Bonjour tuturor!
Uau, ce mult ati scris!
Cristina_26, la mine ce e culmea e ca as manca dar n-as manca!? Uite, si acum cutia e pe masa nedesfacuta...tot spre dezamagirea sotului ca dega baietii cei mici au renuntat si au zis ca lor oricum nu le trebe! Adevarul e ca ei au adunat acum de Halloween o gramada de dulciuri si se servesc din cutie in fiecare zi cu cate un pic de ceva.Si ptr ei e mai interesant sa isi aleaga dintr-o tona decat sa ia "numa" din cutia mea.
Am o vecina, frantuzoaica get beget, aterizata pe aici acum muuuulti ani, are 87 de ani. Doamne, cat de mult poate avea in obiceiuri, tabieturi, gusturi, calitate a vietii, "parfumul" de Doamna din Franta. Este extraordinara. Nu a avut o viata usoara, a facut si razboiul, insa nu a uitat sa se respecte. Este sprintena (desi are o gramada de probleme de sanatate), are o casa impecabila (nu aglomerata cu lucruri inutile), merge lunar la coafor, mananca ce isi doreste (ii plac dulciurile din patiseriile frantuzesti-si nu-s multe), isi face
manichiura o data la 2 sapt si cand i se sterge oja si-o repara singura, nu citeste cu ochelari (desi e de 2 ori operata pe retina), are un simt al umorului teribil, are prin casa hartiute gen "nu am voie sa fiu trista, viata este frumoasa".
Asa, acum sa continui cu de-ale noastre.
Laurita,
ei, aia cu abdomenele la cum eram eu nu mai mergea; am apelat la chirurg. Dar dupa ce am slabit 20kg intai.
Mira, merg in 3 ore la dr si vedem.
Sanatate multa, bine ca te lasa sa stai acasa.
Arsurile stiu si eu ca nu e bun laptele; insa excesul de antacide poate sa dea probleme mari.
Dienutza,
ma doare brusc putin spatele apoi mi se face ghem burta si parca ma strange rau ceva. E f neplacut desi dureros nu e. Imi ramane burta asa tensionata si tare cam 1 min apoi imi trece.
Ramoboq, mie imi curge nasul zilnic de vreo 3 sapt; dimineata e f rau ca din cauza secretiilor inca vars insa in timpul zilei trebuie sa am servetele peste tot pe unde circul.
Alina, bun venit! Pai e de-ajuns sa ne scrii si esti...inscrisa!
R.Cata, tare asta cu Burti-liliace! Din pacate nu ma pricep la echinaceea. Cum e budinca asta de soia?
Eu mananc doar ovo-lacto-vegetarian si trebe sa mananc soia, ciuperci, etc. In sarcina trecuta am mancat carne si si acum mai am chef insa f f rar.
Ramona80, si eu am nascut prin cezariana insa mi-au dat copii la 10 ore dupa nastere cu mine in camera. Asa ca a fost mai usor sa ii alaptez, cat s-a putut. Insa nu le-a dat nimeni lapte formula in spital.
Vitaminele, mie mi-a dat dr niste vitamine (mostre) ca m-a intrebat daca iau ceva sau nu. Insa cum v-am zis, nu am tragere de inima sa le iau, uit, etc. Mai iau cate una cand imi e mai rau.
Lia73, FELICITARI !!!!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Sabina, cum te mai simti, iei ceva tratament? Ai facut vreun efort ceva sau au aparut asa? Dr ce zice?
Sa aveti o zi frumoasa!
Ioana
![[:)]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif)
~6 ani,
![[:)]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif)
~6 ani, [:)]17+