Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Copilasi de aug-sept-oct 2004 (3)


195 raspunsuri la acest subiect

#1
elyanne

elyanne

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.552 mesaje

Postat 25 februarie 2010 - 11:44

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani ...



9 10 11 12 13 14 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36





Clubul scutecelor (0-4 ani)



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47476"]39<

#2
danina

danina

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 399 mesaje

Postat 25 februarie 2010 - 15:01

Uite ca dau eu startul, sa va povestesc de Diana ca nu mai vrea la gradinita. Cum spuneam, acum incercam sa ne dam seama, daca doar din rasfat sau din cauza catelusei, i-am luat un westie si zice ca vrea sa stea casa cu ea. Mai zice ca nu vrea sa mai doarma acolo la pranz...nu prea mai doarme si probabil doamnele cica ii zic "capul jos, potolestete..." si nu adormita cu povesti cu mana la tzatza...etc, ca acasa. Fac engleza destul de multa, au chiar un american-englez nu stiu exact,cu care fac lectiile si ea cum nu prea a facut la Piatra se enerveaza si vine acasa si ma zapaceste cum se zice la aia , dar la aia?? a Imi povesteste ca azi Gary m-a scos in fata m-a intrebat ceva si eu i-am zis:"pai I do now....[:D]" pt ca nu mi-a venit in minte....



Incep sa ma stresez , desi nu ar tb. Incercam acum sa cautam noi activitati, la Piatra mergea si la spectacole aici ideea e ca nu mai am timp sa ma ocup exclusiv de ea si nici rude nu am sa ma ajute...tare bine era ... dar asta e viata. cautam o profa buna de pian , stiti sau ati auzit voi pe cineva???





Raluca tu o mai duci pe Ioana la balet?? Cum se fac inscrierile??



Fetelor vreau al doilea bb si nu mai iese....acum sunt in tratament cu antibiotic, insa sper sa se intample o minune dupa...[:D]







Danina si [zana] Diana - strengarita familiei



Poze 2006 [foto]DIDI -Terorista casei - 3 ani



#3
Naty

Naty

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.596 mesaje

Postat 26 februarie 2010 - 13:53

dana [pup]

Da, o mai duc la balet si sunt tare multumita. De 2 saptamani a adus-o si Patrice pe Ilinca tot aici.

Uite link-ul

http://my.operanb.ro...id=22&Itemid=47

ai si nr. doamnei, sun-o si o sa te cheme sa o vada pe Diana.

Are doua grupe cu fetite de varsta lor, una lunea si una joia de la 3 la 4.



De pian nu stiu nimic, vorbeste cu Patrice ca Ilinca are profesoara.



Cu gradi - cred ca doamnele o forteaza sa doarma si ea nu mai vrea. Uite, Ioana nu mai doarme la pranz de mai bine de 1 an. Nu o poti lasa pana la pranza? Sau vorbeste cu ele sa nu o mai puna sa doarma, sa-i dea ceva de facut cand dorm copiii.

Se poate sa fie si stresata cu engleza. Ar fi bine sa ii iei un profesor - ma rog, daca gasesti, eu caut de cateva luni de cand mi-a plecat profa si degeaba.

Ioana mea e perfectionista, daca i se pare ca ceva nu face bine refuza sa mai faca. Asa o fi si Dienuta.



eliana [pup]



Eu am urmatoarea problema - ieri m-a sunat directoarea de la gradi sa-mi spuna ca Ioana a evoluat foarte bine, e cea mai buna din grupa, face toate lectiile perfect si vrea sa o treaca la grupa mare, sa invete mai bine engleza, sa invete sa scrie, sa faca mai multe lectii . Zice ca e peste nivelul copiilor din grupa ei si poate mult mai mult.

Acum nu stiu cum sa fac fiindca Ioana si-a facut prietene bune in grupa si o iubeste pe educatoare si nu vrea sa se mute. La grupa mare sunt doar trei fetite pe care nu prea le place si in plus, ar fi cea mai mica din grupa, restul merg la scoala la toamna.

Dar daca e asa cum zice doamna nici nu vreau sa se plafoneze, prefer sa faca mai multe si sa fie cu copii mai mari care sa o traga inainte.

La ei sunt doar 3 grupe - mica, mijlocie si mare si in fiecare copiii sunt de diferite varste (la mijlocie pornesc de la 3 ani si ceva cel mai mic pana la 5 ani jumate cel mai mare).



Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)



NOI



Asa a venit pe lume Ioana







#4
Naty

Naty

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.596 mesaje

Postat 26 februarie 2010 - 13:55

dana si spor la bebe! Sper din tot sufletul sa ramai cat mai repede gravi si sa vina o surioara sau un fratior pentru Dienuta!



Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)



NOI



Asa a venit pe lume Ioana







#5
ana_a

ana_a

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.179 mesaje

Postat 27 februarie 2010 - 18:27

salutare!



Sa fac si eu prezenta la capitolul nou! Un capitol pe an fetele!!...pai se poate?[:D]



Naty hm...nasoala problema cu gradinita. Eu as vedea putin ce vrea si Ioana.



Acum cu scoala....am renuntat. Mai ramane un an acasa. As putea sa zic ca 35-40% imi pare rau de decizie....tati este convins ca o sa imi para rau rau ca nu l-am dat acum.

Asta este....



El la inceput a zis ca vrea...a fost incantat, apoi educatoarele au fost cam tampite...na ca am zis-o! Pai una dintre ele a inceput cu nervi si ifose sa spuna altor mamici : "dupa ce ca imi este greu cu A care nu stie cutare lucru, si cu T care nu vorbeste bine si are aproape 8 ani...au mai venit si parintii lui S sa-mi spuna ca il vor la scoala si acu tre sa recuperez si cu el...nu stiu cum o sa ma descurc!" Si astea fiind zise, imi venea copilul acasa mai obosit, mai stresat si mai negativist cu " mami, eu NU POT sa tai cu foarfeca BINE!" " eu NU POT sa tin creionul CORECT" " eu nu-S DE SCOALA ca nu am 6 ani ca si L etc....



ca mai apoi sa imi dau seama ca doamna la tras in jos, la convins ca el nu-i de scoala si asta a fost....

Nu am mai zis nimic, am povestit cu el si mi-a zis ca nu vrea sa mearga la scoala.M-am tot gandit si razgandit...el ar fi avut 6 ani si 3 saptamani...in final la 7 ani si 3 saptamani este numai bine, mai ales ca media de varsta este 6 ani jumate - 7 ani jumate.



Danina, ma bucur sa aud ca va mai dorit un bebita! Sa va ajute DD sa vina cat mai curand!!



proud mummy



#6
Naty

Naty

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.596 mesaje

Postat 01 martie 2010 - 14:12

Sa aveti o primavara minunata!

Cate o [flo] pentru fiecare mamica si fetita!



ana ce proasta educatoarea! Imi pare rau. Din ce povestesti tu mie mi se parea ca e pregatit pentru scoala. Dar daca nu vrea sa mearga mai bine sa nu il duci, sa sa nu se simta stresat ca e mai mic si nu stie sa faca diverse lucruri.



Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)



NOI



Asa a venit pe lume Ioana







#7
danina

danina

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 399 mesaje

Postat 01 martie 2010 - 18:03

LA MULTI ANI DRAGI MAMICI , VA DORESC O PRIMAVARA FRUMOASA CU MULTE FLORI SI VESELIE[flo][flo][flo][flo].



Multumesc Raluca pt raspuns o sa sun sa vedem ce ne zice. Da, cred ca asta se intampla mai ales ca am mai tras-o noi de limba, in rest nu am ce sa reprosez , decat ca raceste din 2 in doua sapt.[:D], iar suntem varza, dar am si fost tot weekend-ul la piscina[baie]. Parca dincolo nu racea asa de des, bine e si f gingasa.

Ana eu zic ca e mai bine sa il dai de 7 ani, nu o sa regreti v-a avea alta capacitate de a lucra si v-a intelege mai bine lectiile. cat despre educatoare no coment e....cum spunea Raluca. Eu daca observ ceva imediat spun si intreb de ce asa si .....sar toti, da vai,... da de ce?? M-am dus la Dia si am intrebat de ce nu mai vrea la gradi si nu va zic cum se comporta toata lumea si cu ea, chiar mi-a zis ca domnele nu au mai tipat la ea.







Danina si [zana] Diana - strengarita familiei



Poze 2006 [foto]DIDI -Terorista casei - 3 ani



[:D]

#8
ana_a

ana_a

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.179 mesaje

Postat 02 martie 2010 - 10:06

salutare.

O [cafea] de dimineatza pentru voi!



danina, si eu sunt carcotasa shefa la gradi.Mereu am fost asa si nu mi-a pasat daca ii vine la vreuna ideea sa-si verse nervii pe copil pentru ca stiu ce copil am si nu ar sta el asa sa fie tzinta unor rautati.

Insa, de data asta chiar nu am inteles-o pe doamna, ca nu e o fata rea [:)] eu chiar sunt multumita per total de activitatea ei, insa acum pare ca a luat-o gura pe dinainte cum se zice si cumva am pus-o sa-si refaca toate programele cu copii sau cine stie....

Pe de alta parte nu prea regret, pe zi ce trece parca simt ca am procedat totusi mai bine lasandu-l inca un an la gradinita.Emotional nu-i pregatit, asta este clar, asta am stiut si eu de la inceput.



Joi avem sarbatoarea meseriilor si carnavalul primaverii impreuna amandoua, deci Stefan va fi ucenic de croitor [:D] Ma nebuneste de cap...nu stiu ce costum sa-i fac, in final am optat pentru o vestuta de costum, pantalon si camasa pe care le avem deja in casa. Vestuta am sa o las descheiata, ii prind de ea niste bobine de atza pe o parte si o foarfeca de carton facuta de noi pe alta parte, un metru de croitor la gat care ma bate gandul sa-l cos cumva sa nu traga de el si sa il rupa....si cam atat. Mai aveti ceva idei? As coase niste nasturi pe o bucatica de material pe care mai apoi sa o prind de buzunarul de la pantalon, asa, cumva sa fie "scosi din buzunar" doar cat sa nu cada....si sper sa fie ok micutul ucenic.



M-am amuzat la sedinta parintilor unde o parte din parinti erau cam frustrati de meseriile alese de educatoare pentru copii lor [:D] bijutier, croitor, pantofar si brutar... toti au cam vrut bijutieri si nimeni na vrut pantofar [:-)))] Stefan initial a dorit si el bijutier dar cum doamna la ales ca si croitor, asa a ramas...poate anul viitor va fi bijutier, lui tare ii plac bijuteriile in general, pietricelele "nestemate si comori" [:D]



O primavara frumoasa sa avem!!!Sa ne vedem mai des pe aici, sa ne mai povestim ca in vremurile bune!Mie chiar imi este dor....mai ales ca tare m-as mai sfatui cu voi la una alta...

[pup] tuturor! sa auzim de bine!



proud mummy



#9
ana_a

ana_a

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.179 mesaje

Postat 02 martie 2010 - 10:09

Eliana, voi? ce mai ziceti? Ce face Elena? Cum sunteti? [pup]



proud mummy



#10
elyanne

elyanne

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.552 mesaje

Postat 02 martie 2010 - 10:42

Ana f. urat din partea educatoarei... putea sa vb cu parintii, nu sa comenteze in fata copiilor... educatoarea noastra avea la grupa mare vreo 5-6 copii care mergeau la scoala si cu ei lucra in plus, separat, de restul grupei, probabil dupa programa de la pregatitoare...
Iar despre costumatie pentru serbare... cred ca e suficient. Asteptam poze.

Naty ma gandesc ca ii va fi mai greu la inceput intr-o grupa noua... Am avut mereu o probleme cu schimbat colegii... la grdinita am facut doar grupa mare, iar multi dintre copii erau acolo cam de la inceput... deja erau grupuri grupulete... iar la scoala m-am mutat in cls. a 5-a la sta scoala... si aceiasi problema [:D]
Poate sa ii dea in plus de lucru, daca termina ma irepede si se plictiseste... sau sa-i dea ceva nou, daca cea ce fac ceilalti deja nu mai prezinta interes...

Danina tinem pumni isa vina bb 2 cat mai repede


Despre noi... ce sa zic... Elena la fel ca pana acum... zuza, nu prea o intereseaza mare lucru... cand are chef face temele / fisele f. bine... cand n-are chef scrie doar ca sa fie scrise (daca pot zice asa... mai mult le mazgaleste). Engleza nu se lipeste de ea de nici o culoare... daca seamana cu mine la capitolul asta, e clar... E tot la fel de incapatanata...
Iar baietii momentan sunt bolnaviori... evident ca inainte de ziua lor... ca sa stie o treaba... E prima ata cand fac febra mare... pana acum faceau maxim 38 cu 5, acum au ajuns si la 40 ... cum face deobicei surioara lor [bang] Si cred ca din cauza asta au facut niste afte in gura si la buze... sau herpes... nici nu stiu ce sunt... Nu vor sa manance pt. ca ii doare... e distractiv...



Eliana cu [buburuza] Elena (23/10/04), [buburuza] Andrei & [buburuza] Mihai (03/03/07)



Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • A 15a postare

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 11:33

  • Cea mai asteptata ecografie

    Roxana3001
    - Astăzi, 11:06

  • Bagajul de maternitate 👜

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 08:13

  • Control

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 21:41

  • Ce am învățat până acum în sarcină?

    Ana1298
    - Ieri, 20:26

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -