Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Bruce, minunea noastra


13 raspunsuri la acest subiect

#1
Iulika29

Iulika29

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.533 mesaje

Postat 20 septembrie 2009 - 19:04

Dupå 3 såptamani de la nasterea minunii noastre m-am hotarat så scriu povestea nasterii lui.Pe 12 august pe seara stand de vb cu fetele de pe forum am inceput så simt niste dureri dubioase pe langa faptul ca mi se intarea burtica.Nu eram sigura daca e durerea care o simti la o contractie pt ca de avut am avut contractii dar nu dureroase decat burtica intaritå si cam atåt..
Eram in såpt 37 +4, deci nu era nimic iesit in comun daca erau contractiile adevarate mai ales ca luna august a fost una plinå(plimbåri , gratare), nu am stat deloc locului.Mai toti isi dadeau cu pårerea la nasterea mea cum cå as naste mai devreme pt ca deja burtica se låsase vizibil si incepusem så simt anumite dureri care te duceau cu gandul ca e INCEPUT DE SFARSIT#61514;
Si så revenim la seara de 12 august..Eu le tineam pe fete la curent cu ale mele contractii care erau destul de suportabile si neregulate..Am avut un program pe telefon care m-a ajutat så le monitorizez si aveam contractille la 10 minute, la 7 la 13, ce mai , haos total..Vazand ca nu inceteaza ci parca se intensificau in durere(dar suportabile oricum) m-am decis så sun la spital..I-am explicat ce si cum si uitåndu-se pe jurnalul meu mi-a zis ca totusi såpt 37 daca se naste e prematur(ha!!??) si ca s-ar putea ca aceste contractii så le am datorita streptococului meu pt care am facut de 2 ori tratament cu antibiotic si nimik, s-a tinut scai de mine..Mi-a spus så merg la spital så vedem cum ståm..Am plecat spre spital fara bagaj nimik.. eu nu prea m-am ambalat cu bagajul decåt ma interesa så am incarcatorul telefonul si camera foto in caz de..In rest nu prea mi-am facut probleme pt ca stiam ca daca aveam nevoie de ceva ori gaseam acolo ori imi aducea sotu avand in vedere ca spitalul era la 13 minute de noi..
BIneinteles ca pe drum spre spital am anuntat fetele de la odisee asa cum le promisesem , cå le voi anunta la orice semn mai ales ca eram printre primele ’’pretendente’’..am ajuns la spital, m-au bagat la monitorizat, inima la bebe si contractiile mele..m-au lasat jumate de orå, dupå care a venit o asistenta si mi-a zis ca totul e oki cu bebe si ca intr-adevar am contractii nu f puternice dar cica destul så deschidå colul si ca ar vrea så se uite..SI..Incepe distractia..Må controleaza (pfui ce senzatie neplåcuta cand controleaza colul, dar ma gandeam mereu ca asta nu e nimik in comparatie cu nasterea si strangeam din dinti si asta era), si imi spune ’’Mda , esti deschiså 2cm’’..Mi-a dat un tampon din acela maaaare(prima datå vazusem desi au fost multe discutii pe forum cu privire la acele tampoane imense) si mi-a zis så merg 2 ore så ma plimb, ori så merg så imi iau ce lucruri vreau de acaså si apoi så revin så vedem ce se intamplå..Era 12 noaptea..Am plecat acaså , mi-am pus cateva lucrusoare intr-un rucsac si apoi am iesit la plimbare cu gandul poate vad si eu ploaia de stele ca tocmai vb cu fetele ca in noaptea aceea e ploaie de stele..Contractiile se intensificau in durere dar parca erau mai rare..Erau perioade cand erau ba la 8-9 minute si perioade la 13-15 minute dar parca mai dureroase..Tin minte ca vb cu sotu si ii spuneam ’’Oare asa sunt durerile de nastere ?! Hmm’’ ..de unde så stie el ?!Eu nici atat..Dar eram in continuare optimistå ca si daca o fi mai rau oi face fatå cel putin asa speram in momentul ala..Au trecut cele de ore..Am plecat din nou spre spital..Era 2 noaptea..In parcarea spitalului am avut o contractie groaznicå de am zis ’’Gata , påna aici mi-a fost’’
Am ajuns m-a controlat..Nix..Nu ma mai dilatasem..Mi-a zis ca nu are cum så ma tina ca poate så dureze si o såptåmana si cå så merg acaså..Eu am intrebat ’’si cu durerile???’’..erau ele rare si asa dar nu se putea dormi cu ele..Mi-au dat niste calmante si mi-au spus så merg acaså så incerc så dorm si dimineata så sun så cedem ce s-a intamplat..
AM ajun acaså nu am putut så dorm decat o orå..Simteam contractiile cu toate ca luasem calmantele..Am asteptat så se faca ora 7 si am sunat..Le-am explicat ca nu am putut dormi ca am simtit durerile si mi-au zis så merg la spital..Am trezit sot si am plecat spre spital..Acolo au constatat ca m-am mai dilatat jumate de cm decat ..Si au decis så ma interneze, pt ca eu am zic ca nu am dormit deloc si ca simt durerile si nu pot dormi..M-au bagat in salon mi-au explicat ce au de gand så faca si anume så imi dea niste morfina så ma pot odihni så fiu odihnitå in caz de voi naste in ziua aceea..Oki…Mi-au bagat morfina l-au sfatuit pe al meu sot så ma lase vreo 4 ore singura så pot adormi si så revina apoi..Aveam o moasa tare dragutzå..mi-a facut intuneric mi-a asezat perna patul så pot så dorm..A pus cica si biletel cu *nu deranjati’* pe uså..FF dragutzå..Am in gand imaginea blandå a ei.
Morfina isi facuse efectul..brr ce senzatie eram taaaare adormita dar auzeam tot in jur cum mai tipa una(dar se auzea incet incet), cum tiuiau alarmele(stiti voi butonul rosu, cand il apesi pe salå se aude asa ca un greieras si arata de la ce salon vine ,,si vine moasa la tine in notime)..Am avut in cap numai greierasii aia..:-).Dar m-am odihnit asa cum am putut..Durere nu am mai simtit..Morfina le cam potolisera..Dupå vreo 4 ore cand trecuse si efectul eu inca ream ametita si imi venea så vomit..NU am facut-o(am uitat så va spun ca URASC så vomit..cred ca am facut-o de vreo 4 ori in toata viata pana acum)..
M-am trezit .. am sunat si am anuntat ca sunt treaza si cå imi e foame..A venit alta moaså..Era o araboaica tanara frumusica cu batic pe cap..A venit mi-a facut lumina in salon a deschis geamul si mi-a montat din nou sa må monitorizeze..Apoi mi-a adus de mancare..si de baut..Zicea ea ca tb så mananci si så bei ca daca va fi azi momentul am nevoie de puteri..Imi venea så ii zic :’’Nu zåu?!Vb serios??’’dar nu cu rautate ci asa in spirit de glumå#61514; ..Am sunat si sotu si i-am zis så nu se grabeasca pt ca mai dureaza daca va fi så fie.
Eu am mai motait prin pat pana seara pe la 17 cand a venit si sotu..Apoi a venit prietena mea Tania cu 3 pizza…Moamå ce pizza bunå..Mancam ca sparta..Deci foame nu glumå..Apoi a venit doctoritza si mi-a prezentat variantele: ori asteptåm så porneasca de la sine pana cel tarziu a doua zi dimineata ori pornim treaba acum..Hmm..eu eram in dilemå..Am inceput så o intreb de riscuri ce se intamplå dacå…? Sau dacå…?Si mi-a spus ca totul e oki cu bebe daca vreau så astept pana a doua zi dar chestia era daca mai rezist eu ca asa dureri mai aveam care nu imi dadeau pace..AM decis så asteptåm..
Am iesit la o plimbare in curtea spitalului..Vreo juma de orå..CAnd am ajuns inapoi ..SPLASH ..simt asa ceva care curge..
Razand apas butonul aducator de moase..vine o altå moaså , se schimbase tura..Ea incepuse cu prezentårile ..i-am zis ca mi s-a dus apa.. M-a pus sa må schimb in camesuta lor ea crezand ca gata incepe treaba ..si eu la fel..intre timp må intreba daca må doare tare..ii spun ca nu am mai avut o contractie de ceva timp..ea pare inganduratå si ma pune sa ii dau tampon..
Ia tampon se uitå pe toate pårtile..hmm ..eu må uit la ea de parca ea ar fi nebuna..ce naiba se holba la tampon e apa ..ce?nu o mai fi vazut?mi-a zis ca merge sa cheme dr ca ea spune ca nu e apa aia..vine dr spune sa stau linistita ca nu e apa..hmm..oi fi facut pe mine..
M-am linitit , mi-a explicat ca daca era apå curgea si curgea..oki..sotu a plecat acasa pt ca se gandea ca voi naste la noapte si va face randu cu prietena mea..am ramas cu prietena mea mai vb una alta påna pe la ora 22 cand am spus ca vreau sa dorm ca eram sleitåå..de unde ??simteam durerile destul cat sa nu må lase sa adorm..am sunat si i-am zis moasei sa ma mai monitorizeze(abia imi scosese alea dare u paca incepeam så intru in panicå)..totu arata oki..I-am spus ca nu pot sa dorm sa cheme doctora ACUM..A venit si i-am spus ca nu pot sa dorm ca simt durerile si daca o fi cum spunea ea sa nasc a doa zi voi fi o legume si nu voi avea putere sa imping..
Mi-a spus clar :’’cum vrei, putem incepe acum daca zici ca ai put

#2
MangaGirl

MangaGirl

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.001 mesaje

Postat 20 septembrie 2009 - 20:11

iulika draga...[q][q][q][q][q][q]. bine ca sunt singura acasa ca plang ca bleaga. prea mutle senzatii tari pentru ziua de azi...doua povesti asa frumoase de nastere, a ta si a luciei...[q][q][q]. Sa va traiaca Bruce, sa fie bun si cuminte si ascultator si bucuria vietii voastre! [pup][pup][q][q]



MangaGirl [hia] [gravi] 38+ cu Sasha Laurian [baietel]



varsta bebe



poze



www.mariaciubotaru.blogspot.com



AMR 10 ZILE [pk]



#3
raluk16

raluk16

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.115 mesaje

Postat 21 septembrie 2009 - 00:46

Iulika multumim pentru poveste! Uite ca tu, mamica noastra optimista, ai fost trimisa de Cel de Sus sa nasti printre primele ca sa ne dai si noua din curajul tau [flo].

Tin minte acele zile si cum povesteam cu tine pe mess si eu si Lucia, si Aida, stateam de garda zi-noapte. Chiar si acele conversatii ar trebui adunate si postate aici, pentru ca erau foarte emotionante! [olala] Cum ne tineai tu la curent si din masina tastand pe telefon, ne spuneai si de pe patul de spital tot-tot-tot [olala], te gandeai la noi, ii transmiteai Luciei cum e cu gazul, sa-l ia si ea neaparat [:D]; ne trimiteai la culcare, ca stiai ca mai dureaza, ne spuneai cum sunt durerile... Si la final, statea pe laptop cu noi prietena ta si ne spunea tot tot, si chiar si sotul tau, a fost ceva senzational!!! Si poze primite de la tine in timp real, si din travaliu, si prima poza cu Bruce [olala].

Ai fost extraordinara! Si cum tu esti mamica optimista, uite ca nici nu te-ai plans atunci nici de dureri, nici de sperieturile din timpul travaliului... Si pentru noi a fost cea mai "in direct" nastere de pana acum! N-o s-o uitam nici noi niciodata! Nu-mi vine sa cred cum am putut lega aici asa repede prieteniile astea solide! Cred ca mai repede vrem sa transmitem toate vestile astea colegelor de odisee decat prietenilor nostri din viata de zi cu zi! Sper ca toate odiseele sunt asa frumoase ca a noastra!

Multumesc mult ca m-ai facut sa trec inca o data prin clipele frumoase si emotionante ale venirii pe lume a lui Bruce! [flo][flo][flo]

Sper din toata inima si a doua odisee s-o facem impreuna! [pup]

[gravi] 35+ [baietel] Alex

#4
alex25

alex25

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.815 mesaje

Postat 21 septembrie 2009 - 10:19

Iulika, ai fost extraordinara, sa va bucurati de el si sa fiti sanatosi si fericiti![pup]



----------------------------------------------

Alexandra [gravi] 38s+ cu fluturasul [fetita] Alessia (Zeina) [loveyou]

[url="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alexandra&year=2009&month=10&day=2&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>"]Bbelusa cea iubita[/url] [olala][olala]



[ruga] Da Doamne sa ne nastem sanatoase



[wow] 25 septembrie - ziua minunata [comoara]





#5
Dana15

Dana15

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.226 mesaje

Postat 21 septembrie 2009 - 10:28

Iulika[q]..am citit pe nerasuflate povestea minunii voastre, desi in mare o stiam..vroiam finalul acela fericit[olala], la care sa pot lacrima in voie..sa va traiasca minunea! felicitari din suflet mamico![pup][pup]



Dana 37s mamica mandra de [fetita]

AMR 13 zile pana ne vom indragosti iremediabil, irecuperabil..forever and ever!



Thank God I'm a woman!



Noi



#6
lutoniana

lutoniana

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.591 mesaje

Postat 21 septembrie 2009 - 10:45

Obelixa mea draga....ai scris foarte frumos, si eu ma smt apropiata de fetele de la odisee si imi amintesc ca aveam in cap cum sa le anunt ca am nascut....sa o fac cat mai repede.

E un sentiment minunat de adori sa imparti acea bucurie.

Povestea ta e plina de optimism asa cum te stiam, nu te-ai dezis....si pe alocuri am recunoscut filmul ....de parca as fi fost transpusa.

Eu am ramas cu un mare semn de intrebare.....oare cum a nascut mama mea 2 copilasi, pe cale naturala, fara epidurala si fara gaz ?

Cred ca exista si varianta mai curajoasa decat mine.....Acum parca o inteleg, o apreciez si o iubesc mai mult.....

Felicitari mamica noastra optimista esti o fata minunata !!!!!



Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

#7
liliac1

liliac1

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.404 mesaje

Postat 21 septembrie 2009 - 11:44

Draga Iulika, povestea este extrem de emotionanta si transpusa in cuvinte atat de natural incat parca am in fata intregul film. Imi amintesc cu drag cum dadeam refreshuri la odisee sa vad in ce stadiu te afli si cum la un mom dat ma dadusera cei de-ai casei la o parte din fata calculatorului si cum ma milogeam de ei sa ma lase macar sa citesc ce s-a mai intamplat.
Esti o fata optimista si o mamica supercurajoasa!!!
Inca odata, felicitari pentru bebe Bruce si sa va lumineze vietile, sa va aduca doar satisfactii si bucurii.


Liliana, [comoara] Andra-Maria (29.09.2003) & [gravi] cu [baietel] Radu-Mihai 35+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

#8
mkunigunda

mkunigunda

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 405 mesaje

Postat 22 septembrie 2009 - 17:10

Acum am apucat si eu sa citesc povestea nasterii lui Bruce.

Iulika asa de frumos ai povestit tu acolo, ca la sfarsit m-au dat lacrimile de bucurie pentru tine, pentru minunea voastra.



Felicitari pentru Bruce inca o data si sa dea DD sa va bucure inimile de acum incolo ca in prima zi!!



Te [pup] cu mult drag si sa stii ca atunci cand ma apuca cate o contractie la tine imi sta gandul, ca se poate trece cu curaj si optimism peste toate.



Iti multumesc ca faci parte din odiseea noastra si sper sa ma alatur in curand noii gasti de la scutece!



_______________________

[gravi] 38+ cu dragostea noastra [baietel] Victor

poze



O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.



#9
Iulika29

Iulika29

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.533 mesaje

Postat 22 septembrie 2009 - 18:32

Fetelor vå multumesc din suflet pt cuvintele frumoase si ma bucur ca am resusit catusi de putin så transmit trairile unei mamici fericite care a uitat de totate cele grele si isi aduce aminte decat clipele minunate si cele mai importante din viata ei..



Vå pup si vå iubesc..[flo][flo][flo]



POZE



Iuliana, Cea mai Fercitå [mamica] de Bruce Nicholas (14.08)





#10
bobocel_07

bobocel_07

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.123 mesaje

Postat 22 septembrie 2009 - 21:21

Foarte frumoasa povestea nasterii lui Bruce.Sa va bucurati de el si sa va aduca impliniri si bucurii in fiecare zi.

alexia_07


Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Minunea asteptata din burtica

    RoxiMada
    - Astăzi, 15:26

  • Nasterea prin cezariana

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 10:27

  • Alăptare 🤱🏻

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 09:57

  • Burtica 35

    Roxana3001
    - Astăzi, 09:02

  • Tantrumuri bebe 1 si burtica care pune presiune

    Deutzuk
    - Ieri, 22:26

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -