Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 20 voturi

sa ne numaram binecuvantarile (2)


205 raspunsuri la acest subiect

#11
casandra

casandra

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.231 mesaje

Postat 26 februarie 2010 - 20:52

In primul rand, vreau sa precizez ca nu judec pe absolut nimeni, nici macar pe mine.
Incerc sa iau lucrurile asa cum sunt, sa le privesc fara prea multa patima, ca sa le inteleg, sa fac pace cu ele, ca sa pot merge mai departe. Eu cand citesc despre cauzele care conduc un cuplu la divort, recunosc tot ce citesc acolo in fostul meu mariaj. Vreau sa invat din greseli, dar ca sa invat din ele, mai intai trebuie sa le vad.
E un fapt cert ca in zilele noastre numarul de divorturi e mai mare ca in trecut. Daca nu se desfac casniciile cu mai multa usurinta, inseamna ca noi suntem mai rai ca in trecut si ne lovim fara mila.
Eu sunt mai rea decat bunica.
De fapt, eu nici n-am vorbit despre usurinta, ci am spus ca e greu, nu e usor.
Cred ca in trecut, oamenii aveau mai multa dragoste.

Eu nu am spus ca femeia trebuie sa stea sa suporte, ci ca barbatul trebuie sa iubeasca mai mult.
Si am de gand sa ii invat pe baietii mei sa faca ciorba :) E mai bine asa, sunt convinsa.

#12
Happy_in_TO

Happy_in_TO

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.146 mesaje

Postat 26 februarie 2010 - 20:54

Ani de zile m-am simtit ca un failure pentru ca am trecut printr-un divort... Doar am incercat tot posibilul si nu a mers si pace! Nu am nici o medalie pentru a rezista eroic pe baricade :)) ba din contra, consider ca am fost slaba tare si mi-a placut sa ma mint pentru ca nu am plecat mai devreme, inainte de a se degrada totul atit de grotesc!

Nu exista un singur vinovat intr-un divort. Si chiar nu trebuie neaparat sa fie vina cuiva anume. Nu mai merge, nu mai exista iubire, respect, nu mai este nimic de oferit... asa ca divortul urmeaza firesc, oricit ar durea. Doar nu poti sa il iei de git si sa ii reprosezi la infinit ca nu s-a tinut de juraminte, ca s-a schimbat, ca tu te-ai schimbat... Unele animale atunci cind cad in capcana, isi rod piciorul ca sa poata scapa. Si unii oameni fac la fel: inventeaza alte probleme, au aventuri etc... adica isi rod piciorul. Serios.

Un divort nu este un capat de tara, se traieste bine merci si dupa divort si dupa moarte si dupa multe altele... Credeti voi ca toate sint statornice in viata?

Eu am fost trista pentru celelalte fete pentru perioada grea prin care o sa treaca. Cind auzi ca cineva sufera, iti pare rau... Dar vor fi ok, dupa ce se aseaza emotiile si trairile negative.

Este perfect ok sa te bucuri de libertatea pe care o ai ca femeie si mama singura! Chiar ar fi culmea sa ne simtim vinovate si pentru asta!!! Ajunge cit ni se pune in circa, avem dreptul sa vedem viata cum vrem noi, sa ne bucuram de libertate, de liniste, de echilibru, avem dreptul sa fim mindre de noi si de realizarile noastre.

Pe mine ma apuca pandaliile cind aud ca trebuie sa "imi refac viata".. de parca acum este stricata sau e ceva gresit cu ea :))

Daria, Conchita, de bucurie, am o inima mare ca o piine de 5 lei [:)]

#13
casandra

casandra

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.231 mesaje

Postat 26 februarie 2010 - 21:17

Interventia mea nu cred ca a fost prea fericita.
Astazi mi-e sufletul tandari.
Unul dintre copii e bolnavior, copiii urmeaza sa plece la tatal lor, si tocmai ce am avut o altercatie cu el, pe teme financiare :(

#14
maru

maru

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.954 mesaje

Postat 26 februarie 2010 - 21:49

casandra, iti doresc putere sa treci peste asta, sa se faca puiul bine!
Happy, felicitari pentru Sarah!

Anca, am citit si sunt dezamagita. Simt ca regreti ca nu ai ramas casatorita. nici casnicia actuala nu e ceea ce ai visat?

din nefericire eu stiu o casnicie aici care urmeaza sa se destrame din motive idioate, de ambitie prosteasca. si nimeni nu poate face nimic. Nici macar nu stiu daca e caz de incompatibilitate[bang]
si cred ca sunt casnicii care se desfac idiot, asa cum sunt emigrari ca e in trend, ca si casatorii ca e la moda si tot asa. Dar nu aici e locul, nu aici, nici una din fetele ce vin si isi spun durerea si incearca sa vada ce e bun din viata lor facuta tandari si adunata cu farasul. Nu aici. Alt topic.


Emma Aida e inger[ruga]
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

#15
Morgano

Morgano

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.476 mesaje

Postat 26 februarie 2010 - 21:55

Va citesc. Si eu am o zi proasta. Am fost sa vb cu tatal meu cu care, din cauza divortului mamei de el acum 5 ani, dupa 30 de ani de casnicie, nu am niciun fel de relatie. Dar am zis sa alfe, totusi de la mine. Sotul merge la el cu fetele sa le vada din cand in cand.
Cand am auzit cum vorbea de mama (care, stiu, are si ea o parte din vina) cu cata patima, resentiment, ce chestii intime mi-a spus... am venit de departe pe jos acasa pleostita si dezamagita. evident ca eu trebuie sa-i mai dau alui meu o sansa, si de ajutat va citez: am cu ce, dar nu vreau sa va ajut. si cand i-am imprumutat bani in tomana lui X, am facut-o ca sa-i dat peste nas la maica-ta ca eu pot sprijini financiar si ea nu.
Sunt si tare deprimata de situatia in general, imi analizez vina si imi dau seama ca eu am fost cea care a pornit cuvintele urate, jignirile, e o varza in sufletul si capul meu, iar faptul ca ma intalnesc zilnic cu el cand duce fetele la gradi imi face extrem de rau. Si mai realizez ca ii simt lipsa, dorm cu cea mare, nu m-am pus in patul nostru de 5 zile de cand si-a luat hainele.
Mai revin cand apuc sa recitesc ziua de azi, cu raspunsul la postarile voastre.
[flo]

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

#16
conchita

conchita

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.238 mesaje

Postat 26 februarie 2010 - 22:03

doamnelor, nu mai incercati sa va justificati unora care nu au gasit telenovele mai de doamne ajuta la televizor la ora asta si au gasit subiectul asta sa-si umple golul vietii - citat aproximativ dintr-o postanta care nu are limite la indecenta si care ar fi fost ultima la care m-as fi asteptat sa apara aici, creditand-o nemeritat.



riscul de a pierde copiii printr-un divort este absolut egal si pentru femeie aici unde sunt eu; shared custody e norma, ceea ce inseamna ca parintii au copiii in mod egal - si cu asta am incheiat schimbul de replici cu telenovelismele.



Ripley si Casandra, va imbratisez cu drag. [pup]



reclama mascata

#17
Qamar

Qamar

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.663 mesaje

Postat 26 februarie 2010 - 22:19

Happy, felicitari pt Sarah!
Casandra, ziceai de plans...La mine au fost, cred, vreo 6 luni cu plans aproape zilnic, after dark, cand Bia era in pat, dormind; au fost niste luni crunte, in care nu ma mai recunosteam, nici fizic, nici inside...Insa perioada asta s-a terminat fix in momentul in care am acceptat ca numai un singur lucru poate urma: separarea. Cand am zis: da, asta este si numai asa se va rezolva situatia asta, n-am mai plans. Durerea e acolo, sentimentul de failure fata de Bia, fata de ideile frumoase pe care le aveam eu despre marriage, despre un partener,-- toate astea sunt prezente zi de zi. Dar n-am mai plans si n-am mai incercat sa caut solutii, sa repar, sa ma fac ca nu vad.
Interventia Ancai a picat foarte prost; nici la mine nu sunt zile foarte senine (noi inca nu am reusit sa ne mutam -eu si Bia) si interventia ei mi se pare cu atat mai amara cu cat ea singura spune ca a plecat dintr-o relatie abuziva; mai spunea la un moment dat -si sper/cred ca au trecut de etapa asta- ca fetita ei nu vroia sa manance dimineata si pt asta o batea ocazional/sau o certa. Anca, in general am evitat sa scriu pe forum anumite chestii mai intime, vreau doar sa-ti spun ca ultimul scandal monstru pe care l-am avut a fost pentru ca nu putusem sa mananc o amarata de salata la Mac. Si nu, nu maica-mea urla la mine si ETC., ci cel de langa care plec; si aveam si spectatori. Bia. Tu zici ca e moft? Ca e o decizie luata asa aiurea? Eu -din fericire- sunt "om mare":)) si pot alege sa plec cand lucrurile imi depasesc anumite limite; si ma gandesc in primul rand la sufletelul ei de copil--care vede si aude si intelege foarte mult. Si pe o scara de la 1 la 10, nesimtita de salata e pe undeva pe la 5.

Ah, Accept ai picat si tu pe-aici. Plictiseala mare in alte parti ale forumului?




Your heart is my piñata..

#18
pitzinuca

pitzinuca

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.124 mesaje

Postat 26 februarie 2010 - 22:56

fetelor,sunteti off topic, acilisea va numarati binecuvantarile!



lasati depresiile pentru alta data, alte subiecte!!!



uitati multe floricici de lamine pentru voi:

[flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo]



eu [gravired], cu [?] (DPN 20.08.2010), andi [bat] (24.06.2003) si tati [roker]

_________________________



traduceri si asistenta

________________________

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

#19
anca_a

anca_a

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.050 mesaje

Postat 26 februarie 2010 - 23:31

Citat:
Anca, in general am evitat sa scriu pe forum anumite chestii mai intime, vreau doar sa-ti spun ca ultimul scandal monstru pe care l-am avut a fost pentru ca nu putusem sa mananc o amarata de salata la Mac. Si nu, nu maica-mea urla la mine si ETC., ci cel de langa care plec; si aveam si spectatori.




Nu pot sa cred unde s-a ajuns. [:(]



Noe, te rog eu din suflet, nu fa asta. Nu merita.



Si vreau sa stiti ca sunteti puternice, speciale, curajoase si luptatoare. Si ca daca as ajunge vreodata in situatia asta, mi-as dori sa am curajul si optimismul vostru.



Doamnelor[asia], va admir cu toata sinceritatea. Pe toate, fara exceptie.





Children see





#20
szivarvany

szivarvany

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 23.448 mesaje

Postat 26 februarie 2010 - 23:54

TU nu intelegi un lucru: va durea toata viata atata timp cat se poate sa-l doare pe al tau copil.

Ideea asta insa nu ai cum sa o digeri.

Nici tu si vad ca nici altele.

Pentru mine ramane o durere constanta. Orice s-ar mai putea intampla in viata asta.





Daria & felina fioroasa[zana] GIULIA(2004 08 16) cu [buburuza] Sela


Panic Questions

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Progesteron in sarcina

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

  • Dermatita atopica

    MGeorgi30
    - mar 02 2024 13:10

Last Blogs

  • Vitamine preconceptie si in sarcina

    Deutzuk
    - Astăzi, 14:03

  • Pregătindu-ne pentru sosirea micuÈ›ului

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 13:30

  • Morfologie 2

    Erika91
    - Astăzi, 12:04

  • Locul de muncă È™i sarcina

    Ioone
    - Ieri, 23:41

  • Kinetoterapie

    Vasilescu Georgeta
    - Ieri, 23:32

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -