Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * - 9 voturi

experiente mistice(3)


392 raspunsuri la acest subiect

#11
3x3

3x3

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 749 mesaje

Postat 03 februarie 2011 - 17:44

ce se intampla cu cei care nu au nici o religie? care nu stiu de nici un Dumnezeu? sau ce se intampla cu cei care au un anumit tip de religie? mai exista templul, treime sfanta?
DA! religia sau absenta credintei nu impiedica cu nimic relatia dintre planurile trimii sfinte ale templului om.
cel ce nu are nici un Dumnezeu, isi asculta inima si isi urmeaza credinta in propiile valori. gratia divina care coboara in templu-cupa de grail, este utilizata conform credintelor personale, conform chemarii inimii. relatia se face prin karma, pe linia orizontala a crucii! si in functie de raspunsurile date pe linia de karma, se apropie de esenta divina sau nu! este alegerea persoanei! insa sunt vieti, si vieti, pana cand omul va lua recunoaste si accepta existenta divina, ca esenta a realitatii omului. omul are o singura viata, Dumnezeu are o eternitate. din pacate, daca omul nu se ridica in viata la esenta divina, va urma o alta, pana cand va reusi sa se intoarca la originea din care a coborat!
iar cei cu religie? religia este, cum zice Caroline, "costum party". indiferent ce cale alege ca si religie de urmat, omul este in aceeasi relatie ca si treime sfanta! diferenta se rezuma doar la cum povestea despre divinitate este asimilata si traita. este tot o alegere personala.
anatomia mistica a templului om este aceeasi, indiferent de credinta, indiferent de absenta credintei, indiferent de calea urmata. DIVINITATEA la nivel de templu este iubire, manifestata prin inima sau prin experienta mistica. la nivel de inima, iubirea se exprima prin toata paleta afectiva, de la emotii pana la sentiment, pe linie mistica, iubirea este adoratie divina, este neconditionata, este lipsita de amprenta personala, individuala, motive si conditionari, este, pur si simplu! iubirea pe linia inimii aduce tot felul de trairi, iubirea pe linie mistica aduce doar pace, armonie, echlibru, miracol!

#12
3x3

3x3

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 749 mesaje

Postat 04 februarie 2011 - 08:06

tocmai am avut o discutie la telefon cu o doamna care nu crede in nimic. dar absolut nimic. si m-a intrebat, cine este DUMNEZEUL asta al tau?
pentru ca venim dintr-o cultura in care am fost crescuti cu imaginea de Dumnezeu, de gratie divina, am fost pusa in mare dificultate, sa caut o definitie a lui DUMNEZEU.
bineinteles, nu am dat nici o definitie, insa am spus ce nu poate fi DUMNEZEU, o reprezentare a unei forte in care omul sa fac proiectia propiilor valori si pirn care sa se indentifice.
dincolo de orice reprezentare, prin propia experienta, esenta divina s-a manifestat prin informatie, informatie pura (nu genul de informatie care se stocheaza intr-un cip).informatia a luat forma de lumina, lumina a luat forma de corp, corpul energetic s-a reunit cu corpul fizic.
cum sa ii vorbesti de Dumnezeu, unui om care nu a auzit de gratie divina, nu stie ce este aia! tot ce am putu spune, a fost, ca daca nu ar fi existat gratia divina in viata ei, viata ei ar fi probabil sustinuta de aparatura medicala, si nu de ceea ce este. iar daca nu crede in nimic, asta nu inseamna ca nu exista ca si realitate divina, urmarind ceea ce ii dicteaza inima. este doar o cale diferita de a porni pe calea si intoarcere la origini. ca va cere timp, sa se recunoasca ca esenta, este doar alegerea si decizia ei.

Doamne, cat de greu a fost sa gandesc divinitatea in definitie pentru o fiinta care nu stie si gaseste nimic in gratie divina si Dumnezeu.
of, of!

#13
light

light

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.465 mesaje

Postat 08 februarie 2011 - 06:57

Sa va povestesc si eu o intamplare despre un vis.

Acum cateva luni am cunoscut o femeie, care urmeaza sa se mute pe strada noastra, prietena cu o mamica de la scoala copilului meu. Cand fac cunostinta cu cineva, niciodata nu reusesc sa ii tin minte numele din prima. Daca mai e si un nume rar, neintalnit de mine pana acum, trebuie sa mi se repete de multe ori. Asadar nu am retinut numele femeii, dar am intalnit-o ulterior de cateva ori pe la scoala, pentru ca si-a mutat si copiii la scoala din zona, unde invata fiul meu. Ieri dimineata a trecut pe langa mine, pe langa faptul ca eram distrata si nu am vazut-o, dupa ce m-a salutat si mi-a spus Hello Lucia, mi-am dat seama ca eu nu ii mai stiu numele. Caci mie mi-a iesit imediat pe urechea cealalta in momentul cand am facut cunostinta cu ea, numele femeii. Am salutat o si eu dar toata ziua am incercat sa mi amintesc numele ei si nu am reusit. In noaptea trecuta am visat-o. Sotul meu ii vorbea pe un ton ridicat copiului ei si dupa cateva discutii, femeia a incercat sa plece suparata iar sotul meu se mira de ce s-a suparat. I-am spus sotului meu ca Angie s-a suparat pentru ca si-ar fi dorit ca el sa ii vorbeasca calm si frumos copilului si nu pe tonul acela. EA mi-a zambit prieteneste si mi-a spus ca am dreptate. Dimineata cand m-am trezit am stiut ca numele ei e Angie. M-am intalnit la scoala cu prietena ei si am intrebat-o care e numele femeii si mi-a confirmat ca e Angie.



Tocmai m-am intors de la scoala unde m-am intalnit cu Angie, radea si ea cand i-am povestit de vis. Apoi mi-a spus ca in sfarist a reusit sa isi vanda vechea casa, caci au cumparat o casa pe strada noastra, si ca si-au vandut si una din masini si intentioneaza sa cumpere una noua. Apoi eu am continuat ceva de genul ca anul asta se pare ca e un an bun pentru ei, o casa noua, o masina noua...si ca... ce ar mai urma a new baby? Si ea zice pai chiar e bebelus in asteptare, credeam ca stii ca sunt insarcinata [:)]




my deviantArt Gallery



Una Pe Zi de Victor



#14
danny1

danny1

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 947 mesaje

Postat 08 februarie 2011 - 21:41

asa mi s-a intamplat si mie de 2 ori,in 2 nopti diferite.plus ca intr-o zi,dupa ce fetita mea se jucase 2 ore singura in camera ei,a venit la mine si mi-a spus:mami,eu am avut o sora.am incercat sa o contrazic,dar era atat de convinsa,incat am vazut ca pt ea era ceva real.ea vb cand se joaca cu papusile,am auzit ca tot discuta dar nu am ascultat sa vad daca cu papusile sau altcineva.
Citat:
citat din mesajul lui Gwendoline
Buna tuturor,Am si eu .... sa zic asa o intamplare un pic cam ciudata si sunt inca sa zic "speriata" acum doua nopti am avut vise ciudate defapt de ce va timp visez ciudat dar de data asta nu a fost un vis . Vocea ma trezit ( poate par nebuna asta ma sperie ), era vocea ficei mele care doarme langa camera noastre ma strigat in soapta, m a trezit si m-am uitat in camera nu era nimeni dar mi-era frica, am adormit la loc, sa intamplat de 3 ori in aceasi noapte am adormit cu greu defiecare data ,fetita mea dormea .Parea totusi reala vocea visam si dintr_o data aud vocea ei ca ma striga o voce blanda ca si cum ar vrea sa ma trezeasca sa_mi spuna ceva...Urmatoarea noapte la fel doar o singura data .I_am povestit si sotului si azi dimineata era in baie si a auzit si el fetita strigandu_ma dar nu era nimeni iar fetita dormea.Suntem nou nebuni sau ce se intampla?Am intrebat-o daca cunva m_a strigat dar dupa cum vad nu stie despre ce vorbim!!!Sau sa fie imaginatia noastra? Gwendoline si Kylian Dariana,mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009)
mami de [ispita] 18.11.03 si [bebic] Robert Stefan 27.09.10
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

#15
Gwendoline

Gwendoline

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 182 mesaje

Postat 08 februarie 2011 - 22:20

Asta ce inseamna ca e o alta fetita ?



Si ti sa mai intamplat de atunci?



sunt curioasa sa vad daca si in noaptea asta ma mai striga !



Fetita mea vorbeste tot timpul cu jucariile dar sigur nici eu nu am fost atenta ce vorbeste!

Si noi ne-am speriat intr_o zi cand stateam afara si ne jucam iar fetita mea a venit si ne_a spus :mami pot sa_i dau jucaria doamnei care sta in gradina alaturata? da care doamna ca doamna era decedata de o zi , iar fetita mea o vedea in curtea iei,am intrebat_o de doua ori si ea sustinea ca e o doamna in curte.

Am avut pielea de gaina si eu si sotul!!



Gwendoline si Kylian



Dariana,mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009)

#16
danny1

danny1

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 947 mesaje

Postat 08 februarie 2011 - 22:37

eu am o ipoteza,dar cel mai bine e sa-ti raspunda 3x3.
fetita mea imi spunea mereu ca la geamul ei vin vrajitoare,dinozauri,etc.sau ca au trecut pe strada alaturata.ziua urmatoare ii desena asa cum ii vazuse.de aceea vrea sa doarma cu draperiile trase.
nu as vrea sa gresesc,de aceea nu zic nimic.dar mesajul lui 3x3 iti va placea.il astept si eu cu nerabdare.oricum nu te speria,eu cred ca nu e ceva rau,dimpotriva.fiind atat de puri legatura lor cu o alta lume se stabileste mai usor.

mami de [ispita] 18.11.03 si [bebic] Robert Stefan 27.09.10

mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah



#17
3x3

3x3

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 749 mesaje

Postat 11 februarie 2011 - 15:16

Lucia, ai vazut cum poti "citi" informatia din campul energetic al templului tau? felicitari pentru usurinta cu care patrunzi dintr-un plan intr-altul, din planul fizic, in planul energetic al planului fizic, chiar si prin vis!
ce s-a intamplat? informatia pe care ai dorit sa ti-o amintesti ai "recuperat-o" dupa o "scena" emotionala, din planul energetic al planului fizic, accesat prin vis. odata intrata in contact cu orice tip de informatie in viata fizica, ea ramane intiparita in planul energetic. o poti reactualiza oricand.
cand "citesti"(prin vis sau constient) o informatie din planul energetic, sunt doua alternative:
-informatia ce trebuie citita iti apartine, si atunci implici din universul energetic propiu orice informatie de tip de emotie, pentru a o reactualiza.ceea ce s-a si intamplat.
-informatia nu iti apartine, si atunci "citirea" ei poate sa apara in "simbol" emotional. orice implicare emotionala, personala in citirea unei realitati exterioare tie, poate schimba informatia ca acuratete. in cazul in care se reduce aceasta incarcare emotionala la zero, informatia poate fi "citita" pur si simplu, asa cum exista. pentru a atinge un nivel de emotie zero, este necesar un antrenament extrem de sever. imi amintesc, Caroline a fost intrebata odata, dupa cum ea martusireste intr-un workshop, cum de stie ca "citirea" intuitiva medicala pe care o face este corecta. raspunsul ei a fost foarte scurt si direct, nu se implica emotional. asa isi da seama daca "citirea" a fost curata sau...incarcata de propiilei ampreinte energetice, care sunt de fapt emotiile, la nivel de plan fizic-mental.
raspunsul a fost putin mai lung decat am sperat, dar am adaugat cealalta alternativa de citire a mesajelor din energetic al planului fizic(la care m-am si limitat, pentru ca exista si varianta de citire a informatiilor din planul energetic al planului spiritual si mistic, insa nu face subiectul acestui raspuns), ca sa complementeze informatia de la varianta pe care tu ai experiemntat-o.


#18
3x3

3x3

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 749 mesaje

Postat 11 februarie 2011 - 16:32

Gwendoline,
Danny1 a avut dreptate, nu ai de ce sa iti fie teama. experienta pe care ai descris-o, este foarte normala, mai ales ca implica o comunicare intre planurile templului: fizic si energetic al planului fizic.
daca puiul tau a vazut corpul energetic al persoanei decedate, inseamna ca ea stabileste cu naturalete o comunicare intre planuri (energetic si planul fizic). daca aceasta comunicare este posibila, dintre planul fizic cu planul energetic, inseamna ca si vice-versa este posibil. canalul de informatie este pur! inca nedenaturat de educatia materialist-dialectica! personal, felicitari ca ai un puiut atat de echilibrat ca si treime sfanta!
cand o persoana moare, corpul energetic al acelei persoane se desprinde de corpul fizic. ca in vis. insa din vis, te asteapta un corp fizic in care sa te intorci. in moarte, corpul fizic nu mai primeste gratie divina. cu alte cuvinte, nu te mai intorci. drumul este catre planul transcedeantal. corpul energetic eliberat de carcasa fizica petrece un timp in planul energetic al planului fizic, pana sa se ridice in lumina divina. daca puiul tau a vazut corpul energetic al doamnei decedate, nu pot decat sa spun ca are o puternica capacitate extrasenzoriala. de aici si abilitatea ei de a lua contactul din energetic al planului fizic cu planul fizic prin voce.
legatura dintre tine ca mama si pui a facut posibila aceasta "interceptie" de prezenta. data viitoare, daca ti se mai intampla, sa o pui sa iti povesteasca ce ca visat. si are sa iti spuna, ca, probabil, te-a visat si ca iti vorbea! insa, trebuie sa prinzi momentul, altfel uita!
noteaza ca aceste experiente au avut loc cand ea dormea. cand omul doarme, iese din corp. asa cum o facem cu totii. dotarea puiului tau consta in faptul ca doreste sa te contacteze de acolo, in timp ce viseaza, calatoreste in planul energetic al universului ei. daca si sotul a auzit-o, atunci ea cu siguranta, a incercat sa stabileasca contactul de dincolo de lumea fizica, in timp ce dormea! trebuie sa fie un copil foarte echilibrat, senzitiv, pur, inocent, frumos! iar legatura dintre voi ca parinti si pui, armonica. daca aceasta legatura nu este armonica, contactul este putin probabil sa se faca.
nu pot decat sa te felicit!
in privinta ideii de normalitate, stai linistita! nu numai ca esti normala, dar existenta iti este si echilibrata ai armonica!
si ca sa te amuzi un pic pe idea de normalitate, am sa iti povestesc o intamplare din facultate. la psihologie, se face si psihiatrie. si am avut un profesor foarte bun, Doctor Ionescu (Dumnezeu sa ii dea LUMINA SA). pe la inceputul cursului de psihiatrie, cand intrasem deja in psihoze, ne-a cerut, noua studentilor, sa trecem prin lista de simptomatologie din cadrul psihozelor, si sa ii spunem, cam unde credem noi ca ne regasim! ne-a lasat sa citim si sa ne cantarim realitatea cu cea descrisa de simptome, si in cele din urma, ne-a intrebat, cam ce am descoperit. majoritatea s-a regasit pe la toate simptomele. se instalase o adevarata panica pe fata tuturora, sa constate asa, pe nespusa masa, ca sunt departe de a fi normali. doctorul a ras de fetele panicate, si ne-a scos din durere prin introducerea in diagnostic! ei bine, atunci toti au scos un oftat de usurare. eram normali! doctorul a specficat modalitatea in care se pune un diagnostic in psihiatrie. iti dau un exemplu extrem de simplu si nespecific ca sa te linistesti; daca, sa spunem, o psihoza prezinta 8 simptome, pentru a defini diagnosticul pacientul trebuie sa prezinte cel putin 4 simptome. exemplul este doar teoretic, pentru a te linisti in privinta normalitatii!
ma bucur ca ai scris. imi cer scuze ca am intarziat cu raspunsul, am fost cu puiul meu la ocean, si am condus 4 ore. cand am ajuns acasa, am fost atat de obosita, incat mi-a fost imposibil sa ma adun si sa rezist in fata calculatorului. chiar daca Danny1[pup] nu salva postarea ta, totusi mesajul l-am retinut fara probleme.

Gwendoline, bine ai venit pe experiente mistice![flo] si Dumnezeu sa va binecuvanteze, ca sunteti parintii unei flori[bibe] minunate! daca cresteti puiul in armonia treimi sfinte, veti avea un om puternic langa voi![flo]



#19
3x3

3x3

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 749 mesaje

Postat 12 februarie 2011 - 18:47

vreau sa adaug ca in ziua de azi copii au aceasta capacitate naturala de citire a planului energetic. educatia limitata si focalizata pe planul fizic senzorial ii determina sa ignore si ulterior sa nu mai dea importanta acestui sistem de receptie a informatiilor din energetic.
slava Domnului, nu se face ruptura de tot! ramane comunicarea prin vis!

au fost intamplari in care am realizat ca si copilul meu vede campul energetic din jurul oamenilor. deseori ma "scaneaza", cand face ceva gresit si ii explic de ce este asa si nu altfel, intai se uita in jurul meu, in special deasupra capului meu. mai ales daca sunt suparata (evident, aura nu mai lumineaza placut, cand intru in disarmonie).
o intamplare a fost foarte evidenta, insa, intr-o zi. am primit vizita unei doamne mai in varsta, mama unei prietene din orasul unde locuiesc. si cum nu cunoaste engleza de loc, atmosfera in casa cu ginerele, nu prea era armonica. cand venea la mine, isi varsa zaduful! doamna avea un suflet bun,insa gura mare; cand se supara injura si blestema ca la usa cortului. intr-o zi cand era foarte suparata, ne-a facut o vizita. copilul meu a inceput sa se joace cu ea. se vedea pe chipul batranei ca este suparata. si cand asta mica a vrut sa vina cu o jucarie la ea, s-a oprit si retras in mod brusc, si-a inclinat capul la 45 grade, si a privit pe sub sprancene. clipea foarte repede, in timp ce privirea ii era atintita in fata ei catre doamna, deasupra ei, dand impresia ca isi da ochii peste cap.eu eram in bucatarie. fata doamnei intre mine si copil. s-a panicat si mi-a zis ca asta mica sa nu faca o criza de epilepsie. spalam vase. cand am vazut ce face, imediat am facut o cruce de lumina instantaneu intre doamna batrana si copilul meu, am facut protectie si rugaciune mental pentru copil, am facut rugaciune pentru doamna batrana. mi-am dat seama ca ceea ce a vazut era prea mult pentru ochisorii ei mici, si capacitatea ei de a percepe. si-a revenit imediat ce am intervenit prin rugaciune, si am lasat-o sa se poarte normal.
fata doamnei nu credea ca am lasat totul sa decurga atat de normal. ca nu am alergat sa intrerup copilul, sau sa vad ce are. nu a fost nevoie. am stiut ce se intampla. dupa intamplarea asta copilul a refuzat in mod categoric sa se mai apropie de batrana.
cand am invatat sa citesc aura, mi s-a spus sa luam exact acea pozitie pe care a luat-o copilul in mod natural: capul inclinat la 45 grade, ca si cum s-ar privi pe sub sprancene. si focalizarea sa se faca in fata sau in spatele obiectului de observat.
sigur, cu copilul meu mai fac excercitii de telepatie. ea se joaca intr-o camera, eu in alta camera, si mentalizez o realitate pe care ea o rosteste in joaca ei. de exemplu, era la computerul ei, in care are numai jocuri ai activitati de invatat alfabetul, numere etc. era un program deschis, legat de numere. ea a cerut la toileta, si eu am ramas la computer. am inceput sa ma joc cu numerele. fiecare numar facea un sunet. ea striga din toileta sa incetez, si am intrebat-o ce numar doreste. am pus mouse-ul instantaneu pe 20 insa fara sa dau click, si am asteptat sa imi spuna un numar. mi-a cerut sa ii pun numarul 20.
si uite asa. o incurajez sa vorbeasca cu plantele, cu pomii, cu gazele si tot ce este natura. sa discute cu vantul si ploaia, cu tunetul si lumina. facem povesti despre faries si orice forma de viata. o incurajez sa fie in armonie cu elementele naturii, sa discute cu orice forma de viata. eu imi folosesc imaginatia, creativitatea. ea se manifesta normal. este o capacitate a ochiului energetic din planul fizic, care in mod natural este deschis, la varste mici. cu educatia acesta ramane deschis sau se inchide, si accesul la informatia energetica se face doar in timpul somnului, cand comunicarea in mod natural nu mai este impiedicata de starea de veghe a egoului!





#20
3x3

3x3

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 749 mesaje

Postat 16 februarie 2011 - 17:04

am sa va redau un vis si realitatea din viata din spatele mesajului acestui vis, care arata foarte clar relatia dintre ce se patreaza in memoria energetica din experienta de viata din trecut si cum informatia inmagazinata in memorii-emotii-energii este reactualizata in vis, pentru ca egoul sa ia la cunostinta o situatie unde trebuie sa se faca lumina.

"Draga 3x3, am avut o noapte groaznica!In primul rand vreau sa iti spun insa ca aseara am ascultat inainte sa adorm 2 cduri cu C M. Erau de la niste seminarii ale ei, cre ca era Finding your secret contract. Si vb despre, cat am ascultat eu,primele 2 chakre. Si la un mom dat vb despre puterea superstitiilor si a atitudinilor din copilarie. Si intreaba pe cineva din auditoriu care este superstitia lui si de ce se teme cel mai mult, iar resp zice ca nu stie. Iar CM Zice ca asta e cel mai frapant, ca noi spunem ca nu stim care sunt aceste frici. M-am gandit o fractiune de secunda si sincer nici mie nu mi-a trecut nimic relevant prin cap. Dupa care am terminat de ascultat cd, am facut ex cu dr Schultz si m-am culcat. Si am visat ca eram la casa bunicilor mei, acolo unde am avut si visul cu focul. Pe vremea bunicilor, in fata casei unde era intrarea (acum intrarea e in alta parte) era o buturuga mare, pana la brau pe care bunicii taiau diverse (de ex. Iarba pt pasari, oasen etc.). In vis in locul acestei buturugi (care acum nu mai exista) era o tufa de buruieni. Langa tufa era bunicu pe o caruta fara cal si incarca nervos si hotarat otava, verde, proaspata.Langa el eram eu, mama, tata, sora mea si altii, neidentificatin ca si in visul cu focul. Si tata cu mama incercau sa I'll convinga pe bunicu sa lase otava, sa nu o stranga ca nu are unde sa o duca, nimeni nu o va vrea. La care bunicul f nervos a zis ca daca nu o va vrea nimenin mai bine o arunca in groapa de sub tufa, dar tot nu lasa otava. Iar noi am zis ce groapa, ca nu e acolo decat o tufa, dar bunicu a zis ca nu e adevarat. Si am tras nitel de buruienile alea si dintr-o data s-a prabusit pamantul si a aparut o mica intrare in ceea ce parea sa fie un culoar cimentat in fatan se vedea doar pamantul deasupra si peretele de ciment. Si uitandu-ma spre intrarea aia am realizat brusc ca in spatele meu nu mai e curte ci erau copaci. Iar la intarea din partea dreapta a pesterii, cum ma uitam spre ea, era o lighioana verde ceva intre soparla si varan. Mi-e imi este frica de tot ce inseamna taratoare. Motiv pt care a inceput sa imi tremure tot corpul. Uitandu-ma la varan (doar ca nu era balos) am vazut un sarpe imens, lung, de un galben stralucitor (piton parca) alunecand spre gaura aia, a coborat in intrarea aceea dupa care a cotit-o spre stanga culoarului din pamant . La scurt timp care am vazut mergand dupa sarpele galben, tot un sarpe f lung, dar nu asa gros, si verde, tot spre stnga tunelului. Si uitandu-ma dupa serpii astia am vazut ca la intrarea in pestera mai era un sarpe verde incolacit, cu niste pete rosii (toate culorile serpilor erau extrem de vii), parca statea de paza. Doamne, 3x3 daca ai stii cat imi este de frica de serpi! Numai cand ma gandesc la ei ma ia cu fiori. In acest moment mi-am luat privirea de la pestera si gandindu-ma in vis la Caroline, am realizat ca imi este frica de serpi, de cand eram f mica. Si in timp ce ma gandeam la serpi am vazut cu groaza ca mama s-a transformat intr-un sarpe mare, verde, cu niste ochelari pe nas, bot ce o fi fost ala. Si sarpele ma indeamna sa prind varanul si varanul incepe sa ma urmareasca si eu tremuram toata, am impresia ca am inceput sa si plang, iar varanul era din ce in ce mai aproapen dupa care am constientizat ca pot scapa de varan si de sarpele verde -mama numai daca ontru in tunel. Dar la intrarea in tunel era alt sarpe si stiam ca mai intrasera 2 acolo, plus ca parea ca era intuneric acolo. Iar sarpele soi vranul erau din ce in ce mai aproape de minen iar eu din ce in mai aproape de sarpele incolacit. Tremuram din ce in ce mai rau. Moment la care m-am trezit. M-am trezit tremurand toata! Si a tremurat carnea pe mine pana l-am dus pe copil la scoala. Dupa ce l-am lasat acolo, mi-am pus la casti Olias of Suinhillow si dupa 30 de secunde m-am simtit ca noua. In timp ce ti-am scris insa mesajul asta m- a apucat tremuriciul iar, am transpirat toata.Astept lumina de la tine, prin tine. "

urmatorul mesaj va fi raspunsul


Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Control

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 21:41

  • Ce am învățat până acum în sarcină?

    Ana1298
    - Ieri, 20:26

  • Bye bye la job

    FloreClau
    - Ieri, 19:30

  • Palpitatii puternice

    RoxiMada
    - Ieri, 17:33

  • Care este cel mai frumos lucru în a fi însărcinată?

    Ddeenniissaaa
    - Ieri, 15:52

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -