Cand mie mi se indeasa bani in buzunar cu toate ca refuz de 10 ori, da, continui sa spun ca banii se dau pt. ca asa sunt invatati romanii.
Orice sectie care are pacienti imobilizati la pat si orice sectie chirurgicala TREBUIE sa aiba kinetoterapeut. Acesta are grija ca pacientii sa nu aiba escare.
la urgente la cel mai mare spital din Tm se intampla ca pe o tura sa fie o singura asistenta sau 2, asta in conditiile in care numai la chirurgie sunt in jur de 60 de consulturi zilnice.
la alt spital de ginecologie este o asistenta pe 2 etaje. adica o asistenta la 6 saloane pe un etaj, 21 pe primul etaj si mai mult pe al doilea.
Este de inteles ca nu ajunge nimeni la timp sa schimbe perfuzia/opreasca perfuzia, decat daca este chemat.
Unde sunt acum se opereaza fara oprire. Multi pacienti sunt amanati pt. ca se depseste programul operator. Ei, din pacientii aceia amanati sunt oameni care cred ca sunt amanati pt. ca medicul vrea bani, respectiv vrea mai multi bani.
Nu neg ca exista persoane care cer sau care se poarta de asa maniera ca sa le dai. Deci este inorect sa spui ca la nastere pompezi bani, altfel nu se poate.
Se poate si altfel, ca din cate paciente nasc la spital cred ca 1 din 5 ofera bani, si aia fara sa fieconditionati (exceptand atunci cand solicita un medic).
**Fur is for petting***
http://www.facebook....#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro