Vad ca doar eu imi etalez aici stiinta in diversificare
Dar ca sa nu va plictisiti cumva va mai scriu o reteta
Budinca de gris
- 4 oua
- 7 linguri de gris
- 4 linguri de zahar
Se amesteca galbenusurile cu zaharul. Se bat apoi albusurile spuma. Se adauga la galbenusuri si apoi se adauga grisul si se amesteca usor. Se toarna toata compozitia intr-o tava tapetata cu unt si se pune la cuptor. Dupa ce s-a rumenit se scoate din cumpor si se insiropeaza bine cu lapte fierbinte in care dupa preferinta se poate adauga zahar, vanilie dupa gust.
Karlei ii place si o mananca uneori pe langa fructe.
Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
Diversificarea si ce mai mananca azi copilul meu?
Deschis de
c.valy
, nov 08 2009 19:45
27 raspunsuri la acest subiect
#11
Postat 09 noiembrie 2009 - 23:36
#12
Postat 10 noiembrie 2009 - 00:07
Asa Jo da retete ca eu le memorez si asta e iamiii merge dimineata dar am o intrebare nu iese multa?adica de facem doar pentru ei la o masa nu putem sa dam cantitatile in doua?uite vezi stii mai multe dact noi
Luca Daniel 22.10.2008 povestea mea Slideshow asa sunt eu prematuri esente tari
Luca Daniel 22.10.2008 povestea mea Slideshow asa sunt eu prematuri esente tari
#13
Postat 10 noiembrie 2009 - 00:46
Valy bineinteles ca poti injumatatii cantitatile, dar daca iasa mai mult mancati si voi ca desert. Noi asa facem.
Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
#14
Postat 10 noiembrie 2009 - 15:44
Am facut ficatelul aseara pana la urma cu ardei si ceapa a fost iamiiii(tati la facut)iar dimineata am facut budinca mi-a iesit(zic eu)inportant este ca a mancato am facuto la jumate si a mancato toata....la pranz avem supa cu galuste si piept de puiseara iaurtelul,sau poate o mamaliguta cu almete nu stim sigur
Luca Daniel 22.10.2008 povestea mea Slideshow asa sunt eu prematuri esente tari
Luca Daniel 22.10.2008 povestea mea Slideshow asa sunt eu prematuri esente tari
#15
Postat 10 noiembrie 2009 - 18:34
Valy, ma bucur ca la Luca i-a placut si a mancat.
Poate mai revin deseara si cu alte chestii yammmyyy [pofta]
Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
Poate mai revin deseara si cu alte chestii yammmyyy [pofta]
Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
#16
Postat 10 noiembrie 2009 - 20:46
Valy, asa cum ti-am spus si dincolo, e o idee foarte buna, asa macar ne inspiram una de la cealalta.
Bine, ca inca noi suntem mai mult pe lapte ca doar solide mananca foarte putin, dar pe viitor ne va prinde bine...
Bine, ca inca noi suntem mai mult pe lapte ca doar solide mananca foarte putin, dar pe viitor ne va prinde bine...
#17
Postat 12 noiembrie 2009 - 16:24
Meniul zilei de azidimineata:paste cu lapte putin indulcit am cautat cus-cus dar nu am gasitla pranz:supa de ficatel de pui(la fel ca orice supa facuta diferenta ficatul)iar diseara o sa incerc fulgii de porumb cu un iaurtel sa vad de mergeapropo noi mancam asa:Luni si Joi-ficatelMarti si Vineri-ousorMiercuri si Sambata-carnita(sau peste),iar o zi adiaca Duminica fara,atunci mancam mai multe legume
Luca Danielaici cu mine
Luca Danielaici cu mine
#18
Postat 12 noiembrie 2009 - 16:32
Valy te rog zi-mi si mie reteta la supa de ficatel .
Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
#19
Postat 12 noiembrie 2009 - 17:20
Cu mare placereSupa de ficatei E ca si cea de pui cum am mai zis singura diferenta este ca intai pun aparte 4-5 ficatei la fiert si le iau spuma,apoi separat pun la fiert morcov,ceapa,pastarnac,telina toate taiate mai mari,cotoare de patrunjel,leustean asta ff mic ca Luca nul accepta,adaug si ficatelul (merge si de la inceput)adica odata cu legumele dar si pe parcurs,pun un praf de delicat pt gust ca de nu are... mai la sfarsit adaug 1-2 cartofi si 1-2rosii(decojite),la urma de tot fac si putini turnatei pentru ingroseala si gataapoi ii adun legume,turnatei si o bucatica ficatel i le pisez ca intregi nu le vrea ii pun si putina zeama si papa baitul[pofta]turnatei:un ou faina sa se ingroase putin ii bag intr-o punga ii fac o gaura si ii inprastii deasupra,de e putina supa(de facem doar pentru o masa doua)nu ii punem toti ca se umfla 2-3 siruri e de ajunscam aste e Luca o prefera mai mult decat pe cea de pui..de ce nu stiu ca doar la gust nu e mare diferenta
Luca Danielaici cu mine
Luca Danielaici cu mine
#20
Postat 15 noiembrie 2009 - 15:39
Luca Danielaici cu mine