Citat: |
citat din mesajul lui Burtocika
Citat: | citat din mesajul lui addinel mi se ridica parul in cap cand citesc asa ceva. dar de ce sa nu-l trezim pe tati cand ne trezim noi? tati nu a facut copil sau nu e din aceeasi familie cu noi, cei care ne trezim noaptea? co-sleepingul cred si eu ca e o povara pentru cei care gandesc asa. mai ales pentru tatii care nu trebuie sa fie deranjati noaptea. |
Dar de ce sa-l trezim ? Numai asa, de-a naibii, ca sa sufere si el cu noi de lipsa de somn ca de, am facut copilul impreuna , sa simta si el ca are copil ? Cu ce ma ajuta tati daca bb vrea san ? Ii poate da el sau cum ? Eu il luam din pat, il puneam la san, il alaptam frumos, apoi il tineam pe umar si il puneam la loc, dupa care scoteam restul de lapte la pompa. Unde putea s ama ajute tati in treaba asta ?Pe urma, tati se trezea la 7 dimineata sa plece la job, eu aveam zile in care bb ma lasa sa dorm pana la 9. Si da, daca simteam nevoia mai trageam un pui de somn si peste zi, daca aveam timp. Cand bb a crescut, am inceput sa ma relaxez altfel, dar oricum exista si relaxare. Deci ridic si eu mana.Eu nu am spus ca e nociv co-sleepingul, doar am prezentat cateva motive pt care unii il considera asa. Pana la urma fiecare mama face cum crede, daca face bine sau greseste ... asta numai timpul o va putea spune (si copilul propriu, cand va ceste )***************************** 18+mai coase cineva goblen ?cartile copilariei mele |
Uite cum a fost la noi
![[:)]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif)
:1. eu am "alaptat" fata cu lapte muls, numai cu lapte muls, nu a pus gura pe san decat in primele zile.Timp de aproape 5 luni, cat timp i-am dat lapte matern, ma trezeam noapte, ii incalzeam lapticul si i-l dadeam.Deci, putea sa faca asta si tati.2. FI-mea se trezea, in fiecare zi, pe la 6-7. Fresh. Deci, nu mai pupam dormit lenevos pana mai incolo:)La noi nu a fost nici pe departe vorba sa se trezeasca si el, de a dracului ce eram eu, ci, pur si simplu vedea ca pic din picioare de oboseala.Tot din experienta proprie, spun ca, la servici, la birou, la calculator, ma pot odihni, in timp ce, acasa....
![[:D]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif)
...nu exista relaxare, odihna, eram mereu in priza[:D]Chiar el, cu gurita lui, mi-a zis , dupa ce a stat cu ea 3 zile acasa, in timp ce eu am fost la servici, ca e muuult mai obositor sa stai acasa si sa faci tot felul de treburi casnice, sa ingrijesti copiulu, sa-l scoti afara, sa-l speli, schimbi, hranesti/culci, etc, decat sa mergi la servici
BAZAR UMANITAR