which every soul must pass
To reach the kingdom of heaven
And the name of the river was suffering –
And I saw the boat
Which carries souls across the river
And the name of that boat was
Love.

---Saint John of the Cross




#435
3x3

3x3

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 749 mesaje

Postat 17 ianuarie 2011 - 14:04

Nikole, tocmai a avut loc un accident in care imi putem pierde copilul. tot ce pot sa fac acum, este NUMAI sa ii multumesc lui DUMNEZEU cu lacrimi in ochi ca am fata in viata!!!!! nu mai pot scrie nimic!!!!! cand ma voi simti mai bine, am sa iti raspund!
...si ingerul meu mi-a zis acum doua zile, "ai grija de cea mica"!!!! mi-a spus ca nu a visat-o bine! nici eu nu am visat bine. insa, tot ce am putut face, a fost sa ma gandesc la DUMNEZEU. si numai DUMNEZEU mi-a salvat-o, pentru ca a fost la 30cm distanta de a fi zdrobita!!!!!te rog, iarta-ma![asia]am sa revin, promit!


#436
Lywh

Lywh

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 65 mesaje

Postat 17 ianuarie 2011 - 15:37

-

#437
nikole

nikole

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.831 mesaje

Postat 17 ianuarie 2011 - 19:45

3x3 am ramas incremenita!

Slava Domnului ca e bine copilul[ruga]

ma gandesc la voi[asia]

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica


And I saw the river
Over which every soul must pass
To reach the kingdom of heaven
And the name of the river was suffering –
And I saw the boat
Which carries souls across the river
And the name of that boat was
Love.

---Saint John of the Cross




#438
3x3

3x3

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 749 mesaje

Postat 19 ianuarie 2011 - 10:55

putere vine doar de la DUMNEZEU. egoul nu a facut decat sa genereze o emotie ce m-a dezechilibrat, dupa ce am realizat pericolul prin care copilul meu a trecut.
inainte de a se intampla accidentul, am avut un vis. am stiut ca nu este bine. insa nu am proiectat nimic pe copilul meu. am pus totul pe seama unui act pe care l-am facut deliberat. am stiut ca nu este in consonanta cu ce sunt si cine sunt, asa ca am stiut ca m-am abatut de la valorile care ma definesc. am asteptat sa vad in vis o replica energetica pe masura gestului.

iata visul, in linii mari. eram in zbor. se lasa seara, si trebuia sa pregatesc ceva pentru mai multe persoane. stiam ca sunt in intarziere, si in zborul acela, ma trezesc ca o amprenta neagra energetica se lipeste de mine ca o meduza. aproape ma acoperise. am simtit cum a facut priza cu corpul meu, am simtit cum s-a lipit pur si simplu, am simtit si la propiu inertia miscarii. nu pot sa definesc ce am vazut. erau ca niste tentacule groase, dar paroase, si un centru, de unde porneau tenatculele. totul era negru. m-a tras din zbor, la pamant. am inceput sa simt ce greoi imi este sa ma misc. chestia aia neagra parca se dizolvase in noapte.
am inceput sa imi spun ca nu voi ajunge sa fac in timp ceea ce am de facut. si cum mi-am dat seama ca nu mai pot face nimic, imi spuneam, sunt totusi cu DUMNEZEU. si m-am trezit cu gandul la DUMNEZEU, si idea ca, indiferent daca sunt singura, voi fi cu DUMNEZEU! nu am luat in considerare idea de a fi singura, fara copilul meu!

inainte de accident, la cumparaturi, o tanara cu copilul in carutul de cumparaturi, pur si simplu a inceput sa ma injure ca la usa cortului! pur si simplu! am uitat sa o binecuvantez imediat, i-am spus doar sa isi corecteze vocabularul. dupa ce a trecut de mine, am vizualizat-o si am binecuvantat-o. apoi s-a intamplat ceea ce s-a intamplat.
interesant este, ca, stiind ce am vazut in vis, am lenevit si lasat totul sa se intample, in loc sa iau atitudine si sa schimb cursul a tot ceea ce s-a intamplat in vis, pentru a schimba cursul celor ce se vor intampla in realitate. o greseala pe care am platit-o cu o mare sperietura, cu plans de mi-a tremurat tot corpul, cand mi-am dat seama ca imi puteam pierde copilul!
am invatat sa nu imi ling ranile! cu alte cuvinte, nu imi las egoul sa se lamenteze in dramaticul pe care il traieste. si, am cerut instantaneu ajutorul DOMNULUI. emotionalul s-a diluat intr-o pace deplina. nu gandeam nimic, era doar pace adanca, chiar daca imi continuam sa imi fac datoria fata de copil. si am simtit sa stau in pacea asta, cat mai mult.
la culcare, dupa o zi, am deschis biblia (o mai fac din cand in cand) si am citit acolo unde s-a deschis, Luca, cap10. ochii mi-au cazut pe "pace casei acesteia" . am stiut ca ceea ce simt este de fapt cerul , divinul, in templu, insa am vrut sa fac ceea ce simt: sa citesc din biblie unde se deschide.am citit tot capitolul. ultimile versete din pasaj, m-a determinat sa ies din singuratatea in care m-am izolat, prin trairea pacii interioare, si sa scriu. Marta si Maria. Marta care se ingrijea si silea cu munca fizica, versus "Maria, partea cea buna si-a ales, care nu se va lua de la ea"-ascultandu-L pe DOMNUL.
...mesaj care spunea printre altele, lasa cele istovitoare, si intoarce-ti privirea spre "ceea ce nu se va lua de la tine". si mi-am dat seama ca trebuie sa scriu.






#439
BellaDonna

BellaDonna

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.973 mesaje

Postat 20 ianuarie 2011 - 15:50

3x3,
santem alaturi de tine, [pup], Domnul sa fie cu voi, sti ma cuprins o neliniste si ingijorare, Marire Domnului pericolul a trecut,ai grija de tine si fetita,


mamica lui Ana Maria


Nihil Sine Deo!


#440
nikole

nikole

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.831 mesaje

Postat 21 ianuarie 2011 - 03:29

3x3, esti in gandul si in ruga mea, sper ca fata e bine[flo][ruga][asia][pup][flo]

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica


And I saw the river
Over which every soul must pass
To reach the kingdom of heaven
And the name of the river was suffering –
And I saw the boat
Which carries souls across the river
And the name of that boat was
Love.

---Saint John of the Cross





Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - Ieri, 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - Ieri, 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Control

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 21:41

  • Ce am învățat până acum în sarcină?

    Ana1298
    - Astăzi, 20:26

  • Bye bye la job

    FloreClau
    - Astăzi, 19:30

  • Palpitatii puternice

    RoxiMada
    - Astăzi, 17:33

  • Care este cel mai frumos lucru în a fi însărcinată?

    Ddeenniissaaa
    - Astăzi, 15:52

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -