Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 2 voturi

Copii din 1995-1998(35)


195 raspunsuri la acest subiect

#1
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.840 mesaje

Postat 18 decembrie 2009 - 15:13

Editia de Craciun!!![*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][aho][aho][aho][aho][aho][aho][aho][aho][aho][aho][aho][aho][aho][aho][aho][aho][aho][aho][aho][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam][pegeam]

Povesti cu si despre adolescentii nostri dragi!!! [flo][flo][pk][pk][pup][pup]Copii din 1996 (11),(12),(13),(14),(15),(16),(17),(18),(19),(20),(21),(22),(23),(24),(25),(26),(27),(28), (29), (30),(31), (32), (33), (34) Elliot-11 ian.1996 mami SancaAlexandru-18 febr. 1996 mami Ana68Diana-23 febr.1996 mami almaSilvia-27 martie 1998 mami VivianaAndreea-03 apr. 1997 mami Mihaela-umflatelAndrada-30 apr. 1996 mami mirela68Cosmin-03 iulie 1997 mami Ingrid-prettysunshineAna-15 iulie 1998 mami KatyAndrei -26 iulie 1996 mami MikiMihaescuMihai-1 Aug 1995- mami Mihaela-mhldvrcTiberiu Mares-14 aug. 1997 mami Mara-flower power Vlad-22 sept. 1997 mami crisseis Matei-2 oct.1998 mami Sanca Dedi - 11 oct. 1995 - mami MQQMRobert-24 oct.1996 mami ralualexandreiDominik-29 oct. 1998 mami Mikki2Andrei-30 oct. 1995 mami aghoAdriana Stefania-05 nov. 1998 mami tomecica Ana-13 nov. 1997 mami agho Diana-22 nov. 1996 mami mihaela_sAndrei - 2 dec. 1995 mami AndacosDaniel-11 dec. 1994-mami VicMara-26 dec. 1997 mami corianaiSi mamicile:ralualexandrei-9 febr. 1976Vic-17 martie 1971tomecica-18 martie 1976 mikimihaescu-29 martie 1969crisseis-4 apr. 1973Mihaela_s-20 apr. 1971Mihaela(mhldvrc)-25 apr. 1962Sanca-13 mai [:D]agho-21 mai 1968andacos-24 mai 1969Mirela_68-6 iulie 1968Mara-19 iulie [:D]Ana-Maria-15 nov. 1968Mihaela(umflatel)-16 nov. 1977 alma-4 dec. 1970 fii alaturi de Mihaita vorbe de copil... Hobby calator de profesie

#2
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.840 mesaje

Postat 18 decembrie 2009 - 15:36

Va multumesc mult! De data asta chiar a fost un cadou, nu ma asteptam. Dar am avut parte de un prof rabdator, calm si care m-a ascultat. Mi-a spus la sfarsit ca l-am impresionat ca desi nu vorbesc cursiv si mai fac unele greseli, m-am facut inteleasa. Deh, nu stie el ca asta e munca de 2 ani de invatat suedeza, e o strategie [:D]. Ei, totul e bine cand se termina cu bine, acum parca nici nu mai conteaza daca intru sau nu la cursurile la distanta(desi as vrea)...Voi afla in ianuarie(daca am net in Egipt [:D]). La noi e o zapada frumoasa, de vreo 20 de cm. Ieri a nins non-stop cu viscol, azi e soare si totul straluceste. Tare m-am bucurat ca are Diana vreme buna, chiar daca ger, dar macar conditiile meteo sunt OK. Sper ca si in Amsterdam si Budapesta, asa arata pe net...



mirela,distractie placuta la firma. Ei ce vrei sa spuna si sefii? Asta e text universal. Aici la masa de Craciun nu a zis sefa nimic, dar cred ca au sedinta la laborator in care se vorbeste despre buget si bani...astia nu imbina placutul cu munca [:D].



agho, petrecere frumoasa acasa cu copiii! Poate totusi se indreapta vremea si la voi si va incumetati sa plecati la drum. Aici se circula pe zapada, desi plugurile dau la o parte zapada, ramane un strat de cativa cm si asa se circula. Obligatoriu cauciucuri de iarna(e lege pentru asta, inte 1 dec. si 1 aprilie), dau cu pietricele marunte...nu se arunca sare. Si chiar ma gandeam oare ce ar zice romanii sa vada ce drumuri avem...dar asta e aici, nu e aglomerat si isi permit [:D]. Dar am vazut stirile din Suedia, e haos si aici, a fost furtuna de zapada si mai e si azi pe continent...se circula greu. Concediu placut, oriunde veti fi! [pup]



Mara, sper ca te simti mai bine...[pup].



Mihaela si eu zic ccc ca Sanca. Sa stii ca la varsta asta e foooooaaaarte OK sa inveti. Cu totul altfel decat la 20 de ani. Ca te angajeaza sau nu cineva apoi...asta e adevarat ca e o problema. Dar daca nu faci facultatea atunci nu tot asta e? [flo] Hai, te incurajam, poate faci pasul. Bafta Tatianei la IELTS!



Sanca, drum bun si voua! [olala] o sa vezi NY!!!! [:)]



Dana, te pup [pup]. Sper sa se rezolve problemele cu serviciul sotului. E bine ca vei incepe si tu serviciu plin, nu?



mQQm asteptam vesti despre disoteca! [pk]



Ano, nu-i a buna ca te-ai pus asa pe bucatarit/cofetarit! Dar daca zici ca e in scopuri nobile(alea cu energiile recanalizate) atunci inteleg. Un we fain!



Fete dragi va pup, sa aveti un we frumos si plin de zapada!



[flo]



fii alaturi de Mihaita





vorbe de copil...



Hobby



calator de profesie



#3
Vic

Vic

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 314 mesaje

Postat 19 decembrie 2009 - 15:08

Multumim de urari, fetelor! Nu pot sa cred ca am baiat de 15 ani. SOtul meu, ca sa retraiasca mai bine momentele de atunci, a racit. Si acum 15 ani, cand eu nasteam, el s-a dus de la Bucuresti la Braila, la ai lui, ca avea gripa, febra, si nu putea veni la mine la spital. Oricum maternitatea era un fel de inchisoare, cu lant si lacat pe usa, la etajul 4 al spitalului. Brrrrr! Si inca stateau bebeii separati de mame, mergeam incolonate la fiecare 3 ore sa-i alaptam. Acum baiatul meu e mare si inca nu-i place sa se barbiereasca, desi ar trebui sa o faca asa, cam o data pe saptamana. L-am sarbatorit in familie, ca si pe Mihai. Petrecere am facut la mijloc, intre cele 2 aniversari, cu prieteni de familie. Asa ca au avut amandoi cate 2 torturi acasa, si cadouri.

Intre timp am primit rapoartele ambilor copii de la scoli. Daniel are toate mediile de 8.5 sau 9, doar la sport are 8. La examene a avut 8 la engleza si geografie, 8.5 la matematica si 9.5 la stiinta. Se cunoaste unde am repetat serios impreuna. Sa vedem cum ne organizam anul urmator, sa-l ajut sa invete mai bine. Problema e ca voi avea si eu de invatat, si atunci sa ne vezi...

Mihai are si el rezultate bune, iar anul urmator va fi in clasa la invatatorul pe care si l-a dorit. Sper sa fie bine. Doamna de anul asta mi-a placut. Nu l-a laudat asa cum faceau celelalte, ne-a zis si pe unde trebuie sa lucreze mai mult, iar cand a zis ca lucreaza bine, am stiut ca asa e. Iar raportul a fost lung si detaliat, vreo 2 pagini, spre deosebire de cele de jumatate de pagina din anii trecuti.

Asa ca de azi suntem cu totii in vacanta, adultii pentru 2 saptamani deocamdata, copiii pentru 6. Am inceput prin a aranja spatiul verde de pe langa casa - tuns tufe de flori, trandafiri, smuls iarba si alte buruieni crescute aiurea pe alei... Imi place sa aratre frumos. Dar mai avem multe de faacut.
Maine mergem sa cumparam brad - mereu luam natural. Copiii au fiecare cate un bradut mititel la ghiveci, impodobiti cu clopotei mici, rosii si aurii.
Ne facem planuri de renovat si extins casa. Inca nu stim care e abordarea cea mai buna, dar ne mai trebuie oricum vreo 2 ani sa ne permitem sa platim asa ca avem timp de gandire.

Sanca, drum bun si vacanta frumoasa. Nu stiu cum e cand incep baietii sa iasa cu fetele... Alte emotii.

Miha [pk] condoleante.
Felicitari pentru nota la examen, si pentru Tatiana si admiterea ei la facultatea din UK. [flo]

mihaela_s, felicitari pentru engleza si mult succes in continuare. Dar pentru moment, vacanta frumoasa.

Felicitari tuturor copiilor pentru notele bune la teze si vacanta frumoasa. Deocamdata vad ca se bucura de iarna adevarata.

Mirela, frig mai e la voi. Imi mai amintesc uneori de diminetile in care porneam masina si asteptam cate 15minute sa se incalzeasca motorul - daca nu mai mult - timp in care razuiam la geamuri. SI de iernile cu zapada si alunecus in care impingeam la masina [:D]. Bine ca aici nu mai e cazul.
Imi scria mama acum vreo 2 ore ca la ei la Piatra Neamt sunt -14 grade si multa multa zapada.

Dana, speram ca anul care vine sa fie unul mai bun, fara crize si alte minuni. SPer sa te stabilizezi si tu cu serviciul.

Ana cum merge bucataritul? Hai si pe la mine, ca eu asa n-am nici un elan... Orice as face, numai in bucatarie sa nu intru.

mQQm, mare curaj cu sleep overul. Eu inca nu indraznesc...

Andra, success!

Fetelor, va [pup] si va doresc vacanta frumoasa si sarbatori fericite.[flo]

#4
mihaela77O

mihaela77O

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.629 mesaje

Postat 21 decembrie 2009 - 02:04

seara buna si de la noi....

noi am cam absentat,dar motivat....am avut o perioada mai plina,eu am facut cursuri de manichiura pedichiura,am dat si examenul pe 30 nov,l-am luat,acum trebuie sa ma apuc de treaba,sa pun in practica ce am invatat....

copii au fost foarte bolnavi amandoi(andreea a fost atat de bolnava incat a lipsit si de la teza de la matematica,dine nefericire o va da singura in ianaurie,pana atunci meditatii,ca stam cam rau la capitolul matematica),au fost pe antibiotic,insa acum sunt bine,au ramas cu o tuse,mai rara ce-i drept...iar eu de abia ieri am reusit sa-mi fac curatenie generala(am reusit in sfarsit sa ne punem parchet in sufragerie,stateam cu pachetele de parchet in balcon in vara,asa ca ne-a hotarat,sa-l punem inainte de Craciun),am renovat sufrageria,dar mizerie s-a facut in toata casa....am zis ca daca tot scoatem tot din camera sa punem parchetul,sa reparam si sa zugravim si peretii, si ca sa fie treaba completa,pt ca vechiul sifonier a fost desfacut si montat de n ori,am hotarat sa facem si un sifonier nou,asa ca mi-am facut ditamai hardughia pe tot peretele de 3,50...asta ca sa nu ma mai plang ca nu am loc sa-mi pun hainele....azi am reusit sa pun si toate hainele la loc in sifonier....asa ca mi-a mai ramas doar mancarea de Craciun de facut si ceva cumparaturi....



desi cu intarziere,urez si eu sarabatoritilor pe care i-am ratat La Multi Ani,sanatate si mult noroc!

si dati-mi voie sa felicit si elevele silitoare care au si luat examenele, miha rock si mihaela_s....



va pup si va doresc sarbatori fericite!



cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com




MIHAELA [mamica] DE [zana] ANDREEA(03.04.1997) SI [bonjovi] MIHAITA(25.09.2003)

Blogul lui Mihaita

Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT


A&M





[comoara]BAZARUL ALINEI DONESCU

#5
flower-power

flower-power

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 971 mesaje

Postat 21 decembrie 2009 - 14:40

Iaca si eu de prin nameti . Valeu da ger fu zilele astea. Mai rau de cei surprinsi pe drum care au stat saracii si cate 40h in masina in plin camp.
Prietenii nostri inchiriasera la munte ceva peste we si ne tot ademeneau si pe noi. Ei au masina puternica 4X4 le convine. Sincer mi-a fost frica cu ce aratau astia la Tv .
Ei au ajuns dar cu peripetii mari.
Noi ieri am facut[cubrad], n-am scapat de cupilu asta.Am atarnat toate stelutele si mosii cu luminitze la geamuri.
Sambata am prestat carnatii[pofta][yum]

Miha[pup], brava, stiam eu [flo]. La cat esti de serioasa si muncitoare, imposibil sa nu se prinda si suedejii aia pe-acolo.

Si pietricelele alea nu sar in parbrize?

Vic, deci eu si sotul tau suntem concitadini.

Felicitari pt notele la teze.

mQQm, prietenul nostru care tocmai s-a reintors in canada, saracu, zicea ca-i parfum la noi, in decembrie, temp faine, nu tu zapada... La noi zapada e asa asteptata cata vreme-i rezonabila [:D]. Iti dai seama ca si noua ni s-ar lua dac-ar fi asa fro cateva luni. Oricum, sambata am fost cu totii in parc, o feerie, era soare si placut, cu sania...tumbe, fotbal pe zapada.

Deci care va sa zica-i pe baza de "balls"...Al meu e destul de cocos acu' sa vedem cand o fi de-adevaratelea...[clown]Cu activitatile de care scrii mi-e si frica sa ma gandesc[110...40...].Cum e primul Craciun pt Pepit[caru]?

Fug sa bag un ochi la Ana sa vaz ce bucatareste ea asa de zor?

Mirela, al meu sot a fost in nenumarate cantonamente la Toplita si una doua imi mai povesteste ceva de pe-acolo. Oricum, i-a placut mult.

Andra, sper ca sunteti bine si ca vrei nu vrei te vor atrage piticii in atmosfera de sarbatori[pup].

Dana, hai ca trece,noi sa fim sanatosi [pup]. Stii cum, noi tot speram sa ne ocoleasca. La noi inca s-au dat prime anul asta[erau prinse in contract], dar nu si restul [cadouri, porc].Altii cred ca nu primesc nimic...[V]

Miha[pk], deci situatia sub control, recunosc si eu imi mai arunc cate un ochi sa vad cum se desfasoara ostilitatile, desi al meu nu-i asa fan mess.


Poate pan' la urma reusiti sa plecati la bunici Agho. Se pare ca se indreapta vremea. Doar astia cu deszapezirea sa-si faca treaba.

Miha007, sa va fie de bine noile amenajari. Pica bine acu' inainte de Craciun.

[pup]



"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

#6
Ana68

Ana68

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.714 mesaje

Postat 21 decembrie 2009 - 15:00

Va salut si eu ...

Agho,multam' de apreciere...e de nevoie...[:D]

Pai am tot bucatarit,ca nu am ce face si decat sa stau aiurea,mai bine imi indop gasca cu experimentele mele culinare.Internetul e de vina...nu io![:D]
Azi si maine mai am si eu de lucru...in 23 probabil ca nu voi mai veni la servici,dar nu se stie niciodata...asa ca din 24 pana in 4 ianuarie...acasica cu mine....pregatim,preparam...alea-alea...
In rest e liniar si pe la noi...gorobetii cuminti,txuca-i mama pe ei,ca nu credeam asa ceva...Alex isi face referatele la lecturile de vacanta,cat sta cu Luana , apoi seara baga o tura de golanit , Luanuta e roza cu totul...si creierasul ii este roz...si bag seama ca prea mult Barbie strica,ii face basicute la cerebel , asa ca ma gandesc serios ca de la anul care vine sa o ponegresc pe Barbie la greu si sa deschid olecuta ochii mandrei...ca ma 'nerveaza de numa'.
Acilea e inca zapada , ne-am saniusat si bulgarit cat cuprinde...dar zapda o sa se duca incepand de joi,ca vin iara calduri...
Cam atat.
Spor la treburi tuturor si sa auzim numai de bine![pup][flo]

#7
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.840 mesaje

Postat 21 decembrie 2009 - 21:49

hop si io!

Azi am lucrat, si maine lucrez...m-au premiat astia de la laborator cu doua zile de munca pe bani [:D]. Ei, m-au intrebat inainte si eu am acceptat...ca abia astept sa intre ceva banuti in cont...[pk].



Si sunt tare bucuroasa, trebuie sa va spun si voua...hartia mea cu ccc calificativul la engleza a facut recordul ca intr-o zi sa fie acolo unde trebuie si am fost acceptata la unul din cursuri, la Genetica. La celelalte doua(care e de fapt aceeasi materie-Anatomine si fiziologie) sunt pe lista de rezerva, la unul din ele chiar pe primul loc. Asa ca am sanse sa ma ia...voi accepta numai una din ele, dar am ramas la amandoua, sa vad ce aleg. Sau poate numai unul ma accepta...dar asta in ianuarie. Acum stau si ma intreb ce net oi gasi eu in Egipt, ca in primele zile de ianuarie se face al doilea tur de alegeri pentru cursuri, unde intra rezervele(sper sa intelegeti ce boscorodesc eu aici, abia mi-am deschis si eu ochii cum functioneaza sistemul) pentru ca daca sunt acceptata trebuie sa raspund ca accept sau refuz. Si daca nu o fac, sunt refuzata din start...ei, oi vedea eu acolo...



Si la noi e zapadaaaaaa. azi a nins iar vreo 5 cm, avem deja mai bine de 30 cm, e de vis! Sper sa nu se topeasca in astea 3 zile cate au ramas...



Diana a ajuns cu bine, noaptea la 2...a avut noroc, avionul din St. spre Amsterdam a intarziat doar 15 minute, avea 2 ore intre ele...foarte multe avioane au intarziat sau chiar au fost anulate...tare ma bucur ca a avut noroc de zboruri OK.



Mihaela, sanatate multa copiilor. Si sotul meu a zugravit acum holul de sus, dupa ce a zugravit camera Dianei si am aranjat in sfarsit fetele separat in camere....e atat de bine sa fie totul proaspat, mai ales inainte de sarbatori.



mara, nu...nu sar in parbriz pietricelele. Sunt ceva calcar, usoare, nu pietre de rau [:D]. Plus ca sunt marunte, iar lumea nu circula cu viteza. Aici toti sunt calmi, cu rabdare...Ta det lungt...e vorba lor...in traducere libera "ia-o incet". Si asta nu e numai la condus masini, ci in orice fac. Nu stiu daca o au si pe aia cu "graba strica treaba" dar o aplica cu succes [:D]. Si noi am facut bradul ieri, tot la insistentele copilului...



Ana-Maria, spor la treburi in continuare! Eu ma apuc de miercuri...ultima oara cand voi framanta aluat de cozonac cu mana...i-am scris mosului ca vreau o masina de paine(si acolo cica se face un aluat tzutz de cozonac) si stiu ca am fost fetitza cuminte, asa ca voi primi masina [aho]. Si mai fac sarmalutze...[pofta].



Vic felicitari pentru rezultatele copiilor! [flo] vacanta frumoasa si spor la treburi in jurul casei! [pup]



[pup] pe toate, ma duc la treburi in casa...e greu cand pleci dimineata si vii seara...si azi am si muncit la facut culoar prin zapada...Ovi a intrat de garda de noapte si azi a stat cu Silvia acasa. Separe ca nu a mai avut timp de dat zapada la o parte...



fii alaturi de Mihaita





vorbe de copil...



Hobby



calator de profesie



#8
flower-power

flower-power

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 971 mesaje

Postat 22 decembrie 2009 - 13:08

Bravo, Miha[flo]. Asta da cadou de Craciun[tren].
Io cu petricica in parbriz am o esperientaaaa[:D][help].Numai ce ne luasem masina de fro saptamana, noua nouta si ne intorceam de la Galati cand numai ce aud o plesnitura de am crezut ca a facut explozie telefonul nou ce tocmai il butonam sa vad ce si cum...Cand colo ...plesnise si inflorise tot parbrizul de la o petricica ce-i drept cazuta din bena unui camion[zirea]

Azi mai dam o tura [shopi]si cam gata cu cadourili si restul.

De Craciun suntem gazde, iar de Revelion am rezervat [in grup]la un resto unde am fost si mai acu vreo sapt si ne place mult.



"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

#9
ralualexandrei

ralualexandrei

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.333 mesaje

Postat 22 decembrie 2009 - 14:28

Buna dragelor!



Noi suntem bine(Mara multam de intrebare)eu sunt inca la munca,nu stiu cand o sa apuc sa-mi fac ultimele cumparaturi si sa si gatesc,in fine asta e,colac peste pupaza aflu aseara ca in Ajun vom avea si musafiri,minunat,ce sa zic,decat ca ar fi cazul sa renunt si la alea 5-6 ore de somn pe noapte si sa bucataresc in timpul asta.

Robert a avut ieri febra consecintza a saptamanii trecute pe care a petrecut-o in zapada,azi e mai bine Paracetamolul sa traiasca.

Maria il asteapta pe Mosu,Edy nu stiu,cred ca inca nu realizeaza ce si cum vine treaba asta.

Duminica am tras tare sa termin curatenia si sa impodobim casa si bradul cat au fost copiii plecati,asa ca la intoarcere i-am surprins.

In rest nimic deosebit,zbaterile de zi cu zi cu o singura exceptie,Klaus a primit o oferta de lucru in Palma de Mallorca nu stiu inca daca va accepta sau nu depinde de conditii si multe altele,eu ma rog sa fie bine si conditii bune,caci ian-martie is luni moarte in tara asa ca ar fi bine sa plece chiar daca asta inseamna si mai multa responsabilitate pe umerii mei.



Mihaela_S felicitari



Mihaela rock si Tatianei la fel,felicitari pt admitere.



Vic ce repede trec anii si copiii cresc noi ne "micim"(eu asa zic ca nah pe zi ce trece devin o piticanie printre ei).Spor la gradinarit si sa dea Domnu sa aveti bani sa reamenajati casa cum vreti voi.



Mihaela de Mihaitza[pup],sa va fie de bine schimbarea[:D]



Mqqm
eu n-am mai vazut demult poze cu Pepitzel[q],nu stiu unde se tot uita fetele astea ca eu una nu am vazut nimic.



Ana spor la bucatarit si daca termini la tine poti veni la mine[:D]



Mirela[pup],distractie placuta!



Agho nici eu n-am curaj sa plec asa ca stam acasa tot familonul anul acesta.







Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!








#10
mhldvrc

mhldvrc

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.493 mesaje

Postat 23 decembrie 2009 - 11:02

[hia]

[shopi][papica][rufe][spala][vase][curat][help] glumeam[:D]



Mi-a mai ramas [curat] mancarea si ceva [spala], de cozonac si dulciuri se ocupa Ty, [cubrad] il fac ei maine(of, era bucuria mea [:I]) si ceva [shopi] de ultima ora(paine, fructe)[;)]

Facem craciunul la noi, vine si cumnata mea(am impartit treburile, fiecare face cate ceva[pk][:)]) iar de revelion vom merge la ei.



Ajutati-l pe Dan !

Mihaela [mamica] de [zana]Tatiana si [roker]Mihai

[pup] si [grup]



Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Bebe s-a intors deja, 28 saptamani

    marile11
    - Ieri, 22:17

  • Dublu test pozitiv È™i nopÈ›i întregi nedormite!

    Ana1298
    - Ieri, 17:26

  • Gata vacanta!

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 16:16

  • Minunea asteptata din burtica

    RoxiMada
    - Ieri, 15:26

  • Nasterea prin cezariana

    AdrianaBlo
    - Ieri, 10:27

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -