Sari la conținut

Sari la conținut


* * * - - 2 voturi

Calendar astrologic


367 raspunsuri la acest subiect

#351
Tethys

Tethys

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.914 mesaje

Postat 27 februarie 2011 - 08:15


* 17 decembrie - Ziua atractiei pamantesti


Persoanele nascute pe data de 17 decembrie sunt preocupate de structurile ascunse ale lucrurilor. Indivizi cu picioarele pe pamant, ei sunt extrem de orientati spre latura fizica si sunt adeptii situatiilor practice. Tot ce este substantial si solid in viata prezinta interes pentru ei. In schimb ce este usuratic, superficial sau extrem de fantezist nu ii intereseaza absolut deloc. Nativii acestei zile traiesc momentul si situatia prezenta si doresc sa stie cum functioneaza lucrurile din jurul lor. In acelasi timp, ei au tendinta de a-i judeca pe oameni in baza actiunilor lor si a ceea ce intreprind acestia.

Nativii zilei de 17 decembrie isi limiteaza de obicei speculatiile folozofice la ceea ce pot vedea, atinge, simti sau mirosi. Ei sunt persoane pragmatice, care se gandesc mai putin la motive si mai mult la cauze si efecte. Pentru acestia, ceea ce nu este de actualitate are prea putina semnificatie, cu exceptia obiectivului spre care ei isi canalizeaza energiile fizice, ideile si creativitatea. Datorita capacitatii lor de a se concentra asupra lucrurilor care le sunt la indemana, ei isi pot indeplini in mare masura obiectivul, fara sa se abata din drumul pe care au pornit.

Problemele sociale sau interpersonale in care sunt implicati nativii zilei de 17 decembrie apar cel mai adesea din cauza naturii lor serioase. In conversatie, ei au tendinta de a renunta la anumite ganduri, deoarece le considera triviale si anumite puncte de vedere pe care le considera prea putin inteligibile. Aversiunea lor fata de protocol si ierarhie ii impiedica sa-si doreasca sa intre in anumite cercuri sociale sau medii profesionale. Pentru multi dintre nativii zilei de 17 decembrie, statul social si recunoasterea pe care o obtin pentru realizarile lor este de ajuns pentru ei.

Persoanele nascute pe 17 decembrie trebuie sa se fereasca sa se orienteze doar in planul material, iar imaginatia si fantezia lor sa fie atenuata de o realitate obiectiva extrem de pronuntata. Astfel, ei ar trebui sa isi cultive dragostea pentru gratie si eleganta, care duce la o apreciere mai profunda a artelor – in special a disciplinelor cum ar fi pictura, sculptura si dansul. La un nivel mai personal, nativii zilei de 17 decembrie rezista cu greu celor care manifesta asemenea calitati senzoriale pamantesti si este posibil sa doreasca sa se implice in relatii cu acestia, cat mai profund si cat mai mult posibil. Cand fac acest lucru, ei trebuie sa se fereasca de un comportament revendicativ, dependenta reciproca, relatii vicioase sau stagnare. In general, conexiunea prea stransa cu ideile, indivizii, structurile si organizatiile ii poate inhiba pe cei nascuti in acesta zi si le poate intarzia dezvoltarea si avansarea individuala. Acesta lucru se poate intampla in special atunci cand circumstantele arata ca este timpul sa mearga mai departe.

SFATURI: Incearca sa te calmezi. Iesi in lume si distreaza-te din cand in cand. Dezvolta-ti viata sociala si gaseste o modalitate de a-ti impartasi interesele cu ceilalti. Permitandu-le celor in care ai incredere sa patrunda in lumea ta personala, vei crea punti care iti vor imbogati viata.

PUNCTE FORTE:

- De incredere
- Stabil
- Structurat

PUNCTE SLABE:

- Realist
- Revendicativ
- Repezit


#352
Tethys

Tethys

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.914 mesaje

Postat 27 februarie 2011 - 08:16


* 18 decembrie - Ziua proiectelor mamut


Pentru persoanele nascute pe 18 decembrie, viata este destul de darnica. Responsabili de proiecte marete, ei gandesc in termeni de anvergura, dar nu trec cu usurinta peste detalii. De fapt, proiectele lor pe termen lung sunt construite cu sarguinta si cu un mare devotament. Realizarile muncii lor reflecta adesea faptul ca sunt deschisi si profunzi. Insa, in ciuda devotamentului lor, ei pot fi acuzati de superficialitate deoarece au tendinta de a vrea prea multe. Ceilalti vot considera ca producand cantitate, nu vor reusi sa obtina si calitate.

Indivizii nascuti pe 18 decembrie sunt persoane care se implica pe perioade nelimitate. An dupa an, ei vor persista in activitatea lor cu o mare consecventa. Acest lucru poate crea probleme cand nu le iese bine ceea ce intreprind. Refuzul de a renunta la anumite cauze pierdute poate fi o grea povara pentru nativi. Acesta atitudine poate fi daunatoare in cazul prieteniilor si al relatiilor sentimentale. Acest lucru nu inseamna ca cei nascuti astazi trebuie sa renunte atat de usor la prieteni, ci sa fie capabili sa recunoasca cand ceilalti nu pot sau nu vor sa se schimbe. Ei trebuie sa isi formuleze cerintele in conformitate cu puterile celorlalti.

Nativii zilei de 18 decembrie trebuie sa fie atenti sa nu domine vietile celor apropiati lor. Desi nu par sa fie indivizi neajutorati sau dependenti, ei pot avea multe pretentii si cerinte de la ceilalti. Adesea, personalitatile lor egoiste cer ceea ce este cel mai greu de indeplinit – sa nu fie deranjati.

Multi dintre cei nascuti pe 18 decembrie traiesc in lumea lor proprie, rarefiata, incarcata de electricitate si, in acelasi timp, vizeaza planuri complexe si idealuri inalte. Ei trebuie sa fie liberi. Astfel, ei isi vor lasa mintea sa zburde, dar isi vor forta trupurile pana ce ajung la extenuare. Rareori vor cere incurajari sau permisiunea de a face acest lucru. In copilarie, ei au nevoie de parinti care sa-i lase in treburile lor. In acelasi timp, ei doresc sa le asigure un mediu familial stabil si iubitor. In calitate de parinti, ei insisi trebuie sa tina minte sa controleze copiii, dar in acelasi timp sa-i lase liberi si sa ii indrume cu blandete. Copiii lor vor suferi pentru ca vor creste in umbra acestora.

Nativii mai putin evoluati ai zilei de 18 decembrie se pot distruge din cauza ambitiilor, viselor, dorintelor si aspiratiilor ireale. Ei trebuie sa limiteze si sa mai atenueze scopul proiectelor lor, astfel incat sa le aduca la un nivel mai tangibil. Nativii zilei de 18 decembrie au nevoie sa isi stabileasca o baza comfortabila si eficienta de actiune si sa spere sa gaseasca un partener compatibil. Acesta trebuie sa fie nu numai un partener iubitor, ci si un prieten intelegator.

Pentru nativii care nu si-au descoperit inca potentialul exceptional, posibil din cauza fricii fata de propria putere, stabilirea unui stil de viata si a unui mediu profesional compatibile cu natura si talentele lor reprezinta cheia succesului.

SFATURI: Gaseste-ti stabilitatea si calmeaza-te. Spatiul si linistea sunt foarte prielnice. Renunta sa fii activ cand nu este cazul. Permite-le si celorlalti sa se remarce.

PUNCTE FORTE:

- Capabil
- Expansiv
- Perseverent

PUNCTE SLABE:

- Preocupat
- Frustrat
- Incapatanat


#353
Tethys

Tethys

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.914 mesaje

Postat 27 februarie 2011 - 08:17


* 19 decembrie - Ziua perturbatorului


Persoanele nascute pe 19 decembrie sunt puternice si se pricep sa ghiceasca reactiile celorlalti. In principal, acest lucru se datoreaza in primul rand atitudinii lor indraznete si perseverentei ce ii caracterizeaza, cat si refuzului lor total de a face compromisuri. Este dificil sau chiar imposibil pentru ei sa se dea drept altcineva si sa nu fie ei insisi. Nu sunt capabili sa-si puna o masca in fata societatii. De obicei, ii vor lasa pe altii sa faca acest lucru. Atitudinea lor este cel mai adesea de genul "asta sunt - iti convine, bine; nu, tot bine".

Poate fi de-a dreptul surprinzator felul in care reusesc nativii zilei de 19 decembrie sa depaseasca orice dificultate. Insa, batalia pare ca face parte din viata lor si este greu sa ti-i imaginezi ducand o viata linistita, fara provocari. Vietile lor pot semana cu un fel de batalie continua, in care ei isi disputa energiile concentrate impotriva marilor sanse. Ei vor castiga de fiecare data. Totusi, vor suferi si infrangeri zdrobitoare. In timp ce ei vor suferi profund si uneori chiar se vor gandi serios la ideea de a renunta, spiritul lor ramane neinfricat. Astfel, triumfurile lor au mari semnificatii, fiind nascute nu numai dintr-un eroism chior, ci mai degraba dintr-o hotarare plina de curaj.

In ciuda marilor dificultati pe care soarta le-a harazit nativilor zilei de 19 decembrie, confruntarile lor cele mai serioase vin de la nivelul lor profund personal. De exemplu, letargia si lipsa de energie le poate inmuia spiritul, dar vor refuza sa se potoleasca. Pe de alta parte, o furtuna de emotii violente poate sa se abata asupra lor pe neasteptate, in primul rand manifestandu-se in plan personal, posibil izbucnind mai tarziu si in viata lor publica.

Este greu sa dai vina pe nativii zilei de 19 decembrie in asemenea momente deoarece vor experimenta cele mai negre si mai puternice suferinte. Suferinta lor va starni simpatie din partea celor mai sensibili. O astfel de simpatie poate fi in mod normal mai putin potrivita, in cazul in care cei nascuti astazi isi directioneaza negativitatea inspre exterior. Pasionati, innebunitori, ingrozitori, nativii zilei de 19 decembrie pot pune cu adevarat la incercare rabdarea celorlalti. Intradevar, viata poate fi de departe mai putin incitanta fara ei.

Urmandu-si propriul drum si manifestand un spirit de libertate, nativii zilei de 19 decembrie sunt adesea admirati de persoanele mai tinere, care ii vad ca pe niste personaje romantice. Cei nascuti astazi nu sunt neaparat responsabili pentru persoanele mai tinere care au tendinta de a-i imita. Insa, daca au o legatura directa cu un copil, ei ar trebui sa incerce sa isi echilibreze anumite atitudini volatile.

Nativii zilei de 19 decembrie simt o mare nevoie de neseriozitate in vietile lor, dar detesta umorul fals. In general, propriul lor simt al umorului are o latura ironica, sau devine chiar un fel de batjocura. Ce nascuti astazi prezinta adesea o fata serioasa lumii, insotita de o anumita postura respingatoare. Este nevoie de multa munca pentru a iesi din acest tipar si pentru a reusi sa se exprime pe deplin, intr-o maniera cursiva si facila.

SFATURI: Calmeaza-te. Evita sa plasezi problemele dificile pe umerii celorlalti. Nu mai ascunde atat de multe lucruri. Socializeaza-te acolo unde si cand poti. Aminteste-ti sa razi. Nu te mai considera un etern nefericit.

PUNCTE FORTE:

- Profund
- Indraznet
- Neinfricat

PUNCTE SLABE:

- Suferind
- Enigmatic
- Intunecat


#354
Tethys

Tethys

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.914 mesaje

Postat 27 februarie 2011 - 08:18


* 20 decembrie - Ziua initiatorului


Persoanele nascute pe 20 decembrie se straduiesc din rasputeri sa genereze ganduri, sentimente si activitati superioare in jurul lor. Dorinta lor de a initia este mareata. Nefiind extrem de preocupati de intretinere si administrare, ei prefera sa treaca la urmatoarea sarcina dupa ce au pus lucrurile in miscare. Totusi, exista o continuitate in munca lor si astfel ei pot sa-si construiasca o reputatie stabila in timp.

Pentru nativii zilei de 20 decembrie, impulsul de a face ceva si fapta in sine poate sa avanseze cu o viteza foarte mare. Intr-adevar, odata ce persoanele nascute astazi s-au hotarat asupra unui lucru, sunt greu de oprit, in primul rand pentru ca se misca foarte repede in acest sens. Viteza, ingenuitatea, eficienta si gratia ajung la cote inalte in ceea ce ii priveste, astfel incat rezultatul actiunilor lor poate fi extraordinar. Nativii implicati in activitati intelectuale pot fi acuzati uneori de superficialitate in ceea ce priveste arta, studiile si teoriile lor. Insa, este destul de clar faptul ca metodele lor implica de obicei abordarea subiectului plecand de un numar de puncte de vedere diferite si nu prin testarea teoriilor la un nivel mai profund.

Nativii zilei de 20 decembrie detin de obicei controlul energiilor lor fizice si sunt atrasi in mod special de tipul de experiente metafizice. Ei sunt bine acorati in realitate, acum si aici, si extrem de suspiciosi in ceea ce priveste povestile neverificate sau alte miracole si experiente extraterestre. Persoanele nascute pe 20 decembrie nu sunt genul de oameni care accepta autoritatea sau orice zvon. Ei pot fi extrem de combativi in sustinerea a ceea ce simt si pretind cu inversunare, dar si extrem de agresivi in fortarea propriilor idei si puncte de vedere.

In general, imaginea per ansamblu este importanta pentru nativii zilei de 20 decembrie. Acestora le place sa filozofeze pe marginea lucrurilor in general si apreciaza un auditoriu receptiv. Le face mare placere sa influenteze modul gandire al celorlalti. Asadar, este foarte normal sa isi asume rolul de parinte sau profesor. Deoarece de cele mai multe ori sunt muncitori neobositi, ei tind sa astepte de la copiii si elevii lor sa aiba aceeasi energie si sa depuna acelasi efort ca si ei. Ei trebuie sa aiba grija in acest sens sa nu treaca cu vederea diferentele dintre indivizi, sau sa considere in mod eronat ca energia si puterile de concentrare ale unui individ oarecare sunt comparabile cu ale lor. De fapt, notiunile preconcepute si cerintele vor crea in cele din urma probleme nativilor zilei de 20 decembrie, deoarece ele vor duce la surmenaj si tensiuni nedorite in relatie cu cei care sunt la fel de incapatanti ca si ei.

Persoanele nascute pe 20 decembrie trebuie sa-si tempereze energiile pentru a-i intelege mai bine pe ceilalti. Ei ar trebui sa incerce sa nu mai fie atat de fixati pe a produce. Mai devreme sau mai tarziu ei vor dori sa isi indrepte o mare parte din energia lor inspre interior si astfel vor deveni linistiti si in acelasi timp puternici.

SFATURI: Nu mai considera ca tu le stii pe toate. Invata sa iti recunosti greselile. Persista in ceea ce ai inceput si nu mai trece atat de repede la altceva. Cultiva-ti umilinta.

PUNCTE FORTE:

- Ager
- Impulsiv
- Productiv

PUNCTE SLABE:

- Repezit
- Atotstiutor
- Combativ


#355
Tethys

Tethys

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.914 mesaje

Postat 27 februarie 2011 - 08:19


* 21 decembrie - Ziua marii dileme


Indivizii puternici nascuti pe 21 decembrie stiu cum sa foloseasca tacerea in avantajul lor. Fie ca sunt vorbareti sau nu, ei vor folosi in primul rand limbajul trupul, prezenta fizica si mintea pentru a-si prezenta ideile intr-o maniera irezistibila. Este foarte dificil sa li te opui pentru ca sunt foarte hotarati sa isi realizeze obiectivele.

Intradevar, nativii zilei de 21 decembrie dau dovada de energie si hotararea de a rezolva problemele in felul lor unic si in directia pe care o vor dori ei. In cazul in care forteaza un alt individ sa faca ceva asa cum vor ei, ar fi mult mai bine sa aiba control asupra rezultatului.

Nativii zilei de 21 decembrie pot folosi tacerea cu un efect devastator. Refuzand sa vorbeasca in situatiile cruciale ale unei conversatii sau negocieri, ei ii pot supara sau intimida pe ceilalti mult mai mult decat daca ar fi vorbit sau chiar tipat. Se poate descoperi ca in spatele acestei taceri exista un temperament malefic ce poate izbucni in orice moment si ceilalti ii trateaza adesea pe cei nascuti astazi cu mare grija, ca nu cumva sa explodeze precum un vulcan. Acest sentiment ii poate face pe partenerii lor sa se sature de ei si vor ajunge in cele din urma la o despartire. In consecinta, nativii zilei de 21 decembrie pot avea dificultati in mentinerea relatiilor interpersonale de-a lungul anilor, posibil lasand in urma lor un sir de inimi frante.

Celor nascuti astazi nu le place in mod special sa raspunda la intrebari legate de ei insisi. Extrem de secretosi in legatura cu viata lor interioara fantezista, ei sunt fara doar si poate foarte puternici in proiectarea acestor fantezii in lume si in crearea mediului propice pentru acestea. Atat dorintele cat si capacitatea lor de a-i controla pe ceilalti sunt mari. Multi oameni ii trateaza exact asa cum vor sa fie tratati pentru a le mentine acestora buna dispozitie, deaoarece stiu ce ii asteapta daca aceasta dispozitie se schimba. Totusi, nativii zilei de 21 decembrie pot fi fermecatori, senzuali si calzi cu cei pe care ii iubesc.

Atat barbatii, cat si femeile, nascuti astazi sunt puternici din punct de vedere fizic prin capacitatea de a stapani miscarea si repausul. In plus, ei isi manifesta de obicei dragostea mai mult fata de copii si animale. Aceasta dragoste poate eclipsa din cand in cand interesul pentru partenerii lor de viata. In asemenea relatii, darul lor puternic intuitiv si abilitatile nonverbale isi gasesc o gama intreaga de exprimare.

"Cel ce nu este de partea mea, este impotriva mea" este cel mai adesea motto-ul nativilor zilei de 21 decembrie. Ei trebuie sa invete sa fie mai iertatori. Reducerea fricii de respingere, indoielilor usoare si nesigurantelor, calmarea dorintelor intense de a fi admirati sunt obiective importante pentru dezvoltarea lor spirituala viitoare.

SFATURI: Invata sa fii mai deschis si mai putin secretos. Ai incredere si impartaseste. Nu iti creea resentimente. Fanteziile pe care le proiectezi pot fi periculoase. Fereste-te sa ai pretentii prea mari de la ceilalti.

PUNCTE FORTE:

- Hotarat
- Atletic
- Intuitiv

PUNCTE SLABE:

- Egoist
- Dominant


#356
Tethys

Tethys

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.914 mesaje

Postat 27 februarie 2011 - 08:20


* 22 decembrie - Ziua continuitatii


Nativii zilei de 22 decembrie sunt stapani ai actiunilor pe termen lung. In munca lor sau in viata de familie tema succesiunii este destul de importanta pentru ei. Puterile lor profetice sunt de obicei rezervate pentru a face preziceri corecte pentru viitor pe baza datelor pe care le-au adunat din trecut. Aceasta nu implica neaparat ca ei sunt incapabili sa schimbe cursul lucrurilor. Stiu bine ceea ce vor in viata planificandu-si eforturile si timpul in conformitate cu scopul urmarit.

Adeptii securitatii, nativii zilei de 22 decembrie progreseaza in general incet si sigur, an dupa an construindu-si o structura trainica a vietii. Datorita naturii lor grijulii, ei experimenteaza cateva colapsuri, iar cand catastrofa se abate asupra lor, ii loveste destul de tare. Insa, dupa o perioada rezonabila de timp in care se refac, ei continua sa isi urmeze drumul. Daca sunt extrem de ambitiosi (ceea ce rareori se intampla in cazul nativilor zilei de 22 decembrie) urcarea lor in varful piramidei poate fi extrem de lenta, atat datorita faptului ca refuza sa isi asume riscuri lipsite de temei sau sa faca compromisuri in ceea ce priveste integritatea lor. Munca lor cat si abordarea vietii lor este asemanatoare cu a unui artizan care se bucura enorm atat de procesul de producere in sine, cat si de produsul finit rezultat.

Nativii zilie de 22 decembrie par sa fie foarte rabdatori si acest lucru este valabil pe termen lung. Totusi, in cazul oricarei situatii zilnice, ei pot lasa lucrurile marunte sa ii supere, vor deveni iritati, indaratnici si vor condamna usor. Reactiile lor tind sa fie pripite si vor fi foarte usor enervati. Cu toate acestea, ei vor purta rareori pica in acest sens, odata ce si-au exprimat dezaprobarea. Ei asteapta ca regulile lor sa fie urmate intocmai in respectivele situatii, in special cand vine vorba de copiii lor. Trebuie sa evite sa devina persoane autoritare rigide, deoarece un astfel de comportament poate starni resentimente din partea membrilor familiei sau in anumite cazuri chiar revolta.

Pentru majoritatea celor implicati, nativii zilei de 22 decembrie demonstreaza o natura serioasa si secretoasa, insa cand umorul lor se face remarcat, cei care ii inconjoara se vor relaxa cu siguranta. Intradevar, celor nascuti astazi le place foarte mult relatia de camaraderie cu cei cativa prieteni sau cu membrii familiei. Totusi, fiind indivizi care au nevoie sa fie singuri in cea mai mare parte a timpului, ei nu se vor simti comfortabil in adunarile sociale mari. Ei vor prefera sa se retraga in ei insisi, decat sa fie in centrul atentiei. Ei trebuie sa fie atenti ca umorul lor uneori taios, ironic si satiric sa nu degenereze in glume sarcastice si socuri negative. O sarcina importanta pentru ei este sa pastreze un echilibru intre a se distra si a fi seriosi, intre expunerea sociala si izolare si, daca este posibil, sa gaseasca un canal prin care gandurile si sentimentele lor profunde si adesea izolate sa poata fi exprimate.

SFATURI: Domoleste-ti latura restrictiva. Invata sa fii mai deschis si mai permisiv. Nu mai condamna. Uneori, poate fi extrem de sanatos si distractiv sa faci lucruri prostesti. Integreaza-te din punct de vedere social.

PUNCTE FORTE:

- Atent
- Pregatit
- Increzator

PUNCTE SLABE:

- Irascibil
- Rigid
- Taios


#357
Tethys

Tethys

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.914 mesaje

Postat 27 februarie 2011 - 08:22


* 23 decembrie - Ziua razbaterii


Nativii zilei de 23 decembrie sunt cei mai fericiti cand razbesc, forand pana la mari adancimi in efortul lor sustinut de a-si promova si implementa ideile si visele. Acest lucru nu trebuie sa creeze impresia ca ei sunt in mod special radicali sau revolutionari, deoarece in realitate sunt retinuti si precauti. Intradevar, cei nascuti astazi, imbratiseaza in general cu fermitate valorile stabilite, isi cantaresc planurile cu grija inainte de a actiona si pastreaza o legatura stransa cu familia si cu grupul social de care apartin. Ei pot adesea sa isi imbunatateasca cu mult grupul social si, deoarece sunt ageri la minte, gasesc instinctiv cea mai buna cale de urmat. In acest sens, sunt profetici, capabili sa prevada viitorul nu numai referitor la ce trebuie sa faca mai tarziu ci chiar cum sa se pregateasca pentru acest lucru.

Nativii zilei de 23 decembrie refuza sa fie ignorati. Ei considera respingerea ca pe o provocare careia sunt pe deplin pregatiti sa-i faca fata. Deoarece lupta este ceva firesc in cazul celor nascuti astazi, ei vor refuza sa se complaca in situatii tensionate. Acest lucru ar trebui sa nu implice faptul ca sunt invulnerabili la sentimentele de indoiala, dar asemenea nesigurante de obicei doar ii determina sa se redreseze si sa se stabileasca la un nivel mai inalt. De fapt, cei nascuti in aceasta zi se simt adesea neconfortabil cu ei insisi si cu pozitia lor in viata. Un disconfort esential in ceea ce priveste statutul lor ii poate incita sa isi urmeze in mod constant visele. Ei nu vor prefera sa stea linistiti si nu se vor multumi doar sa doreasca acest lucru.

Nativii zilei de 23 decembrie au o stabilitate caracteristica, combinata cu o incapatanare acuta care face ca orice relatie cu ei sa fie extrem de dificila. Ei nu apreciaza autoritatea care ii provoaca si nici nu sunt adepti ai ideilor radicale si ciudate (altele decat ale lor, desigur). Este important ca nativii care ajung pe pozitii de raspundere si influente sa ramana deschisi criticilor sanatoase si sugestiilor pozitive.

Intelegerea ocupa rareori cea mai inalta pozitie pe lista abilitatilor si valorilor nativilor zilei de 23 decembrie. Desi adesea au o atitudine pretentioasa si capricioasa, ei pot fi extrem de draguti. Cei nascuti astazi pot parea reci si distanti. Barbatii nascuti pe 23 decembrie trebuie sa fie atenti sa nu isi manifeste atitudinile de "macho" si femeile sa nu fie extrem de agresive sau dominante. Pe masura ce inainteaza in varsta, nativii de amebele sexe trebuie sa invete sa se mai abata de la drumul lor si sa permita generatiei tinere sa se remarce. Pensionarea nu este compatibila cu majoritatea nativilor zilei de 23 decembrie. Ei vor prefera intotdeauna sa aiba un rol cat mai activ.

SFATURI: Nu iti conduce viata la un nivel inferior. Fereste-te sa iti faci socotelile cu maruntisuri si sa pierzi din vedere sumele mai mari. Planificarea exagerata a viitorului poate inhiba cursul natural al evenimentelor. Invata sa accepti si punctele de vedere ale celorlalti.

PUNCTE FORTE:

- Activ
- Responsabil
- Prietenos

PUNCTE SLABE:

- Autoritar
- Incapatanat


#358
Tethys

Tethys

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.914 mesaje

Postat 27 februarie 2011 - 08:23


* 24 decembrie - Ziua emotiilor complexe


Nativii zilei de 24 decembrie nu se pot astepta sa aiba o viata usoara. Bucuriile, supararile, recompensele si dezamagirile sunt in general manifestate la un nivel foarte inalt, diferit de cele ale semenilor lor. Oamenii pot gandi ca nativii se expun neintemeiat unui mare stres si unor greutati exagerate. Din punct de vedere al emotiilor (in special ale femeilor nascute pe 24 decembrie), implicarea lor, legaturile interpersonale dificile si solicitante pot contribui la crearea unui mediu de nesiguranta.

Desi rareori lucrurile vin de la sine pentru nativii zilei de 24 decembrie, ei reusesc sa se mentina pe linia de plutire si chiar sunt capabili sa realizeze lucruri marete. Problemele ivite de-a lungul carierei au de obicei legatura cu natura lor emotionala care le poate crea dificultati cu superiorii si colegii. Ei sunt capabili sa se inteleaga cu oamenii si chiar sa le castige respectul, dar fara doar si poate par sa starneasca aminozitati ascunse si intalnesc dusmani puternici. Altii pot detesta la ei spiritul prea critic. La un moment dat, le poate lipsi chiar diplomatia si tactul. Cheia celor nascuti astazi pentru a-si ameliora situatia consta in recunoasterea anumitor chestiuni din vietile lor, studiindu-le si rezolvandu-le, evitand sa repete acele actiuni care nu functioneaza. Astfel, ei vor fi capabili sa isi imbunatateasca starea si vor evita problemele pe care le urasc in mod normal.

Nativii zilei de 24 decembrie au adesea abilitati intuitive si fizice si parte din problemele lor reies din cauza faptului ca pot prevede sau chiar reactiona la lucruri care nici nu li s-au intamplat celorlalti. Datorita acestui fapt, ei trebuie sa invete sa cultive rabdarea si sa nu se mai infurie atat de repede sau sa devina irascibili. Ei au calitati magnetice cu care reusesc sa ii ataga pe ceilalti (adesea din punct de vedere sexual), dar pot avea probleme mai tarziu in ruperea legaturii cu cei pe care i-au incurajat in mod eronat inca de la inceput.

Nu foarte frecvent, exista un domeniu tehnic in care nativii zilei de 24 decembrie exceleaza. Daca reusesc sa iasa la liman, sa scape de toate anxietatile si depresiile la care sunt predispusi, nepermitand vietii lor emotionale sa intervina prea mult in activitatea profesionala si mai presus de toate sa isi mentina increderea in ei insisi si in aspiratiile lor, ei vor avea intradevar succes in domeniul lor de activitate. Pe de alta parte, daca isi pot mentine obiectivitatea si increderea, ei vor lupta cu inversunare timp de multi ani. Ei trebuie sa isi pastreze independenta si din cand in cand sa renunte la responsabilitati fara sa construiasca un zid in jurul lor.

Nativii zilei de 24 decembrie trebuie sa invete sa se descurce cu energiile negative si circumstantele suparatoare. Daca nu reusesc sa cultive o atitudine mai optimista in ceea ce priveste viata, ei pot atrage nefericirea asupra lor, pur simplu stand si asteptand-o. Pe de alta parte, daca vor ramane realisti si deschisi oportunitatilor vietii, daruind si primind cat mai usor posibil, ei pot sa isi usureze dificultatile si isi pot face viata mult mai placuta.

SFATURI: Nu repeta aceleasi greseli. Invata din experientele dureroase. Crezi in tine si pretinde recunoastere pentru talentele si realizarile tale. Fereste-te de orice fel de droguri.

PUNCTE FORTE:

- Vizionar
- Capabil
- Organizat

PUNCTE SLABE:

- Distras
- Autodistructiv
- Confuz


#359
Tethys

Tethys

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.914 mesaje

Postat 27 februarie 2011 - 08:24


* 25 decembrie - Ziua supranaturalului


Nativilor zilei de 25 decembrie le place sa experimenteze in primul rand cele mai neobisnuite laturi ale vietii. Este vorba de cele care ii elibereaza de preocuparile zilnice ce le starnesc interesul, adesea cautand starile mult mai inalte si mai exaltante. Ei trebuie sa ajunga la aceste stari prin diferite forme ale artei, cum ar fi muzica si dansul, prin experiente religioase sau posibil doar prin manifestarea imaginatiei. Totusi, nativii zilei ce sunt mai putin evoluati cauta sa scape de poverile vietii sau de problemele personale printr-o varietate de mijloace (substante stimulatoare care provoaca dependenta, diversiuni senzationale, etc.).

Pentru multi dintre nativii zilei de 25 decembrie, experientele de varf au legatura mai mult cu faptele realizabile si concrete decat cu gandurile fanteziste si imaginare. Insa, astfel de realizari pot avea si o latura fantastica, iar nativii zilei de 25 decembrie isi vor forta abilitatile si talentele la maximum. Intradevar, chiar si cei mai putin exceptionali dintre nativii acestei zile au tendinta de a merge pana foarte departe atunci cand sunt implicate carierele lor, activitalile preferate si interesele lor. In general, ei acorda mai multa importanta limitelor sociale sau personale transcedentale decat acumularii de bogatii si putere.

Indiferent ca ar putea fi vorba de ultimul lor obiectiv, majoritatea nativilor zilei de 25 decembrie sunt persoane care isi asuma riscul. Daca sunt oameni de afaceri, ei nu sunt genul care se multumesc doar cu investitiile pe care le-au facut. Daca sunt artisti sau mestesugari, ei nu se vor multumi niciodata cu caliatatea muncii lor. In calitate de membri de familie, ei au tendinta de a se stradui sa formeze un grup ideal, preocuparile lor depasind cu mult asigurarea comfortului si abordarea grijilor zilnice. Totusi, cei nascuti in aceasta zi trebuie sa se fereasca de a se suprasolicita, deoarece ei pot pune in pericol bunastarea celor ce depind de ei sau este posibil sa emane inconstient impulsuri distructive.

Deoarece persoanele nascute pe 25 decembrie au tendinta de a se concentra pe realizare, izbandire si transcedere, ei pot pierde din vedere multe dintre intamplarile prezente. Astfel, este important ca cei nascuti astazi sa invete sa savureze momentul, sa se relaxeze si uneori chiar sa se bucure de rezultatele propriilor realizari. In acest sens, nativii zilei de 25 decembrie sunt norocosi cand sunt inconjurati de prieteni si persoane iubite care le scot la iveala latura cea mai vesela si le permit sa ia viata mai putin in serios. O mare parte din felul in care acestia apreciaza starea lucrurilor, viata asa cum este ea, implica neaparat acceptarea imperfectiunilor (atat ale lor insisi, cat si ale celorlati). Intradevar, cand cei nascuti pe 25 decembrie ajung sa fie de acord cu lumea obisnuita ce ii inconjoara, experientele de varf pe care le realizeaza vor avea mai multa semnificatie si izbanzile lor vor fi mult mai durabile.

SFATURI: Fii realist, dar nu iti pierde simtul respectului. Lupta cu deziluziile. Fa un pact cu lumea si fii deschis la acele compromisuri care fac lucrurile sa para mai frumoase, atat pentru tine, cat si pentru ceilalti.

PUNCTE FORTE:

- Orientat spre realizare
- Curajos

PUNCTE SLABE:

- Senzationalist
- Neobosit


#360
Tethys

Tethys

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.914 mesaje

Postat 27 februarie 2011 - 08:25


* 26 decembrie - Ziua neinfricatului


Persoanele nascute pe 26 decembrie nu vor fi niciodata doborate. Este ceva firesc ca ei sa adopte o postura rebela, in special in perioada lor de tinerete. Deoarece au tendinta de a trai la limita, sau cel putin de a se opune standardelor prestabilite, ei pot fi etichetati ca scandalagii sau ca persoane ce atrag ostiliate si energie negativa. Cu trecerea anilor, conceptia lor devine mult mai conservatoare, asezata si rezervata, dar daca vor ramane neimpliniti, sau nu vor fi inclusi in societate, nu se vor mai comporta astfel. Indivizii mai evoluati nascuti pe 26 decembrie modereaza eventual implicarea lor in problemele de putere si devin mult mai deschisi si mai permisivi.

Nativii zilei de 26 decembrie sunt niste provocatori prin natura lor. Adevarul sau neadevarul unei situatii date este uneori ceva ce trebuie examinat in amanunt si nu schimbat sau evitat doar de dragul de a sta linistiti. Cei nascuti astazi sunt curajosi si se confrunta cu probleme si domenii de activitate pe care ceilalti se rusineaza sa le abordeze. In cadrul familiei lor, grupului social sau situatiei profesionale ei sunt considerati critici sinceri ai ignorantei si au putina rabdare cand vine vorba de linguseli sau deceptii. Cel mai adesea, interesele lor constau mai degraba in problemele simple ale vietii de zi cu zi si in actiunile de moment, decat in pornirile supranaturale si metafizice. Inzestrati cu un foarte bine dezvoltat simt al realitatii, ei sunt de obicei foarte bine ancorati in realitate.

Exista pericolul ca nativii zilei de 26 decembrie sa devina destul de duri, fermi pe pozitii, precum o stanca. Ei vor rezita de-a lungul timpului fie ca-i ploaie sau ca-i vant. In cele din urma, ei isi pot pierde sensibilitatea pana in punctul de a deveni lipsiti de sentimente. Nativii zilei de 26 decembrie trebuie sa se fereasca sa ajunga in astfel de situatii. Ei trebuie sa permita in mod constient laturii lor umane sa se manifeste – sa faca un efort sa-si recunoasca greselile, sa vada punctele de vedere contradictorii si posibil sa admita infrangerea. In plus, ei trebuie (in mod special atunci cand ajung in jur de treizeci sau cu putin peste patruzeci de ani) sa se concentreze pentru a ramane deschisi nu numai la experientele noi, ci chiar sa isi urmeze aspiratiile mai inalte.

Nativii zilei de 26 decembrie rareori se grabesc sa rezolve treburile. Ei isi implementeaza ideile incet, cu grija si de obicei nu se vor surmena prea tare. Au o abilitate impresionanta de a-si concentra toate energiile de care dispun intr-o anumita directie, fapt ce ii face adversari devastatori si dusmani de temut. Totusi, ei pot fi dificili si intensi in relatiile lor sentimentale deoarece, de obicei, ei trebuie sa joace rolul dominant. Incercarile serioase de impotrivire la aceasta pozitie se finalizeaza cu o infrangere sau o despartire. Sa invete sa ofere tandrete, blandete si dragoste neconditionata unui partener este o mare provocare pentru nativii zilei de 26 decembrie.

SFATURI: Fii deschis si mentine-ti flexibilitatea. Nu te teme sa recunosti ca ai gresit. Nu cere fidelitate absoluta – o astfel de atitudine starneste doar resentimente. Adu-ti aminte de familie si colegi. Nu-ti mai impovara inima.

PUNCTE FORTE:

- Atent
- Perseverent
- Metodic

PUNCTE SLABE:

- Inflexibil
- Dominant
- Autoritar



Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Bebe s-a intors deja, 28 saptamani

    marile11
    - Ieri, 22:17

  • Dublu test pozitiv È™i nopÈ›i întregi nedormite!

    Ana1298
    - Ieri, 17:26

  • Gata vacanta!

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 16:16

  • Minunea asteptata din burtica

    RoxiMada
    - Ieri, 15:26

  • Nasterea prin cezariana

    AdrianaBlo
    - Ieri, 10:27

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -