Deci, trebuie sa estimezi si:
-cate ore pe zi tii deschis
-cate zile pe sapt
-poti tine 1 singur bucatar programul asta?
-poti servi tu clientii singura in programul asta? (tine cont ca un pipi poti sa faci intre clienti, dar o pauza de 15min... mai greu)
Cat despre rezistenta fizica, nu iti cunosc 'aliura', muschii, varsta, si nici problemele medicale. Dar nu uita, cand e afacerea ta, si pui suflet, ai alt spor.
Inca un lucru:
-pe ce perioada semnezi contractul
-daca iti dais eama ca nu poti face fata, in ce conditii poti face un pas inapoi, si sa revii in stadiul de acum?
-te poate ajuta si sotul 1-2 ore pe zi?
-cat de greu/usor angajezi inca pe cineva part time? (ma gandesc un student ar fi dispus sa lucreze 20 ore pe sapt. )
-aprovizionarea cum ti-o faci?
-propritarul actual are un raport si ti-l poate da si tie: cat intra intr-o sapt, si ce profit are? (vb pe o sapt.)
-ce ma omoara pe mine in ro: impozite impozite impozite. Iti tre un contabil care sa tina afacerea - propritarul actual il are?
Eu nu fac asta. Dar m-a prins joaca de a 'mic-ul business'.
Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!