Neata fetelor!!!
Va invit la un ceai verde cu lamaie sa va dezmorteasca! Azi am examen... si ma simt foooarte nepregatita. Niciodata nu am mers asa de pasta la un examen, si ma simt tare ciudat. In facultate nu am avut nicio restanta, iar acum cred ca voi rata sesiunea. Dar ce sa faci... de la servici, cand ajung acasa, trebuia sa ma bag direct in pat si sa stau intinsa pe-o parte caci ma doare foarte tare noada de la orele de stat pe scaun, iar intinsa perfect la orizontala nu prea am cum sa citesc
![[q]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/plang.gif)
. Deci timp pentru invatat nu am prea avut. Eh... asta este. Ne descurcam noi cumva.
Artu, multumim de capitol nou. Sa fie plin de vesti bune!
Nati, da, am schimbat "x"-ul cu "s" din numele fetei la cererea expresa a sotului... la cat e de nehotarat s-ar putea sa mai apara ceva schimbari in nume, insa eu sper sa fie doar retusuri si nu schimbari majore
Mary![[pup]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/pupic1.gif)
I mi pare rau pentru belelele si inconvenientele de la servici. Spersa se rezolve pe cale amiabila. Cat despre prenatal, e extra suficienta scrisoarea medicala de la medicul de familie.
Rocsy, sa-l acuzm-am plans eu ieri de al meu sef, insa a fost vorba doar de ieri. Nu pot ca in general e insensibil la starea mea. Din contra. E chiar foarte atent si dragut, ieri a avut si el o scapare probabil, iar eu am fost foarte afectata si nervoasa din cauza durerilor de spate pe care mi le-au provocat orele in plus petrecute pe scaun, m-a enervat tonul lui ofensat, si a trebuit sa ma descarc cumva. Slava Domnului, ca nu am lucruri mai grave de care sa ma plang.
Vivela, si pe mine m-au ajutat homeopatele, reglandu-mi ciclul care se incapatana sa vina dupa stele, dar mai ales tratandu-mi durerile absolut INGROZITOARE de burta din prima zi a menstruatiei. la fel ca tine, cred insa ca atunci cand o problema de sanatate e grava, trebuie sa apelam si la alopate si sa pastram o minte deschisa, sa nu ne incapatanam sa mergem exclusiv pe o cale sau alta, caci homeopatia si alopatia se completeaza reciproc.
Nico, ce harnicuta ai fost!!! Imi ploua in gura cand aud cate bunatati ai facut tu acolo.
Va pup burticute!!! Zi faina, faina.
Mira
fericita 26+cu
Maya Alesandra
minunea mea